Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě ukázal pozitivní a těhu jsem byla,ale je pravda,že jak jsem nebyla těhu zkoušela jsem jen mamatest,takže nemůžu srovnat,ale moc dobré ohlasy nemá,raději ten mamatest.držím pěstičky atˇ to vyjde ![]()
Best2 mi ukázal těhotenství 10DPO. Když jsem těhotná nebyla, tak falešné duchy nedělal…Ukazoval mi spolehlivě..... ale to Mamatest také.
best mi ukázal krásné dvě// v den ms a byla jsem těhu
ted jsem zkoušela novinku gravitest 10,jsou tam 3 testy a všechny krááásně pozitivní dva dny před vynechanou ms a verto 10 9dpo
a vše jasně pozitivní!!!a jsem těhu!!mamatest mě taky jednou ukázal falešnýho
takže já se nepřidávám k němu…i když jsou tady spokojené,nevím každá má jinou zkušenost ![]()
Test BEST je dobrý tak akorát k testování až po vynechané menstruaci, opakovaně jsem si dělala tento test od cca 8.dne PO a až 2 dny po vynechané ms byl napsrosto slaboulince pozitivní do té doby ani ťuk, porovnávala jsem ho s mammatestem a clear blue a nejdříve mi těhotenství ukázal claer blue, pak mammatest a best až po vynechané ms, takže tento test doporučuji, ale né k časné diagnostice před vynechanou menstruací ![]()
Mne ukazali snad všechny testy pozituvní vysledky, ještě jsem se nestkala který by klamal.6.5 jdu na ultrazvuk tak snad se testíčky nemílili. ![]()