Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o radu je test před menstruací spíše definitivní?mám 4 dny do ms a test nega byl by dušík?mam mamatest10.myslím že už by byl naznak ![]()
Já testuju vždycky hodně brzo, většinou 9DPO mám prvního ducha, mamatestem 10 z ranní moči. Ale teda nevím kdy se tam vyloupne, já koukám minimálně 20min po namočení, dřív to podle mě nemá cenu, duchové jsou líp vidět na aspoň malinko proschlém testu
ano mám jeden test neznamí ani ne ducha ale spíš pozitivní a mamatest ani naznak ![]()
těhlikováVenyx píše:
ano mám jeden test neznamí ani ne ducha ale spíš pozitivní a mamatest ani naznak
Zkus se na něj podívat později - já měla 3 dny před MS taky ducha, ale asi až po deseti min…
těhlikováVenyx píše:
ano mám jeden test neznamí ani ne ducha ale spíš pozitivní a mamatest ani naznak
Tak přiznávám, že jinému testu nevěřím, třeba Best2 jeden čas házeli duchy snad všechny
Pokud ani po hodině není na mamatestu ani náznak, prohlásila bych ho definitivně za negativní
jistě no byl tuším z DM ale kdybi těhu byla určo by naznak byl už před ms?nebo ješte muže být něco až po vynechané ms?omlouvam se ale extra tomu nerozumím tak se ptam.
Ahoj, tak ja testovala asi 10DPO (nevim kdy presne byla ovulace), a mela jsem viditelnou slabounkou carku. Nebylo treba ji hledat pod ruznymi uhly. Kdyz jsem tehotna nebyla, tak na testu nebylo nic.
Ale je hodne dulezite, kdy presne byla ovulace.
Hodne stesti.
tak omyl!!neznami test byl mamatest 10 ten pozitivní,alší již nega
tak ten pozitivní co jsem dělala první byl mama10 zkrátka to nemusím nijak naklanět ale viím ji všelijak,a dnes mama10 uplně bilý
ještě mám 4-5 ní do ms.
Gladys píše:těhlikováVenyx píše:Tak přiznávám, že jinému testu nevěřím, třeba Best2 jeden čas házeli duchy snad všechny
ano mám jeden test neznamí ani ne ducha ale spíš pozitivní a mamatest ani naznakPokud ani po hodině není na mamatestu ani náznak, prohlásila bych ho definitivně za negativní
ano best byl na hov
Však tomu témeř neveřím musím říct že už se mi moc krát stalo že jsem měla duchy a nic nebylo,ale tekto testik není ani bílý uch ale do fialová,a druhy ani náznak vymalovano..
Ahoj holky můžu se přidat?? já dnes10dpo duch na testu ,ale mám nějaký exacto ultra citlivost 10 a nikde jsem nenašla nic o něm… mám i mamatest doma ale nevím jestli ho ted taky zkusit když už to nebude z ranní moči nebo počkat do zítra.testuju už dlouho a nikdy na žádném dušík nebyl
zkus mamatest,já mám víc než ducha a těhu to není asi…přeju at máš vysleek jaký chceš ![]()
těhlikováVenyx píše:
tak ten pozitivní co jsem dělala první byl mama10 zkrátka to nemusím nijak naklanět ale viím ji všelijak,a dnes mama10 uplně bilýještě mám 4-5 ní do ms.
To je zvláštní, že by ti mamatest hodil pěknýho ducha a pak další den úplně sněhobílo
Leda by to embryo vzdalo, to zase není tak neobvyklý jev, spíš bych čekala ještě nějaký pozůstatek v podobě neznatelného ducha ![]()
počám do ms a uvidím a děkuju za rady,spíš dorazí ms a nebude nic…na tom druhým je temeř neviitený bilý stím u okna to nebude nic.