Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky testům nevěřím, daleko lepší je věštecká koule! ![]()
Testům před ms nemůže věřit nikdo, doporučuju počkat ![]()
Dělej, ale až myslím 7.den po MS, dřív to nemá cenu, protože těhu můžeš být, ale třeba plod není životaschopný a tělo ho vyloučí, podle mě je to obchodní tah, že píší, že se může dělat dřív.
EvaG píše:
Dělej, ale až myslím 7.den po MS, dřív to nemá cenu, protože těhu můžeš být, ale třeba plod není životaschopný a tělo ho vyloučí, podle mě je to obchodní tah, že píší, že se může dělat dřív.
nie, nie je to obchodny tah. mamatest dokaze zachytit hcg bezne uz od 9 dni po ovulacii. len to by si musela presne vediet, kedy si ovulovala.
a pozitivny test pravdaze neznamena, ze ms nemoze prist, vtedy sa jedna o tzv. biochemicke tehotenstvo, kedy sa oplodnene vajicko bohuzial neudrzi ![]()
zakladatelka, neviem akej znacky si robila testy, ale z mojich skusenosti je mamatest asi najspolahlivejsi test.
napr. rapi clear ukazuje dost casto falosnu pozitivitu ![]()
Tohle jsme taky měla a šlo o ranný potrat ale testovala jsem až po vynechání. mamatest vždy ukázal na 100% ![]()
Mama test je nejspolehlivější a stejně máš před ms
testovat před ms je naprosto zbytečné i kdyby tma těhu bylo může s msm ještě odejít,chápu že jste endočkavé ale takhle jen plašíte ![]()
Hlavně se nedoporučuje testy střídat, vždy testovat jen jednou značkou.
Jak píšou holky, mamatest je nejspolehlivější.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdo použil těh.testy GS mamatest…měla jste jej některá falešně pozitivní? Dělala jsem si dva, v rozmezí jednoho dne…první den vynechání ms. Vždy //. Ale dočetla jsem se, že pozitivní může být i při cystě na vaječníku. Koupila jsem si ještě jeden, jiný…ten mám v plánu si udělat až za dva dny, ale zajímalo by mě, jestli se někdo setkal s falešně pozitivním těhu testem díky cystě.
Jullii píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdo použil těh.testy GS mamatest…měla jste jej některá falešně pozitivní? Dělala jsem si dva, v rozmezí jednoho dne…první den vynechání ms. Vždy //. Ale dočetla jsem se, že pozitivní může být i při cystě na vaječníku. Koupila jsem si ještě jeden, jiný…ten mám v plánu si udělat až za dva dny, ale zajímalo by mě, jestli se někdo setkal s falešně pozitivním těhu testem díky cystě.
Ne..měla jsem teda cystu,ale byla jsem těhotná,cysty prý na začátku v těhu bývají dost často a doktor mi řekl že cysta pozitivní test neudělá
Anonymní píše:
jako tlustá?byla stejně barevná uzká ale né moc.
víš, dřív se mi stávalo, že tam druhá čárka byla, ale byla oproti té kontrolní uzounká. prostě jen taková růžová nitka. ale pokud je ta testovací čárka krásně stejnoměrně široká, stejně jako kontrolní, i když je úúplně slabounce růžová, je tam. ![]()
První test docela pěkné// druhej duch s //(test nevím jaké značky)a mamatest /..mám před ms