Kdy mohu udělat testík?

Anonymní
14.2.12 09:16

Kdy mohu udělat testík?

Ahojky poradítě?nevím kdy mám OVU ale i tak. MS skončila uplně 3.2.a sexík byl 7.2 vím že zde šance není ale kdy by mohl být aspon dušík?děkuju
cyklus mám 28dní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36009
14.2.12 09:18

A kdy MS začala? Je brzy, musíš počkat do další MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 09:22

MS začala 31.2 a byla od 3.2.moc šance nevidím,ale kdoví stát se to muže.

• Citovat
  • Upravit
36009
14.2.12 09:27

Tak pokud 31.1. Tak jsi teprve v půlce cyklu a to je na test brzy. Budeš muset vydržet do konce Měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
14.2.12 10:31

Teď by si měla ovulovat, tak to ještě dnes a zítra zkuste ;) a testík bych si udělala až ke konci měsíce. Já měla taky cyklus 28 dní a MS 4. styk 17. a pozitivní test byl až 29. takže 12 dnů po oplodnění :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
14.2.12 10:33

Ahoj, já jsem, když jsme se o dítko snažily, děsně vyšilovala … že to nepůjde a tak … asi 3 měsíce jsem dělala testy ještě pár dní před tím, než jsem to měla dostala a tak …
Pak jsem si řekla DOST … a další cyklus jsem počkala až jestli to dostanu … no a 5. den zpoždění úspěšně testovala :)
Takže za mě až po očekávaném termínu menstruace … jinak jsou to zbyytečné stresy a stejně to neovlivníš … Hodně štěstí :palec:

Příspěvek upraven 14.02.12 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
14.2.12 10:34

Tak tak, vlítněte na to :)

tatranka1 píše:
Anonymní píše:
MS začala 31.2 a byla od 3.2.moc šance nevidím,ale kdoví stát se to muže.
tak teoreticky bys OVU měla mít teď,možná včera,tak jestli se snažíte ,zkuste to dnes i zítra ;)
udělej si ovu test,i když už je na něj možná pozdě :think: ,mohli jste ji prošvihnout,těžko říct
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
14.2.12 10:46

Já jsem to nikdy nevydržela a testovala přes ms. U kluka mi to nevyšlo, až v den vynecháané ms, a u holky dva dny před ms. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nadenka.k
14.2.12 13:13

nadenka.k

Ahojda, muzu se pridat? Vcera jsem mela dostat menstruaci, zatim porad nic :D Moc bysme chteli miminko, zatim se snazime jen dva mesice, ale jednou uz to nevyslo :( Nevydrzela sem a uz sem se testla, bohuzel jen jedna carka… Bylo to asi brzo - doufam snad budou dve, ale zaroven mam strach ze ne… Nemate nekdo zkusenost???

• Citovat
  • Upravit
5998
14.2.12 17:16

nadenka.k to je u každého jiné, já jsem si test dělala už před ms a to tam byla slaboučká druhá čárka. Další tři dny čárka sílila, ale dr. mi řekl, že to není pravděpodobné, že bych byla těhotná (bylo to totiž hned na první pokus). No a tři dny po vynechání ms jsem si ze zvědavosti udělala test a okamžitě vyběhla druhá čárka a nakonec byla i mnohem silnější, než ta kontrolní :dance: (přidávám foto tři dny po vynechání ms, foceno mobilem, potvrzující čárka mnohem silnější než kontrolní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nadenka.k
15.2.12 10:19

no, tak ja se uz znovu pro tenhle mesic testovat nemusim, bohuzel, dnes to prislo… :,( Uz se tesim, az budu mit taky tak krasnou druhou carku, jako ty :) , snad hned pristi mesic… Ty zklamani jsou hrozny…

• Citovat
  • Upravit
1689
16.2.12 14:32

Ahoj holky, tak já se teda taky s dovolením přidám k vám :) No přesně jak už tady psala AVM3. My se snažíme od listopadu a od té doby jsem každý ten měsíc šílela už pár dní po tom co jsme se s přitelem tulili a já myslela , že se mi to hned ukáže . Tohle nikomu neradím. Já byla vždycky tak zklamaná … :,( Teď sem 21DC. Obvykle mám cyklus 20-24dní, tak ještě počkám do konce příštího týdne a když mrcha nedorazí tak udělám testík :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí