Clearblue digitál - prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3641
3.2.12 10:02

nehledě na to, 4 dny do ms, by klidně mohl být pozitivní, ale nemuselo by to vyjít a ty by ses radovala zbytečně. ale to asi víš, že je lepší testovat až se ms opozdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 10:04

jo to vím,ale nemůžu si nějak pomoct,abych to nezkusila aspon…ono ja mam cykly 28 - 34 dni takze pocitam s tim 34dnem ted jsem 31DC tak jsem zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 10:07
Ewule0712 píše:
no tam to výsledek ukazuje jen nějakou dobu ne? jak dlouho tam bylo to - a pak se to změnilo na +?
to nevím tam se tocily hodiny pak minus tak jsem ho odložila a pak jsem koukla a bylo plus
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
3.2.12 10:08
šáia píše:
Ewule0712 píše:
no tam to výsledek ukazuje jen nějakou dobu ne? jak dlouho tam bylo to - a pak se to změnilo na +?
to nevím tam se tocily hodiny pak minus tak jsem ho odložila a pak jsem koukla a bylo plus

Tak to bude stejné jako u mě :( A normální mamatest 10 Ti vychází?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
3.2.12 10:08
šáia píše:
jo to vím,ale nemůžu si nějak pomoct,abych to nezkusila aspon…ono ja mam cykly 28 - 34 dni takze pocitam s tim 34dnem ted jsem 31DC tak jsem zkusila

To chapu, ja taky testovala driv, nez jsem dostala ms…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 10:10
Ewule0712 píše:
šáia píše:
Ewule0712 píše:
to nevím tam se tocily hodiny pak minus tak jsem ho odložila a pak jsem koukla a bylo plus
Tak to bude stejné jako u mě :( A normální mamatest 10 Ti vychází?

pididuši,ale ty mám snad pokaždé co testuju ja tu davala fotky do nektere diskuze ale nikdo nic nevidel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 10:12

tyto ze stredy myslim ,nebo z uterka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
3.2.12 10:15

ducha vidím :) ovšem to klidně před ms můžeš mít vždycky, třeba máš ovulaci blízko před ms a vajíčko se pak s krví odplaví. A nebo to prostě vyšlo, zašla bych na krev asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.2.12 10:16
šáia píše:

Ja tam neco asi vidim,pokud vidim dobre,tak podobne dusiky mam i ja. Jen s tim,ze ty mas pred ms,ja uz po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 10:19

no já počkám do uterka a uvidím,ale břicho a v kříži mě bolí dost spíše čekám že příjde mrcha.
Langosinka ty máš po ms a máš pořád duchy?k dr.nejdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.2.12 10:23

Šaio, jestli vidím dobře, tak ty mamatesty mají mikrotužkového ducha? Takového jsem měla a byl negativní :( A ten clearblue digitální bych zkoušela, až bych měla na mamatestu pořádné jasné //, jinak je to vyhození peněz.. Je to drahý jak.. Držím palce, aby se nakonec ukázaly dálnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.2.12 10:23
šáia píše:
Ja tam neco asi vidim,pokud vidim dobre,tak podobne dusiky mam i ja. Jen s tim,ze ty mas pred ms,ja uz po.
šáia píše:
no já počkám do uterka a uvidím,ale břicho a v kříži mě bolí dost spíše čekám že příjde mrcha.

Jsem objednana pristi tyden. Mam duchy uz asi tyden,ale to mi delalo i minuly cyklus a nic z toho nebylo. Mam jen asi zase dlouhy cyklus. Zkus kdyztak ovulacni test,pry ukazur drive nez tehotensky,jen musi taky silit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 10:27

no ja uz se nautracela za ty testy ,že radši vydržím ten příští týden a poku ms nepřijde tak koupím teprve.
Amber - děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 10:28
Langosinka píše:
šáia píše:
Ja tam neco asi vidim,pokud vidim dobre,tak podobne dusiky mam i ja. Jen s tim,ze ty mas pred ms,ja uz po.
šáia píše:
Jsem objednana pristi tyden. Mam duchy uz asi tyden,ale to mi delalo i minuly cyklus a nic z toho nebylo. Mam jen asi zase dlouhy cyklus. Zkus kdyztak ovulacni test,pry ukazur drive nez tehotensky,jen musi taky silit.
no vidíš a y ovulační máš silné že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
3.2.12 10:39

Já jen dodám, že uvnitř je opravdu testovací papírový proužek… :-D protože baterie nemůže detekovat HCG, je tam kvůli tomu displeji :-D… já jsem tento test nikdy nezkoušela ale určitě je to vyhození peněz, platíme za kraviny … nejspolehlivější jsou stejně dva papírový proužky a naše oči! Jinak duchy vidím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí