Testům nevěřím!

Anonymní
24.2.12 18:26

Testum neveřím!!

První test docela pěkné// druhej duch s //(test nevím jaké značky)a mamatest /..mám před ms

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
24.2.12 18:29

Taky testům nevěřím, daleko lepší je věštecká koule! 8o

Testům před ms nemůže věřit nikdo, doporučuju počkat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.12 18:32

Ale tří proti jednomu asi nevede co? :,(

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
24.2.12 18:42

já věřím. ale musí ta čárka být široká.

• Citovat
  • Upravit
5009
24.2.12 18:44

Tak si je nedělej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
24.2.12 18:51

mozna je kazdy test jinak citlivy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.12 18:51

jako tlustá?byla stejně barevná uzká ale né moc.

• Citovat
  • Upravit
10937
24.2.12 18:54

Dělej, ale až myslím 7.den po MS, dřív to nemá cenu, protože těhu můžeš být, ale třeba plod není životaschopný a tělo ho vyloučí, podle mě je to obchodní tah, že píší, že se může dělat dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.2.12 18:57
EvaG píše:
Dělej, ale až myslím 7.den po MS, dřív to nemá cenu, protože těhu můžeš být, ale třeba plod není životaschopný a tělo ho vyloučí, podle mě je to obchodní tah, že píší, že se může dělat dřív.

nie, nie je to obchodny tah. mamatest dokaze zachytit hcg bezne uz od 9 dni po ovulacii. len to by si musela presne vediet, kedy si ovulovala.

a pozitivny test pravdaze neznamena, ze ms nemoze prist, vtedy sa jedna o tzv. biochemicke tehotenstvo, kedy sa oplodnene vajicko bohuzial neudrzi :roll:

zakladatelka, neviem akej znacky si robila testy, ale z mojich skusenosti je mamatest asi najspolahlivejsi test.
napr. rapi clear ukazuje dost casto falosnu pozitivitu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
24.2.12 18:59

Tohle jsme taky měla a šlo o ranný potrat ale testovala jsem až po vynechání. mamatest vždy ukázal na 100% :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
24.2.12 19:15

Mama test je nejspolehlivější a stejně máš před ms :roll: testovat před ms je naprosto zbytečné i kdyby tma těhu bylo může s msm ještě odejít,chápu že jste endočkavé ale takhle jen plašíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
24.2.12 19:20

Hlavně se nedoporučuje testy střídat, vždy testovat jen jednou značkou.
Jak píšou holky, mamatest je nejspolehlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
24.2.12 19:21

GS mamatest

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdo použil těh.testy GS mamatest…měla jste jej některá falešně pozitivní? Dělala jsem si dva, v rozmezí jednoho dne…první den vynechání ms. Vždy //. Ale dočetla jsem se, že pozitivní může být i při cystě na vaječníku. Koupila jsem si ještě jeden, jiný…ten mám v plánu si udělat až za dva dny, ale zajímalo by mě, jestli se někdo setkal s falešně pozitivním těhu testem díky cystě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
24.2.12 19:25
Jullii píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdo použil těh.testy GS mamatest…měla jste jej některá falešně pozitivní? Dělala jsem si dva, v rozmezí jednoho dne…první den vynechání ms. Vždy //. Ale dočetla jsem se, že pozitivní může být i při cystě na vaječníku. Koupila jsem si ještě jeden, jiný…ten mám v plánu si udělat až za dva dny, ale zajímalo by mě, jestli se někdo setkal s falešně pozitivním těhu testem díky cystě.

Ne..měla jsem teda cystu,ale byla jsem těhotná,cysty prý na začátku v těhu bývají dost často a doktor mi řekl že cysta pozitivní test neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
24.2.12 19:28
Anonymní píše:
jako tlustá?byla stejně barevná uzká ale né moc.

víš, dřív se mi stávalo, že tam druhá čárka byla, ale byla oproti té kontrolní uzounká. prostě jen taková růžová nitka. ale pokud je ta testovací čárka krásně stejnoměrně široká, stejně jako kontrolní, i když je úúplně slabounce růžová, je tam. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex