Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No… asi by tam něco mohlo být, podle toho, kdy máš ovulaci
Pokud ten 12.den, tak by to tam mohlo být znát. Ale ještě bych počkala .)
Myslím že ovulaci mám cca 10-11 den, podle doktora jí mám i přes menstruaci. Příznaky bych také měla, od poslední MS po celou dobu.
Nechci si to vsugerovat. Za celou dobu od vysazení antikoncepse se mi MS nikdy nespozdila.
Já jsem měla pozitivní tt 25 DC a 26 DC mi kámoška v laborce brala krev a hcg bylo ![]()
těhlikováVenyx píše:
a jaké máš přiznaky jestli se mužu zeptat..
Nechci říkat, že jsou to příznaky těhotenství, když to těhu být nemusí. Ale cítím se jinak. Od skončení ms mě popíchává v podbříšku a vedle pupíku na pravé straně, každý den ale ne v kuse a před týdnem mě svěděli bradavky, to se mi ještě nestalo, večer mívám zimnici
.. Bolesti hlavy, ale ty mívám běžně, nevolnost, ale nezvracím.
Nastydlá, ale nejsem. Testovala jsem před týdnem, to bylo ještě asi brzo na //, ale na krev chci zajít jen pro jistotu.
Marruš píše:
Já jsem měla pozitivní tt 25 DC a 26 DC mi kámoška v laborce brala krev a hcg bylo
Zítra tam zajdu, ale jde mi o to, abych tam nešla příliš brzy a nevyhodila jen tak peníze
V jakém rozmezí jsi měla HCG? Nemám tušení, když tam nebude 0. ![]()
Marruš píše:
Tak brzy je to každopádněA já měla tenkrát asi 61
A výsledky budou ten den? Zajdu tam a uvidíme, naděje by byla. Ta je ale vždy ![]()
Já nevím, jak to funguje normálně. Mi to dělala kámoška v podstatě na počkání. Ale když tam ráno zajdeš, tak odpol už určo budeš vědět. A test ti nestačí? Není tak „drahý“ ![]()
Marruš píše:
Já nevím, jak to funguje normálně. Mi to dělala kámoška v podstatě na počkání. Ale když tam ráno zajdeš, tak odpol už určo budeš vědět. A test ti nestačí? Není tak „drahý“
Z testů mám strach. Mé mámě nepotvrdil těhotenství a byla ve 4 měsíci.
A ani náznak druhé čárečky. Už jsem se jich za tu dobu snažení nakupovala, ale teď je to nějaký vnitřní pocit. Každopádně dám vědět, jestli jsem vyšilovala zbytečně ![]()
Anonymní píše:Marruš píše:Z testů mám strach. Mé mámě nepotvrdil těhotenství a byla ve 4 měsíci.
Já nevím, jak to funguje normálně. Mi to dělala kámoška v podstatě na počkání. Ale když tam ráno zajdeš, tak odpol už určo budeš vědět. A test ti nestačí? Není tak „drahý“A ani náznak druhé čárečky. Už jsem se jich za tu dobu snažení nakupovala, ale teď je to nějaký vnitřní pocit. Každopádně dám vědět, jestli jsem vyšilovala zbytečně
No, ve čtvrtém měsíci už test nemusí ukazovat těhotenství, i když to těhu je! HCG klesá, protože výživu přebírá placenta, takže bych to nesváděla na vadný nebo nespolehlivý test. To je normální…
KPKristy píše:Anonymní píše:No, ve čtvrtém měsíci už test nemusí ukazovat těhotenství, i když to těhu je! HCG klesá, protože výživu přebírá placenta, takže bych to nesváděla na vadný nebo nespolehlivý test. To je normální…Marruš píše:Z testů mám strach. Mé mámě nepotvrdil těhotenství a byla ve 4 měsíci.
Já nevím, jak to funguje normálně. Mi to dělala kámoška v podstatě na počkání. Ale když tam ráno zajdeš, tak odpol už určo budeš vědět. A test ti nestačí? Není tak „drahý“A ani náznak druhé čárečky. Už jsem se jich za tu dobu snažení nakupovala, ale teď je to nějaký vnitřní pocit. Každopádně dám vědět, jestli jsem vyšilovala zbytečně
Tak ona to měla obráceně. Do 4 měsíce nic a prý prostě chtěla vidět tu čárku na testu tak kupovala dál a na jednom jediném měla ducha a to začátkem 5. měsíce. Sama to nechápu. Kažopádně děkuji a dám vědět. ![]()
Anonymní píše:KPKristy píše:Tak ona to měla obráceně. Do 4 měsíce nic a prý prostě chtěla vidět tu čárku na testu tak kupovala dál a na jednom jediném měla ducha a to začátkem 5. měsíce. Sama to nechápu. Kažopádně děkuji a dám vědět.Anonymní píše:No, ve čtvrtém měsíci už test nemusí ukazovat těhotenství, i když to těhu je! HCG klesá, protože výživu přebírá placenta, takže bych to nesváděla na vadný nebo nespolehlivý test. To je normální…Marruš píše:Z testů mám strach. Mé mámě nepotvrdil těhotenství a byla ve 4 měsíci.
Aha! Já to špatně pochopila… ![]()
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli je možné zjistit přítomnost hormonu v krvi 24 DC. Cyklus mívám kratší okolo 22 dnů i méně. Děkuji a omlouvám se za anonym.