Netěhotná těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
9.2.12 13:20

Dajdulo, já šla vždycky hned, bo jsem vždycky celé těhu proležela, od začátku až do konce rizikovka, skoro všechny komplikace, co snad existují. I proto jsem teď taková nervozní :( Ale už mám dvě krásné děti, i přes všechny problémy :* Takže já radím jít co nejdřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.2.12 13:25

Tak já meškám 17 den a jdu zítra :-D a testům nevěřím nebo někdy ukázali ducha ,pak nic,pak zas čárku a pak zas nic. :-D jdu zítra a podle sestry jsem v 6tt. pokud tam tedy něco je proto,že špiním cca 3 týdny a naději tomu nedávám.ale MS mi nedošla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
9.2.12 13:29
Sweety píše:
Dajdulo, já šla vždycky hned, bo jsem vždycky celé těhu proležela, od začátku až do konce rizikovka, skoro všechny komplikace, co snad existují. I proto jsem teď taková nervozní :( Ale už mám dvě krásné děti, i přes všechny problémy :* Takže já radím jít co nejdřív :D

Dám tomu týden. U prvního i u druhého - nevydařeného těh. byl test pozitivní hned 1. den vynechané MS, jasný, stručný, výstižný, tak nevím, co teď blbne :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
9.2.12 13:31
Bohunnka píše:
Tak já meškám 17 den a jdu zítra :-D a testům nevěřím nebo někdy ukázali ducha ,pak nic,pak zas čárku a pak zas nic. :-D jdu zítra a podle sestry jsem v 6tt. pokud tam tedy něco je proto,že špiním cca 3 týdny a naději tomu nedávám.ale MS mi nedošla.

Tak dej vědět. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.2.12 13:32

Zakladatelko opravdu, jsem zdravotní sestra a celou dobu v práci jsem řešila odběry, laboratoř, faktury a ceny..
Takže vím, že HCG se pohybuje okolo necelých 200Kč a pak platíš ještě výkon - punkce žíly a to je bodově kolem 30Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.2.12 13:39

Navli, tak to vidíš, jsi přímo odborník :) a máš pravdu - teď jsem si volala do jiné laboratoře a tam mi řekli, že to stojí 194 Kč. Tak nechápu, proč mi před tím kecali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.2.12 13:45
Sweety píše:
Navli, tak to vidíš, jsi přímo odborník :) a máš pravdu - teď jsem si volala do jiné laboratoře a tam mi řekli, že to stojí 194 Kč. Tak nechápu, proč mi před tím kecali :nevim:

No vidíš, to už není taková pálka, tak ať výsledek vyjde tak jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.2.12 13:47

Já osobně měla příznaky těhu - i když jsem nebyla, asi 2× v životě. To byl starší syn ještě malý a jediná antiko a ne ještě 100pro byl kondom. Takže jsem pak měla návaly, motala se mi hlava, chtělo se mi zvracet, cítila jsem se divně. Ale bylo to jen psychikou.
Co mám po mladším synovi nitroděložní tělísko - kterýmu věřím, už se mi to nestalo. Jo, vlastně jednou jo. Měla jsem nečekaný zpoždění a v tu chvíli mi zas naskočily tyhle příznaky. A taky jsem těhu nebyla.
Přála bych vám to, ale psychika je psychika. Ale budu sledovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.2.12 14:07

Tak jsem přemýšlela, kdy se do té laborky dostanu a dřív, jak příští středu to nebude. Tomu říkám nervy 8o Smažím se na to nemyslet, ale to neustále motání hlavy mi to furt připomíná :roll: Jak to má být, tak to bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
9.2.12 14:10
Sweety píše:
Tak jsem přemýšlela, kdy se do té laborky dostanu a dřív, jak příští středu to nebude. Tomu říkám nervy 8o Smažím se na to nemyslet, ale to neustále motání hlavy mi to furt připomíná :roll: Jak to má být, tak to bude :D

Ale dneska je nějakej blbej tlak…Já se taky motám :D . Taky jsem přemýšlela s tou laborkou, ale než bych sehnala hlídání když mají otevřeno apod. tak to půjdu rovnou u Dr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.12 14:45
LucyDee píše:
Já už se na testy taky moc nespoléhám, dělala jsem si je 6 týdnů, vždy 1 test za 2 týdny, protože se mi nedostavila menstruace..až 4.test mi vyšel jako pozitivní a to jsem šla k doktorovi a bylo mi řečeno, že jsem v 9. týdnu.. :D Takže asi tak.. :)

Ahoj, našla jsem tento příspěvek a jelikož mám podobný problém a momentálně se v těch nejistotách a dohadech mé fantazie plácám, chtěla jsem ti napsat soukromě. Ovšem to u nováčků nelze, jak jsem právě zjistila. Můžeš se mi ozvat, prosím, na : lianetafa@seznam.cz ?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.2.12 16:23
Bubu25 píše:
skritek Petra píše:
Tak si zajdi na krev, protoze je fakt, ze priznaky tehotenstvi mas :) … a z krve budes mit jistotu, kdyz testiky nic nenaznacuji :)
:pankac: :pankac:
No bubu, co tady máváš :lol: Sbíraš bodíky na povýšení? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
9.2.12 16:41

Ahoj holky, koukam diskuze primo pro me. Jsem ted 35. DC a MS nikde. Beru duphaston, takze cyklus by mel byt pravidelny. Vetsinou to dostanu po 30 dnech. Testy si delam skoro kazdy den a zatim negativni. Jinak mam citliva prsa a jsem celkove unavena. Proste citim se nejak divne a nevim cim to muze byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
10.2.12 22:32
Tak dnes jsem byla u DR.od poslední MS je to 47 dní takže víc jak 2 týdny spoždění sliznici mám podle UTZ nízko takže ,že by měla dojíd MS tak prý nehrozí ale v děloze DR. taky nic neviděl a vaječníky jsou v pořádku .Tak říkal buď je to skryté mimoděložní nebo ranné těhu.(pozdější OVU) a taky ještě rozházanýma hormonama .
Dajdula píše:
Bohunnka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
11.2.12 10:27
Bohunnka píše:
Tak dnes jsem byla u DR.od poslední MS je to 47 dní takže víc jak 2 týdny spoždění sliznici mám podle UTZ nízko takže ,že by měla dojíd MS tak prý nehrozí ale v děloze DR. taky nic neviděl a vaječníky jsou v pořádku .Tak říkal buď je to skryté mimoděložní nebo ranné těhu.(pozdější OVU) a taky ještě rozházanýma hormonama .
Dajdula píše:
Bohunnka píše:

Tak si vyber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí