One Step Pregnancy Test

Anonymní
29.2.12 16:46

One Step Pregnancy Test

Ahoj holky,
prosím Vás, máte některá zkušenosti s těhotenským testem One Step pregnancy Test? Dělají se na všech po limitu duchové nebo ne? Já jsem si udělala test,ale v limitu na něm nic nebylo a když jsem se po 20 min náhodou koukla,tak tam byl duch. Nebo v kolikátem DPO vám nejdříve ukázali ducha v limitu?

Moc prosím o radu,děkuji… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1912
29.2.12 16:54

Mě duchy teda nedělal vůbec. Tak ať to dopadne jak si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.12 16:57
Estericka píše:
Mě duchy teda nedělal vůbec. Tak ať to dopadne jak si přeješ :kytka:

No já bych si strašně moc přála mimíska,,,ale bojím se doufat, protože to bylo až dlouho po limitu a jenom opravdu slaboulinký,viditelný jen na světle :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.12 00:53

Nemáte s ním ještě někdo zkušenosti? :?:

• Citovat
  • Upravit
2986
25.7.12 14:46

Anonymni.. a jak to dopadlo? byla jsi tehu? ja ty one step mam a ted mam taky ducha ale tak ze ho vidim fakt hodne malicko a jen na svetle,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.12 18:21

@Hannkie Ahojky, hele v tom únoru kdy by dělal duchy jsem asi těhotná nebyla, ale říkám asi, protože si tím nejsem jistá…protože další cikly byly testy naprosto bílé. Až potom v květnu tam byli znova sotva znatelní dušíci, ale postupně sílili a našla jsem //, boužel jsem pak začala krvácet a vajíčko se neudrželo. No a hned další měsíc opět dušíci a tentokrát se po několika dnech objevily opravdu dálnice a teď jsem 7+3tt, buší nám srdíčko a viděla jsem mimi na utz, tak snad už vše bude v pořádku…po roce snažení už by mi asi hráblo, kdyby to zase nevyšlo… :zed: tak snad bude v pořádku srdíčko naše :srdce: :hug:

Tobě přeji hodně štěstí a ať to dopadne jak si ty přeješ ;)

• Citovat
  • Upravit
2986
25.7.12 18:28
@Anonymní píše:
@Hannkie Ahojky, hele v tom únoru kdy by dělal duchy jsem asi těhotná nebyla, ale říkám asi, protože si tím nejsem jistá…protože další cikly byly testy naprosto bílé. Až potom v květnu tam byli znova sotva znatelní dušíci, ale postupně sílili a našla jsem //, boužel jsem pak začala krvácet a vajíčko se neudrželo. No a hned další měsíc opět dušíci a tentokrát se po několika dnech objevily opravdu dálnice a teď jsem 7+3tt, buší nám srdíčko a viděla jsem mimi na utz, tak snad už vše bude v pořádku…po roce snažení už by mi asi hráblo, kdyby to zase nevyšlo… :zed: tak snad bude v pořádku srdíčko naše :srdce: :hug:Tobě přeji hodně štěstí a ať to dopadne jak si ty přeješ ;)

Jee tak to moc gratuluju a drzim pesti, at ti to dobre dopadne a at se miminko krasne vyviji a roste :-) no tak uvidime.. doufam, ze to tedy nejsou falesni dusici a ze se brzy budu tesit ze dvou poradnych // a pak konecne z uspesneho tehotenstvi. taky by mi uz asi hrablo, kdyby to zase nevyslo. Ale urcite uz bude vse v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.12 18:55

@Hannkie Moc děkuju a držím pěstičky ;)

• Citovat
  • Upravit
2986
25.7.12 19:05
@Anonymní píše:
@Hannkie Moc děkuju a držím pěstičky ;)

Já také :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 21:42

Holky máte někdo zkušenosti s těhu testama z aukra? one step? dělají falešné duchy? děkuji

• Citovat
  • Upravit
565
8.2.17 21:52

Já měla z eBay a spokojenost. Nic falešného se nekonalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
8.2.17 22:13
@Anonymní píše:
Holky máte někdo zkušenosti s těhu testama z aukra? one step? dělají falešné duchy? děkuji

Dela obcas takovou sedou rysku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 22:19

@Bobby šedou rysku ale stejně silnou jako kontrolní??

• Citovat
  • Upravit
19606
9.2.17 09:56
@Anonymní píše:
@Bobby šedou rysku ale stejně silnou jako kontrolní??

No ja na nem vidim kde a jak silna carka ma byt. Mas fotku? Klidne do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital