Netěhotná těhotná

1312
9.2.12 12:08

Netěhotná těhotná

Ahoj holky,
potřebuju se někomu svěřit. Menstruace mi chodí pravidelně, co 28–29 dní. Tentokrát přišla o pět dní později, je slabší. Ale hlavně mně je už min 14 dní divně – pořád se mi motá hlava, jednou jsem i omdlela, jsem nějaká citlivější na čich… Nic moc by na tom dvného nebylo, ale mám už dvě děti, a tak se přiznám, že než ta menstruace přišla, byla jsem si skoro jistá, že jsem těhotná. Test jsem si dělala dvakrát, vyšel negativní, ale i před tím jsem ho jako těhotná měla negativní. Doktora mám daleko, takže že bych si tam jen tak zašla nehrozí, navíc by mě měl možná za hysterku, když mám test negativní. No nic, řekla jsem si, že počkám do další menstruace a uvidím. Z dalšího mimi bychom měli samozřejmě radost :D
Jen jsem se potřebovala z toho vypsat, děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
182
9.2.12 12:13

tak to bych ještě ten týden počkala a udělala těhu test znova :) a myslím, že by si doktor nemyslel, že jsi histerka :) já bych tam letěla hned, protože jsem zvědavá a nevydržela bych čekat ještě měsíc do další menstruace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
9.2.12 12:14

Tak si zajdi na krev, protoze je fakt, ze priznaky tehotenstvi mas :) … a z krve budes mit jistotu, kdyz testiky nic nenaznacuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.2.12 12:22
Sweety píše:
Ahoj holky,
potřebuju se někomu svěřit. Menstruace mi chodí pravidelně, co 28–29 dní. Tentokrát přišla o pět dní později, je slabší. Ale hlavně mně je už min 14 dní divně – pořád se mi motá hlava, jednou jsem i omdlela, jsem nějaká citlivější na čich… Nic moc by na tom dvného nebylo, ale mám už dvě děti, a tak se přiznám, že než ta menstruace přišla, byla jsem si skoro jistá, že jsem těhotná. Test jsem si dělala dvakrát, vyšel negativní, ale i před tím jsem ho jako těhotná měla negativní. Doktora mám daleko, takže že bych si tam jen tak zašla nehrozí, navíc by mě měl možná za hysterku, když mám test negativní. No nic, řekla jsem si, že počkám do další menstruace a uvidím. Z dalšího mimi bychom měli samozřejmě radost :D
Jen jsem se potřebovala z toho vypsat, děkuju :D
Swety, já to měla nachlup stejně jak píšeš a nakonec to těhotenství bylo tutově :palec: A třetí mimčo bylo na světě. Ona MS může být ještě do 6- tého měsíce, takže bych těhotentsví nevylučovala ani náhodou. Dělej testík denně- uvidíš že možná tě překvapí //. Držím palečky :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
9.2.12 12:40

Já už se na testy taky moc nespoléhám, dělala jsem si je 6 týdnů, vždy 1 test za 2 týdny, protože se mi nedostavila menstruace..až 4.test mi vyšel jako pozitivní a to jsem šla k doktorovi a bylo mi řečeno, že jsem v 9. týdnu.. :D Takže asi tak.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
9.2.12 12:43

Taky doufám, že se testům nedá věřit. Teď mám zpoždění MS 3 dny ( se mi v životě nestalo :lol: ) a test negativní. Jinak - znám několik holek, které 1 - 2× menstruovaly na zač. těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
9.2.12 12:58
skritek Petra píše:
Tak si zajdi na krev, protoze je fakt, ze priznaky tehotenstvi mas :) … a z krve budes mit jistotu, kdyz testiky nic nenaznacuji :)

určitě zajdi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.2.12 13:03

Holky, děkuju za reakce :kytka:
Taky mě napadlo zajít si jako samoplátce na krev, tak jsem si tam volala a prý to stojí 600 Kč 8o !! Tak to je pro mě fakt moc :( Takže jak říkáte, za pár dní test zkusím znova a uvidíme :) Možná jen tak blbě snáším to počasí, ale zimu mám moc ráda, tak nevím :nevim:
Dajdulo,to jsou nervy, co? :D Přeju ti dvě čárečky :D
Vanessanko, máš tři děti? To musí být teda doma kopec srandy :lol: Jak jsou staré? :D

Kurnik, zrovna teď se mi tak motá hlava… No nic, jdu si uvařit kafe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
9.2.12 13:06

To jo, to jsou nervy. Jenže, když v těch mrazech teď zamrzá i arktická nafta, tak proč by mi nemohla zamrznout MS, že jo :cert: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.2.12 13:07

Ahoj tak já taky omdlela a bylo mě zle unavená,chodím častěji čůrat,unavená,i prsa bolí, zpoždění mám 17 dní. A zítra jdu k DR.tak uvidím co se dozvím jinak na některých testech duch i čárka ale až po limitu a na některých bílo .No a špiním cca.3 týdny tak jako by do hněda a v době menses silněj ale ne krev a dneska sem měla trošku svetlé krve na papíru tak uvidím jestli mi mrša dojde nebo ne. Tak dlouho mi nikdy ještě nemeškala .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.2.12 13:08

Počkej jak krev jako smaoplátce, tak drahá???

Zavolej si jinam do labiny.. já byla v srpnu minulého roku a platila jsem za všechno 200Kč.Tohle je blbost.. někde tě chtěli natáhnout.. většinou do pětistovky je celá labina na prevenci u praktika.. a tohle je jen jedna hodnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.2.12 13:10
Zkus si ten testík třeba za 2 dny . Ale pokud si neměla nikdy zpoždění tak je velká naděje.Přeji Ti ať se ti splní to co si přeješ :srdce: :andel:
Sweety píše:
Ahoj holky,
Jen jsem se potřebovala z toho vypsat, děkuju :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.2.12 13:14

600kč ????? hloupost pohybuje se to tak kolem 200-250kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
9.2.12 13:17

Holky, můžu se ještě vtírnout s dotazem? Za jak dlouho po vynechání MS a negativ. testu byste šly k Dr.? Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.2.12 13:17

Bohunko, děkuju :)
Navli, fakt??? Tak to je divné :nevim: Proč by mi to říkali? Žeby se jim až tak nechtělo dělat…?! No, uvidím, co bude příští týden a zkusila bych zajet někam jinam, jestli je to jinde levnější. Ale moc to nechápu, myslela jsem, že ceny těchto úkonů jsou všude stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí