Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžeš proč by ne, někdo nemá příznaky žádné během těhoteství. Držím palečky
Při prvním těhu jsem to nevěděla, jen jsem pořád chodila na záchod, byla jsem jak konvička, při druhem(samovolný potrat)jsem cítila prsa, a pořád hlad, a teď nic, tak jsem z toho trošku zmatená. Ale říkám si, že každé těhu je jiné, tak asi musím doufat a věřit. že?
@Lucake píše: 0-5 se uvadi jako extremne rane tehotenstvi nebo negativni vysledek. zkus ten test, nadeje tam prece jen jeste nejaka je. Pokud bude negativni (desitkovej), tak to je fakt bohuzel biochemicke tehotenstvi
Ahoj, chci se zeptat, mám potvrzené těhu z krve od od, dnes jsem si sama došla na odběr, kvůli růstu hcg a mám tam meze 0,0-7,0, nevíš teda náhodou, co to znamená?? jinak hodnoty jsou 827,6 a poslední ms byla 13.11, moc děkuji
Ahoj chtěla bych se zeptat dnes rano jsem si dělala tehotensky test a vyšel my slabe pozitivni spis jako duch jsem 16 dpo neměla by byt už čárka silnější ![]()
@Barborkaa26 do teto hodnoty (7) nejsi tehotna. Hcg je pekne, gratuluji
@Zendya udělej test za dva dny jestli bude sílit. Sila čárky závisí i na kvalitě testu. Přeji at to dobře dopadne
@Barborkaa26 jak dlouhe míváš cykly? Kolik dni mas zpoždění?
@Lucake cykly 28 dni, mela jsem ms dostat minulou stredu, misto toho 9 pozitivnich testu a podotykam, zadne duchy jsem nehonila, od zacatku pekne dalnice, dr mi pak v patek z krve potvrdila tehu.. myslis tedy, ze je to ok?
@Barborkaa26 doktorka to urcite vi lepe
ale vypada to moc dobře
ještě jednou gratulace
Ahojky holky, prosím o radu. možná jen zbytečně šílím ale rady mi určo pomůžou. Už půl roku neberu prášky a ms byla pravidelná i po vysazení a téměř bez bolesti oproti době kdy jsem prášky brala to byla bolest fuj. Ms jsem měla 18.9. pak 16.10. trvala jen 3 dny a bez bolesti ani jsem o tom nevěděla..14.11. tahle byla poněkud citlivější a delší a ted měla přijít 12.12. ale pořád nic.. už týden a půl mám bolest prsou, jsou i znatelně zvětšěná, bolest v podbříšku jakoby ms dorazila ale pořád nic. Prsa mě občas pobolívala ale nikdy né takle nebo takle brzy před ms. před týdnem jsem měla problém s nadýmáním a to jím pořád stejně. sem tam pobolívá hlava nebo se mi chce odpoledne spát, ale to je asai tím že jsem doma. Také jsem měla je to tak 14 dní zpátky výtok jen čirá voda bez zápachu, ted mám bilý. Bez zápachu bez svědění. Včera jsem dokonce cítila na ulici jakoby někdo pekl ale cítila jsem to jen já nikdo ostatní ne
Test jsem ještě nedělala. Za vaše názory budu moc ráda
@Janca P ahoj ja som to mnela gdis sem bila tehotana u mich dvo deti tak skus tets a uvidismnela sem ms a bila sem tehotna
![]()