Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
právě mi ale přijde divné, že se dušík neobjevil už dřív
testovala jsem každý den ![]()
Buď naprosto v klidu. Já brala prášky, dle kterých jsem měla ovulaci vypočítanou doktorem přesně na den, a otěhotněla jsem úplně jindy. Dokonce o 14 dní později, než měla být ovulace, takže se na to vůbec nespoléhej. Už přesně nevím který den to byl, ale duch se mi objevil na nejcitlivějším těhotenském testu cca týden po očekávané menstruaci a teď jsem v 37 týdnu ![]()
Já Jsem měla poslední MS před synem 7.8. a na testu 12.9. bylo sněhobílo a zjistila jsem to až 22.9. ![]()
Anonymní píše:
holky, je možné, že jsem první slabou druhou čárku na testu objevila až 18.den po styku ? (přičemž si myslím, že ke styku došlo přesně v den ovulace)..omlouvám se za anonymitu
ano, je to mozne, ale pokial je to len slaby duch a si skutocne 18dpo, tak to s najvacsou pravdepodobnostou bude neprosperujuce tehotenstvo ![]()
aky test si pouzila?
nulu86 píše:
Buď naprosto v klidu. Já brala prášky, dle kterých jsem měla ovulaci vypočítanou doktorem přesně na den, a otěhotněla jsem úplně jindy. Dokonce o 14 dní později, než měla být ovulace, takže se na to vůbec nespoléhej. Už přesně nevím který den to byl, ale duch se mi objevil na nejcitlivějším těhotenském testu cca týden po očekávané menstruaci a teď jsem v 37 týdnu
ovulacia sa neda vypocitat, maximalne odhadnut den dva vopred ![]()
a ak si ovulovala o 14 dni neskor, tak aj ms by bola posunuta o 14 dni, takze Ti test ukazal v norme. ![]()
soldi píše:Anonymní píše:ano, je to mozne, ale pokial je to len slaby duch a si skutocne 18dpo, tak to s najvacsou pravdepodobnostou bude neprosperujuce tehotenstvo
holky, je možné, že jsem první slabou druhou čárku na testu objevila až 18.den po styku ? (přičemž si myslím, že ke styku došlo přesně v den ovulace)..omlouvám se za anonymitu
aky test si pouzila?
ano může to tak být, měla jsem to hodně podobně.. duch se ukázal až dosti pozdě a bylo to zt .. čímž tedy nechci zakladatelku strašit.. ale tady to stejně nevyřeší, musí čekat jak se to vyvrbí ![]()
soldi píše:nulu86 píše:ovulacia sa neda vypocitat, maximalne odhadnut den dva vopred
Buď naprosto v klidu. Já brala prášky, dle kterých jsem měla ovulaci vypočítanou doktorem přesně na den, a otěhotněla jsem úplně jindy. Dokonce o 14 dní později, než měla být ovulace, takže se na to vůbec nespoléhej. Už přesně nevím který den to byl, ale duch se mi objevil na nejcitlivějším těhotenském testu cca týden po očekávané menstruaci a teď jsem v 37 týdnu
a ak si ovulovala o 14 dni neskor, tak aj ms by bola posunuta o 14 dni, takze Ti test ukazal v norme.
nulu86 píše:
no to nevím, vzhledem k tomu že jsem brala clostilbegyt a ještě mi píchali pregnyl
soldi píše:nulu86 píše:ovulacia sa neda vypocitat, maximalne odhadnut den dva vopred
a ak si ovulovala o 14 dni neskor, tak aj ms by bola posunuta o 14 dni, takze Ti test ukazal v norme.
a po pregnyle si bola na sone kvoli potvrdeniu ovulacie? moze sa stat vselico a ovulacia nemusi prebehnut ani po clostile
ake velke si mala folikuly ked Ti pichli pregnyl? a mimo ovulaciu sa otehotniet neda ![]()
nulu86 píše:
já taky netvrdím že dá, ale že stát se může cokoliv.
ano, moze sa stat cokolvek, ale bez ovulacie sa na 100% otehotniet neda ![]()
Dobrý den už sem zoufalá pohl styk byl před 17 dnama ms mešká už několik dní teho. testy negativní je nějaká šance? Posledni ms skončila 20 srpna další ms už nepřišla styk byl 14 září. Testy negativní
děkuji 🍀 za odpověď
Dobrý den dnes je to 18 den od styku testy negativní. Myslíte že by test už ukázal? Něco? Dotoho 2 dny mám bílí hustší vytok
děkuji za odpověď 🍀 🍀