Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě duchy teda nedělal vůbec. Tak ať to dopadne jak si přeješ ![]()
Estericka píše:
Mě duchy teda nedělal vůbec. Tak ať to dopadne jak si přeješ
No já bych si strašně moc přála mimíska,,,ale bojím se doufat, protože to bylo až dlouho po limitu a jenom opravdu slaboulinký,viditelný jen na světle ![]()
Anonymni.. a jak to dopadlo? byla jsi tehu? ja ty one step mam a ted mam taky ducha ale tak ze ho vidim fakt hodne malicko a jen na svetle,,,
@Hannkie Ahojky, hele v tom únoru kdy by dělal duchy jsem asi těhotná nebyla, ale říkám asi, protože si tím nejsem jistá…protože další cikly byly testy naprosto bílé. Až potom v květnu tam byli znova sotva znatelní dušíci, ale postupně sílili a našla jsem //, boužel jsem pak začala krvácet a vajíčko se neudrželo. No a hned další měsíc opět dušíci a tentokrát se po několika dnech objevily opravdu dálnice a teď jsem 7+3tt, buší nám srdíčko a viděla jsem mimi na utz, tak snad už vše bude v pořádku…po roce snažení už by mi asi hráblo, kdyby to zase nevyšlo…
tak snad bude v pořádku srdíčko naše
![]()
Tobě přeji hodně štěstí a ať to dopadne jak si ty přeješ ![]()
@Anonymní píše:
@Hannkie Ahojky, hele v tom únoru kdy by dělal duchy jsem asi těhotná nebyla, ale říkám asi, protože si tím nejsem jistá…protože další cikly byly testy naprosto bílé. Až potom v květnu tam byli znova sotva znatelní dušíci, ale postupně sílili a našla jsem //, boužel jsem pak začala krvácet a vajíčko se neudrželo. No a hned další měsíc opět dušíci a tentokrát se po několika dnech objevily opravdu dálnice a teď jsem 7+3tt, buší nám srdíčko a viděla jsem mimi na utz, tak snad už vše bude v pořádku…po roce snažení už by mi asi hráblo, kdyby to zase nevyšlo…tak snad bude v pořádku srdíčko naše
![]()
Tobě přeji hodně štěstí a ať to dopadne jak si ty přeješ
Jee tak to moc gratuluju a drzim pesti, at ti to dobre dopadne a at se miminko krasne vyviji a roste
no tak uvidime.. doufam, ze to tedy nejsou falesni dusici a ze se brzy budu tesit ze dvou poradnych // a pak konecne z uspesneho tehotenstvi. taky by mi uz asi hrablo, kdyby to zase nevyslo. Ale urcite uz bude vse v poradku ![]()
@Anonymní píše:
@Hannkie Moc děkuju a držím pěstičky
Já také ![]()
Holky máte někdo zkušenosti s těhu testama z aukra? one step? dělají falešné duchy? děkuji
@Anonymní píše:
Holky máte někdo zkušenosti s těhu testama z aukra? one step? dělají falešné duchy? děkuji
Dela obcas takovou sedou rysku..
@Anonymní píše:
@Bobby šedou rysku ale stejně silnou jako kontrolní??
No ja na nem vidim kde a jak silna carka ma byt. Mas fotku? Klidne do sz
Ahoj holky,
prosím Vás, máte některá zkušenosti s těhotenským testem One Step pregnancy Test? Dělají se na všech po limitu duchové nebo ne? Já jsem si udělala test,ale v limitu na něm nic nebylo a když jsem se po 20 min náhodou koukla,tak tam byl duch. Nebo v kolikátem DPO vám nejdříve ukázali ducha v limitu?
Moc prosím o radu,děkuji…