Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
potřebovala bych poradit.
už déle jak týden mám stále nafouklé břicho, připadám si jako těhotná. Menstruaci mám vždycky pravidelně, teď přišla o pět dní později, myslím si, že je normální nezdá se mi to nějak divné. Ale stále mám nafouklé břicho, i mě častěji bolí hlava, a mám i pocit, že bych stále něco jedla.
Je možné, že by se jednalo o těhotenství i když jsem ms normálně dostala? Nebo to jsou jen příznaky ms.
Test bych si udělala, ale zrovna když mám ms, tak to nejde. Děkuji za rady
U nás ms zatím nedorazila už pár dní, jindy pravidelná, tak uvidíme. Zítra testík ![]()
@lenicka2323 proc by to neslo, kdyz mas MS? Proste si udelej test. Porad dokola, podle priznaku se nikdy tehotenstvi nepozna.
Tak jsem začala odpoledne krvácet, ale zatím nevím zda je to MS a nebo zda to nebude třeba jen špinění…spoždění mám asi 10 dní…počkám pár dní a uvidím co z toho nakonec vyleze :_)…můžu si udělat těhotenský test i když krvácím?? nebude to třeba skreslovat výsledek? jak je to vlastně s tím krevním výsledkem? když z laborky mám hodnoty v IU/I…a na netu udávají v tabulkách mIU/mL…jsem z toho nejak zmetěná…jak se to převádí? výsledek z krevního testu je 1,2
ref. meze tam jsou 0,0 - 0,5
takže když si to nejak převedu tak me vychází hodnota 1200
nevím…co si myslíte vy holky?
Test si klidne udelat muzes, MS nema na vysledek zadny vliv. Oni ti dali vysledek v IU na litr???
![]()
@Lucake píše:
Test si klidne udelat muzes, MS nema na vysledek zadny vliv. Oni ti dali vysledek v IU na litr???![]()
Ano IU/l…proto to tu furt řeším jak blázen
bo vůbec nevím jak se to převede nebo co s tím…jak zjistit na čem jsem…pořád jsi nad tím lámu hlavu
Hele, pokud je to v IU/l tak je to zcela stejne jako mIU/ml, takze nic prevadet nemusis a tehotna bohuzel nejsi. Ja jsem to nejdriv videla na mIU/l, tak jsem to nechapala
neni ta meze nahodou 0-5?
http://www.bobrow.net/…glevels.html tady najdes hodnoty a uvidis, ze je jedno, jestli to je v ml nebo l
promin, ze nemam lepsi zpravy. Jedina sance je, ze bys byla na krvi tesne po uhnizdeni, proto bylo to HCG tak nizke. ![]()
@Lucake píše:
Hele, pokud je to v IU/l tak je to zcela stejne jako mIU/ml, takze nic prevadet nemusis a tehotna bohuzel nejsi. Ja jsem to nejdriv videla na mIU/l, tak jsem to nechapalaneni ta meze nahodou 0-5?
Aha jo omlouvám se..překlep…0 - 5 a díky
0-5 se uvadi jako extremne rane tehotenstvi nebo negativni vysledek. zkus ten test, nadeje tam prece jen jeste nejaka je. Pokud bude negativni (desitkovej), tak to je fakt bohuzel biochemicke tehotenstvi ![]()
Dobry den, chtěla bych se zeptat je možný aby po 10 dnech co jsme spolu naposledy s přítelem spali a on se do mně „to“. Cítila jinak a měla pocit na zvracení? Protože si s přitelem myslim že jsme se trefili do plodných dnů tak jestli se ty přiznaky mužou tak rychle projevit?
Já mám spoždění 10 dní…mám příznaky…tak uvidím