HCG v krvi 24DC

Anonymní
15.2.12 20:37

HCG v krvi 24DC

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli je možné zjistit přítomnost hormonu v krvi 24 DC. Cyklus mívám kratší okolo 22 dnů i méně. Děkuji a omlouvám se za anonym. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
15.2.12 20:39

No… asi by tam něco mohlo být, podle toho, kdy máš ovulaci :palec: Pokud ten 12.den, tak by to tam mohlo být znát. Ale ještě bych počkala .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 20:45

Myslím že ovulaci mám cca 10-11 den, podle doktora jí mám i přes menstruaci. Příznaky bych také měla, od poslední MS po celou dobu. :nevim: Nechci si to vsugerovat. Za celou dobu od vysazení antikoncepse se mi MS nikdy nespozdila.

• Citovat
  • Upravit
15.2.12 20:50

a jaké máš přiznaky jestli se mužu zeptat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
15.2.12 20:55

Já jsem měla pozitivní tt 25 DC a 26 DC mi kámoška v laborce brala krev a hcg bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 20:58
těhlikováVenyx píše:
a jaké máš přiznaky jestli se mužu zeptat..

Nechci říkat, že jsou to příznaky těhotenství, když to těhu být nemusí. Ale cítím se jinak. Od skončení ms mě popíchává v podbříšku a vedle pupíku na pravé straně, každý den ale ne v kuse a před týdnem mě svěděli bradavky, to se mi ještě nestalo, večer mívám zimnici :nevim: .. Bolesti hlavy, ale ty mívám běžně, nevolnost, ale nezvracím. :roll: Nastydlá, ale nejsem. Testovala jsem před týdnem, to bylo ještě asi brzo na //, ale na krev chci zajít jen pro jistotu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.12 21:02
Marruš píše:
Já jsem měla pozitivní tt 25 DC a 26 DC mi kámoška v laborce brala krev a hcg bylo :)

Zítra tam zajdu, ale jde mi o to, abych tam nešla příliš brzy a nevyhodila jen tak peníze :lol: V jakém rozmezí jsi měla HCG? Nemám tušení, když tam nebude 0. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6410
15.2.12 21:04

Tak brzy je to každopádně :) A já měla tenkrát asi 61 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 21:07
Marruš píše:
Tak brzy je to každopádně :) A já měla tenkrát asi 61 :think:

A výsledky budou ten den? Zajdu tam a uvidíme, naděje by byla. Ta je ale vždy :lol:

• Citovat
  • Upravit
6410
15.2.12 21:10

Já nevím, jak to funguje normálně. Mi to dělala kámoška v podstatě na počkání. Ale když tam ráno zajdeš, tak odpol už určo budeš vědět. A test ti nestačí? Není tak „drahý“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 21:14
Marruš píše:
Já nevím, jak to funguje normálně. Mi to dělala kámoška v podstatě na počkání. Ale když tam ráno zajdeš, tak odpol už určo budeš vědět. A test ti nestačí? Není tak „drahý“ :)

Z testů mám strach. Mé mámě nepotvrdil těhotenství a byla ve 4 měsíci. :zed: A ani náznak druhé čárečky. Už jsem se jich za tu dobu snažení nakupovala, ale teď je to nějaký vnitřní pocit. Každopádně dám vědět, jestli jsem vyšilovala zbytečně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6410
15.2.12 21:20

Ok, tak ať je výsledek jaký si přeješ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 21:23
Anonymní píše:
Marruš píše:
Já nevím, jak to funguje normálně. Mi to dělala kámoška v podstatě na počkání. Ale když tam ráno zajdeš, tak odpol už určo budeš vědět. A test ti nestačí? Není tak „drahý“ :)
Z testů mám strach. Mé mámě nepotvrdil těhotenství a byla ve 4 měsíci. :zed: A ani náznak druhé čárečky. Už jsem se jich za tu dobu snažení nakupovala, ale teď je to nějaký vnitřní pocit. Každopádně dám vědět, jestli jsem vyšilovala zbytečně :mrgreen:

No, ve čtvrtém měsíci už test nemusí ukazovat těhotenství, i když to těhu je! HCG klesá, protože výživu přebírá placenta, takže bych to nesváděla na vadný nebo nespolehlivý test. To je normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 21:28
KPKristy píše:
Anonymní píše:
Marruš píše:
Z testů mám strach. Mé mámě nepotvrdil těhotenství a byla ve 4 měsíci. :zed: A ani náznak druhé čárečky. Už jsem se jich za tu dobu snažení nakupovala, ale teď je to nějaký vnitřní pocit. Každopádně dám vědět, jestli jsem vyšilovala zbytečně :mrgreen:
No, ve čtvrtém měsíci už test nemusí ukazovat těhotenství, i když to těhu je! HCG klesá, protože výživu přebírá placenta, takže bych to nesváděla na vadný nebo nespolehlivý test. To je normální…

Tak ona to měla obráceně. Do 4 měsíce nic a prý prostě chtěla vidět tu čárku na testu tak kupovala dál a na jednom jediném měla ducha a to začátkem 5. měsíce. Sama to nechápu. Kažopádně děkuji a dám vědět. :palec:

• Citovat
  • Upravit
46669
16.2.12 07:16
Anonymní píše:
KPKristy píše:
Anonymní píše:
Marruš píše:
Tak ona to měla obráceně. Do 4 měsíce nic a prý prostě chtěla vidět tu čárku na testu tak kupovala dál a na jednom jediném měla ducha a to začátkem 5. měsíce. Sama to nechápu. Kažopádně děkuji a dám vědět. :palec:

Aha! Já to špatně pochopila… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital