Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,mám 4 dny do ms a vyzkoušela jsem digitální test.první se tam ukázalo mínus a pak koukám a je tam plus,ale bez jakýkoliv čísel tak nevím co si mám o tom myslet.nestalo se vám to někomu?ted nevím jestli si mám myslet,že je pozitivní,nebo vadnej.děkuji
Asi bych to taky brala jako ducha… ale testům od Clearblue už moc nevěřím… ![]()
nedělala bych žádné závěry a testla se za pár dní znovu…
jinak teda clear blue ty obyčejnější mi ukazovaly ducha vždycky ![]()
fakt s nimi máte tak špatnou zkušenost? Já je měla dvakrát a v obou případech jsem teda byla těhotná, takže čárka tam být měla… Jindy jsem neměla možnost vyzkoušet…
pro mě clear nejlepší testy… ukázaly ducha kdy měli a v případě neotěhotnění byly sněhobílí! Mě dělaly duchy mamatesty… takže horší!! na test c.blue je tu ale diskuse… kočky ho tam rozkuchaly a našly dvě čárky… pohledej tu diskusi a kuchni test!!!
já už ho měla kdysi,ale bylo tam mínus a když jsem ho kuchla tam jsou vždycky 2 čárky.mě spíše zarazilo to plus,ale že se tam neukázaly tydny nic..
Já včera zkoušela přesně tento test a nejdřív mě tam skočilo minus a během chvile plus a taky bez čisel, tak jsem to brala jako negativní, tak nevím za ty prachy je to pěkně k ničemu. Ale beru to jako negativní. Nezbývá než testovat dále. Mám ještě tento jeden, ale zkusím ho až tak za týden, pokud ms nedorazí a pokud čárka na testu zesílí. Jinak já už špiním pátý den, k doktorovi jsem objednaná příští týden. Ale myslím, že mám jen dlouhý rozhozený cyklus, na testu stále duch a na ovulačním pořád silné čárky. Tak pořád nevím a čekám ms.
já ho měla jednou přesně tenhle. Ukázal mi ty týdny, jen to ukázalo asi o týden méně než by mělo. Ale s těhotenstvím bylo opravdu něco špatně a následoval SP
no ono je klidne i mozny,ze je to hodne v zacatku a zachytilo to HCG malo a nemuze to urcit tydny..a nebo je to vadna serie,zkratka takhle se to urcite nevyresi zkus zitra nejakej jinej a uvidis jestli tam neco je nebo ne,no a jinak jak pisete kuchat je apod,to je dost hloupost tyhle testy jsou digitalni a ne na carky a rozhodne nejsou urcene na rozebirani. ![]()
Já jej měla jednou, bylo tam - a když jsem ho znovu nastartovala
vyndala jsem baterku a dala ji znovu, tak tam bylo plus, ale těhotná jsem nebyla.Takže bych to viděla tak, že už je slabá ta baterka uvnitř.
no ja baterku nevyndavala
slaba baterka to je taky mozne,ale na novem testu?
Otestovala bych znovu, jak tady nekdo psal, ze Clearblue dela duchy, tak z myho ducha je dnes 27tt
naopak byl citlivejsi, nez Mamatest 10, ktery mi neukazal nic..... ![]()
Ale s tim digitalnim nevim, ja ho zkousela az po nekolika pozitivnich testech, aby mi to ukazalo tyden
Ale pokud bych mela nejake tt pozitivni, tak uz si radsi dojdu na krev, nez utracet za tyhle testy.....
no tam to výsledek ukazuje jen nějakou dobu ne? jak dlouho tam bylo to - a pak se to změnilo na +?