Clearblue digitál - prosím o radu

593
3.2.12 09:07

clearblue dig. - prosím o radu

ahoj holky,mám 4 dny do ms a vyzkoušela jsem digitální test.první se tam ukázalo mínus a pak koukám a je tam plus,ale bez jakýkoliv čísel tak nevím co si mám o tom myslet.nestalo se vám to někomu?ted nevím jestli si mám myslet,že je pozitivní,nebo vadnej.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
3.2.12 09:09

brala bych to asi jako ducha po limitu na klasickým testu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
3.2.12 09:12

Asi bych to taky brala jako ducha… ale testům od Clearblue už moc nevěřím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
3.2.12 09:18

nedělala bych žádné závěry a testla se za pár dní znovu…
jinak teda clear blue ty obyčejnější mi ukazovaly ducha vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
3.2.12 09:22

fakt s nimi máte tak špatnou zkušenost? Já je měla dvakrát a v obou případech jsem teda byla těhotná, takže čárka tam být měla… Jindy jsem neměla možnost vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
3.2.12 09:30

pro mě clear nejlepší testy… ukázaly ducha kdy měli a v případě neotěhotnění byly sněhobílí! Mě dělaly duchy mamatesty… takže horší!! na test c.blue je tu ale diskuse… kočky ho tam rozkuchaly a našly dvě čárky… pohledej tu diskusi a kuchni test!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 09:32

já už ho měla kdysi,ale bylo tam mínus a když jsem ho kuchla tam jsou vždycky 2 čárky.mě spíše zarazilo to plus,ale že se tam neukázaly tydny nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.2.12 09:33

Já včera zkoušela přesně tento test a nejdřív mě tam skočilo minus a během chvile plus a taky bez čisel, tak jsem to brala jako negativní, tak nevím za ty prachy je to pěkně k ničemu. Ale beru to jako negativní. Nezbývá než testovat dále. Mám ještě tento jeden, ale zkusím ho až tak za týden, pokud ms nedorazí a pokud čárka na testu zesílí. Jinak já už špiním pátý den, k doktorovi jsem objednaná příští týden. Ale myslím, že mám jen dlouhý rozhozený cyklus, na testu stále duch a na ovulačním pořád silné čárky. Tak pořád nevím a čekám ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
3.2.12 09:35

já ho měla jednou přesně tenhle. Ukázal mi ty týdny, jen to ukázalo asi o týden méně než by mělo. Ale s těhotenstvím bylo opravdu něco špatně a následoval SP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 09:37

tolik peněz to stojí a stejně člověk neví na čem je :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkabajka
3.2.12 09:39

no ono je klidne i mozny,ze je to hodne v zacatku a zachytilo to HCG malo a nemuze to urcit tydny..a nebo je to vadna serie,zkratka takhle se to urcite nevyresi zkus zitra nejakej jinej a uvidis jestli tam neco je nebo ne,no a jinak jak pisete kuchat je apod,to je dost hloupost tyhle testy jsou digitalni a ne na carky a rozhodne nejsou urcene na rozebirani. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3640
3.2.12 09:48

Já jej měla jednou, bylo tam - a když jsem ho znovu nastartovala :D vyndala jsem baterku a dala ji znovu, tak tam bylo plus, ale těhotná jsem nebyla.Takže bych to viděla tak, že už je slabá ta baterka uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 09:54

no ja baterku nevyndavala :lol: slaba baterka to je taky mozne,ale na novem testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
3.2.12 10:00

Otestovala bych znovu, jak tady nekdo psal, ze Clearblue dela duchy, tak z myho ducha je dnes 27tt :D :D naopak byl citlivejsi, nez Mamatest 10, ktery mi neukazal nic..... :nevim:
Ale s tim digitalnim nevim, ja ho zkousela az po nekolika pozitivnich testech, aby mi to ukazalo tyden :-) Ale pokud bych mela nejake tt pozitivni, tak uz si radsi dojdu na krev, nez utracet za tyhle testy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3640
3.2.12 10:01

no tam to výsledek ukazuje jen nějakou dobu ne? jak dlouho tam bylo to - a pak se to změnilo na +?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí