Těhotenský test Best 2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
888
23.2.12 16:39

Souhlasím, také falešně pozitivní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
23.2.12 16:51

Mě ukázal pozitivní a těhu jsem byla,ale je pravda,že jak jsem nebyla těhu zkoušela jsem jen mamatest,takže nemůžu srovnat,ale moc dobré ohlasy nemá,raději ten mamatest.držím pěstičky atˇ to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
23.2.12 16:51

Best2 mi ukázal těhotenství 10DPO. Když jsem těhotná nebyla, tak falešné duchy nedělal…Ukazoval mi spolehlivě..... ale to Mamatest také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.2.12 17:43

best mi ukázal krásné dvě// v den ms a byla jsem těhu :dance: ted jsem zkoušela novinku gravitest 10,jsou tam 3 testy a všechny krááásně pozitivní dva dny před vynechanou ms a verto 10 9dpo :palec: a vše jasně pozitivní!!!a jsem těhu!!mamatest mě taky jednou ukázal falešnýho :think: takže já se nepřidávám k němu…i když jsou tady spokojené,nevím každá má jinou zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jsem těhotná
15.1.13 16:55

Doporučuji, ale až později

Test BEST je dobrý tak akorát k testování až po vynechané menstruaci, opakovaně jsem si dělala tento test od cca 8.dne PO a až 2 dny po vynechané ms byl napsrosto slaboulince pozitivní do té doby ani ťuk, porovnávala jsem ho s mammatestem a clear blue a nejdříve mi těhotenství ukázal claer blue, pak mammatest a best až po vynechané ms, takže tento test doporučuji, ale né k časné diagnostice před vynechanou menstruací 8)

• Citovat
  • Upravit
959
3.5.13 11:56

Mne ukazali snad všechny testy pozituvní vysledky, ještě jsem se nestkala který by klamal.6.5 jdu na ultrazvuk tak snad se testíčky nemílili. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí