Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě teda ukázal docela pěkně viditelonou druhou čárku a těhotná jsem nebyla a vím, že hodně holek má podobnou zkušenost.
zkus spíše mamatest. ten mi ukázal těhu když jsem byla cca v 4-5 tt. upozornuju, že jsem neměla žádné příznaky, takže jsem neměla důvod testovat se dříve.
Me mamatest ukazal ctyrikrat falesne pozit.test…tak proto nekupuju…
Sandra752 píše:
Me mamatest ukazal ctyrikrat falesne pozit.test…tak proto nekupuju…
ale ten proužek většinou prý mamatest nedělá falešné comfort ano ![]()
Co jsem četla tady na diskuzích, tak (pokud se nepletu) tenhle není úplně nejlepší. Jednoznačně vede MAMATEST, ten mám vyzkoušený i já, zkus spíš ten
, držím palce ![]()
Prave proto,ze mi mamatest udelal falesny pozit test…chci skusit ten Best…no uvidime:-)
Za mě Best dobrý, buď byl pozitivní a těhotná jsem opravdu byla, nebo negativní a těhotná jsem nebyla ![]()
S mamatestem mam spatne zkusenosti…falesne pozitivni ctyrikrat…:-(
Sandra752 píše:
S mamatestem mam spatne zkusenosti…falesne pozitivni ctyrikrat…:-(
aha, tak to jsem ještě neslyšela.. ale chápu, že tedy hledáš jiný..
každopádně.. tak jako tak, best bych nekupovala, zkus ještě pohledat.. ![]()
Já tady toho četla…a mě best ukázal ducha ještě před MS a těhotná jsem byla. Já na něj nemůžu říct nic špatnýho. I když jsem testovala asi potřetí v životě, takže nemám moc s čim srovnávat. Pak už jsem kupovala jen mamatest, ovšem ten tenkrát neměli, dali mi best2…OK
Mě Best2 ukázal poctivého ducha kdykoliv, před ovu i po ní, i když jsem těhotná nebyla. S ním mám jen špatné zkušenosti.
Jake s nim mate zkusenosti???Zitra chci testnout…