Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jak moc je ten test pozitivní??? řekla bych ale že ani jeden ze dvou zmíněných přípravků nemá v sobě nic co by mohlo pozitivitu ovlivňovat ![]()
mabis píše:
jak moc je ten test pozitivní??? řekla bych ale že ani jeden ze dvou zmíněných přípravků nemá v sobě nic co by mohlo pozitivitu ovlivňovat
No hodně, přímo silnice ![]()
no asi bych si zašla na gyndu
asi tam byl schovanej vetřelec a ještě nebyl vidět
a zrovna po té konizaci bude potřeba to pohlídat ![]()
nejjistější bude test z krve a případně UTZ
takových s MS a těhotných tu už bylo ![]()
no to jo, ale kdybych to byla věděla dřív tak bych na tu konizaci nešla ale protože jsem krvácela a předtím nic na testu nebylo tak jsem tam šla, myslela sem že upadnu jak jsem viděla //, jako já mimi moc chci, ale přítel mi říká že není připravený a ať jdu na potrat a to já nechci tak je to zapeklité, na potrat jsem si přísahala že nepůjdu, jsem sice mladá (22) ale mimi si moc přeju ![]()
hele bud v klidu, prvně zjisti co a jak se děje
a ono asi 99% chlapů si myslí v prvotní situaci, že na to nejsou připravení - náš táta byl zaskočen u prvního i druhého prcka
a to jsme se na každé dítě poctivě 5 měsíců snažili ![]()
Takže si zítra cinkni na gyndu řekni jim co a jak a pak uvidíš jak to bude
no a dej vědět jak si dopadla ![]()
mabis píše:
nemáš zač a dej zítra vědět, jak si pochodila
jj ![]()
Ahojky, tak jsem tam sice šla ale doktor zaváděl nitroděl. tělísko někomu tak neměl čas a já sem musela do práce ale sestřička mi řekla že jsem určitě těhotná že léky ani operace nemají na konizaci vliv… A abych pravdu řekla tak se i jako těhotná cítím, roztažené zorničky, potím se, občas tlaky v podbřišku, sotva se najím tak mě svírá žaludek jakoby z hladu, atd… Tak uvidíme v pondělí ![]()
Ahoj, tak to vypadá na mimoděložní
HCG 1536 ale na UTZ nic a pořád mě bolí ten podbřišek ![]()
Ahoj, omlouvám se za anonymitu, chci se zeptat jestli nevíte zda má konizace (zaříznutí čípku) nebo léky „CICATRIDINA, ROSALGIN“, vliv na pozitivní těhotenský test, zdálo se mi to nemožný, testy sem si dělala týden před konizací a nic tam nebylo, akorád sem si říkala že si ze srandy udělám test pač mám rozšiřené zorničky a prosáklá prsa, ale ve čtvrtek jsem dostala měsíčky, slabé špinění, pátek o trošku větší, v sobotu sem krvácela hodně, v neděli už zase málo a v pondělí už skoro nic a to jsem byla na konizaci, navíc ve čtvrtek jsem byla u doktora a na utz nic nebylo, myslíte že bych mohla být těhu?? prosím o rady, děkuji.