Netěhotná těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dajinka0007
26.10.13 11:44
@Nimanka píše:
Ahoj, tak ja ve stredu k dr. Ani nedorazim. Mrcha po 8 dnes spozdeni prisla. Nikdy se mi nespozdila ale vsechno je jednou poprve. Je mi to lito ale nic se neda delat. ;)

Já mám spoždění 10 dní…mám příznaky…tak uvidím

• Citovat
  • Upravit
26.10.13 13:28

Dobrý den,
potřebovala bych poradit.

už déle jak týden mám stále nafouklé břicho, připadám si jako těhotná. Menstruaci mám vždycky pravidelně, teď přišla o pět dní později, myslím si, že je normální nezdá se mi to nějak divné. Ale stále mám nafouklé břicho, i mě častěji bolí hlava, a mám i pocit, že bych stále něco jedla.

Je možné, že by se jednalo o těhotenství i když jsem ms normálně dostala? Nebo to jsou jen příznaky ms.
Test bych si udělala, ale zrovna když mám ms, tak to nejde. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.10.13 15:28

U nás ms zatím nedorazila už pár dní, jindy pravidelná, tak uvidíme. Zítra testík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.10.13 15:38

@lenicka2323 proc by to neslo, kdyz mas MS? Proste si udelej test. Porad dokola, podle priznaku se nikdy tehotenstvi nepozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.10.13 15:39

@čenečka92 hodne stesti zitra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0007
26.10.13 17:16

Tak jsem začala odpoledne krvácet, ale zatím nevím zda je to MS a nebo zda to nebude třeba jen špinění…spoždění mám asi 10 dní…počkám pár dní a uvidím co z toho nakonec vyleze :_)…můžu si udělat těhotenský test i když krvácím?? nebude to třeba skreslovat výsledek? jak je to vlastně s tím krevním výsledkem? když z laborky mám hodnoty v IU/I…a na netu udávají v tabulkách mIU/mL…jsem z toho nejak zmetěná…jak se to převádí? výsledek z krevního testu je 1,2
ref. meze tam jsou 0,0 - 0,5
takže když si to nejak převedu tak me vychází hodnota 1200
nevím…co si myslíte vy holky?

• Citovat
  • Upravit
18687
26.10.13 17:57

Test si klidne udelat muzes, MS nema na vysledek zadny vliv. Oni ti dali vysledek v IU na litr??? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0007
26.10.13 18:00
@Lucake píše:
Test si klidne udelat muzes, MS nema na vysledek zadny vliv. Oni ti dali vysledek v IU na litr??? 8o 8o

Ano IU/l…proto to tu furt řeším jak blázen :-D bo vůbec nevím jak se to převede nebo co s tím…jak zjistit na čem jsem…pořád jsi nad tím lámu hlavu

• Citovat
  • Upravit
18687
26.10.13 18:10

Hele, pokud je to v IU/l tak je to zcela stejne jako mIU/ml, takze nic prevadet nemusis a tehotna bohuzel nejsi. Ja jsem to nejdriv videla na mIU/l, tak jsem to nechapala :) neni ta meze nahodou 0-5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.10.13 18:13

http://www.bobrow.net/…glevels.html tady najdes hodnoty a uvidis, ze je jedno, jestli to je v ml nebo l
promin, ze nemam lepsi zpravy. Jedina sance je, ze bys byla na krvi tesne po uhnizdeni, proto bylo to HCG tak nizke. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0007
26.10.13 18:13
@Lucake píše:
Hele, pokud je to v IU/l tak je to zcela stejne jako mIU/ml, takze nic prevadet nemusis a tehotna bohuzel nejsi. Ja jsem to nejdriv videla na mIU/l, tak jsem to nechapala :) neni ta meze nahodou 0-5?

Aha jo omlouvám se..překlep…0 - 5 a díky

• Citovat
  • Upravit
18687
26.10.13 18:15

0-5 se uvadi jako extremne rane tehotenstvi nebo negativni vysledek. zkus ten test, nadeje tam prece jen jeste nejaka je. Pokud bude negativni (desitkovej), tak to je fakt bohuzel biochemicke tehotenstvi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0007
26.10.13 18:16

Záhada vyřešena…a zároven jsem poučena :-) díky

• Citovat
  • Upravit
18687
26.10.13 18:21

Peknej vecer a at to brzo vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicollkablack
27.10.13 12:10

Dobry den, chtěla bych se zeptat je možný aby po 10 dnech co jsme spolu naposledy s přítelem spali a on se do mně „to“. Cítila jinak a měla pocit na zvracení? Protože si s přitelem myslim že jsme se trefili do plodných dnů tak jestli se ty přiznaky mužou tak rychle projevit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex