Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MS začala 31.2 a byla od 3.2.moc šance nevidím,ale kdoví stát se to muže.
Tak pokud 31.1. Tak jsi teprve v půlce cyklu a to je na test brzy. Budeš muset vydržet do konce Měsíce ![]()
Teď by si měla ovulovat, tak to ještě dnes a zítra zkuste
a testík bych si udělala až ke konci měsíce. Já měla taky cyklus 28 dní a MS 4. styk 17. a pozitivní test byl až 29. takže 12 dnů po oplodnění ![]()
Ahoj, já jsem, když jsme se o dítko snažily, děsně vyšilovala … že to nepůjde a tak … asi 3 měsíce jsem dělala testy ještě pár dní před tím, než jsem to měla dostala a tak …
Pak jsem si řekla DOST … a další cyklus jsem počkala až jestli to dostanu … no a 5. den zpoždění úspěšně testovala ![]()
Takže za mě až po očekávaném termínu menstruace … jinak jsou to zbyytečné stresy a stejně to neovlivníš … Hodně štěstí ![]()
Příspěvek upraven 14.02.12 v 10:35
Tak tak, vlítněte na to ![]()
tatranka1 píše:Anonymní píše:tak teoreticky bys OVU měla mít teď,možná včera,tak jestli se snažíte ,zkuste to dnes i zítra
MS začala 31.2 a byla od 3.2.moc šance nevidím,ale kdoví stát se to muže.
udělej si ovu test,i když už je na něj možná pozdě,mohli jste ji prošvihnout,těžko říct
Já jsem to nikdy nevydržela a testovala přes ms. U kluka mi to nevyšlo, až v den vynecháané ms, a u holky dva dny před ms. ![]()
Ahojda, muzu se pridat? Vcera jsem mela dostat menstruaci, zatim porad nic
Moc bysme chteli miminko, zatim se snazime jen dva mesice, ale jednou uz to nevyslo
Nevydrzela sem a uz sem se testla, bohuzel jen jedna carka… Bylo to asi brzo - doufam snad budou dve, ale zaroven mam strach ze ne… Nemate nekdo zkusenost???
nadenka.k to je u každého jiné, já jsem si test dělala už před ms a to tam byla slaboučká druhá čárka. Další tři dny čárka sílila, ale dr. mi řekl, že to není pravděpodobné, že bych byla těhotná (bylo to totiž hned na první pokus). No a tři dny po vynechání ms jsem si ze zvědavosti udělala test a okamžitě vyběhla druhá čárka a nakonec byla i mnohem silnější, než ta kontrolní
(přidávám foto tři dny po vynechání ms, foceno mobilem, potvrzující čárka mnohem silnější než kontrolní)
no, tak ja se uz znovu pro tenhle mesic testovat nemusim, bohuzel, dnes to prislo…
Uz se tesim, az budu mit taky tak krasnou druhou carku, jako ty
, snad hned pristi mesic… Ty zklamani jsou hrozny…
Ahoj holky, tak já se teda taky s dovolením přidám k vám
No přesně jak už tady psala AVM3. My se snažíme od listopadu a od té doby jsem každý ten měsíc šílela už pár dní po tom co jsme se s přitelem tulili a já myslela , že se mi to hned ukáže . Tohle nikomu neradím. Já byla vždycky tak zklamaná …
Teď sem 21DC. Obvykle mám cyklus 20-24dní, tak ještě počkám do konce příštího týdne a když mrcha nedorazí tak udělám testík ![]()
Ahojky poradítě?nevím kdy mám OVU ale i tak. MS skončila uplně 3.2.a sexík byl 7.2 vím že zde šance není ale kdy by mohl být aspon dušík?děkuju
cyklus mám 28dní.