Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nehledě na to, 4 dny do ms, by klidně mohl být pozitivní, ale nemuselo by to vyjít a ty by ses radovala zbytečně. ale to asi víš, že je lepší testovat až se ms opozdí.
jo to vím,ale nemůžu si nějak pomoct,abych to nezkusila aspon…ono ja mam cykly 28 - 34 dni takze pocitam s tim 34dnem ted jsem 31DC tak jsem zkusila
Ewule0712 píše:to nevím tam se tocily hodiny pak minus tak jsem ho odložila a pak jsem koukla a bylo plus
no tam to výsledek ukazuje jen nějakou dobu ne? jak dlouho tam bylo to - a pak se to změnilo na +?
šáia píše:Ewule0712 píše:to nevím tam se tocily hodiny pak minus tak jsem ho odložila a pak jsem koukla a bylo plus
no tam to výsledek ukazuje jen nějakou dobu ne? jak dlouho tam bylo to - a pak se to změnilo na +?
Tak to bude stejné jako u mě
A normální mamatest 10 Ti vychází?
šáia píše:
jo to vím,ale nemůžu si nějak pomoct,abych to nezkusila aspon…ono ja mam cykly 28 - 34 dni takze pocitam s tim 34dnem ted jsem 31DC tak jsem zkusila
To chapu, ja taky testovala driv, nez jsem dostala ms…:-)
Ewule0712 píše:šáia píše:Tak to bude stejné jako u měEwule0712 píše:to nevím tam se tocily hodiny pak minus tak jsem ho odložila a pak jsem koukla a bylo plus
no tam to výsledek ukazuje jen nějakou dobu ne? jak dlouho tam bylo to - a pak se to změnilo na +?A normální mamatest 10 Ti vychází?
pididuši,ale ty mám snad pokaždé co testuju ja tu davala fotky do nektere diskuze ale nikdo nic nevidel
ducha vidím
ovšem to klidně před ms můžeš mít vždycky, třeba máš ovulaci blízko před ms a vajíčko se pak s krví odplaví. A nebo to prostě vyšlo, zašla bych na krev asi.
šáia píše:
tyto ze stredy myslim ,nebo z uterka
Ja tam neco asi vidim,pokud vidim dobre,tak podobne dusiky mam i ja. Jen s tim,ze ty mas pred ms,ja uz po.
no já počkám do uterka a uvidím,ale břicho a v kříži mě bolí dost spíše čekám že příjde mrcha.
Langosinka ty máš po ms a máš pořád duchy?k dr.nejdeš?
Šaio, jestli vidím dobře, tak ty mamatesty mají mikrotužkového ducha? Takového jsem měla a byl negativní
A ten clearblue digitální bych zkoušela, až bych měla na mamatestu pořádné jasné //, jinak je to vyhození peněz.. Je to drahý jak.. Držím palce, aby se nakonec ukázaly dálnice ![]()
šáia píše:Ja tam neco asi vidim,pokud vidim dobre,tak podobne dusiky mam i ja. Jen s tim,ze ty mas pred ms,ja uz po.
tyto ze stredy myslim ,nebo z uterka
šáia píše:
no já počkám do uterka a uvidím,ale břicho a v kříži mě bolí dost spíše čekám že příjde mrcha.
Jsem objednana pristi tyden. Mam duchy uz asi tyden,ale to mi delalo i minuly cyklus a nic z toho nebylo. Mam jen asi zase dlouhy cyklus. Zkus kdyztak ovulacni test,pry ukazur drive nez tehotensky,jen musi taky silit.
no ja uz se nautracela za ty testy ,že radši vydržím ten příští týden a poku ms nepřijde tak koupím teprve.
Amber - děkuju ![]()
Langosinka píše:no vidíš a y ovulační máš silné že?šáia píše:Ja tam neco asi vidim,pokud vidim dobre,tak podobne dusiky mam i ja. Jen s tim,ze ty mas pred ms,ja uz po.
tyto ze stredy myslim ,nebo z uterkašáia píše:Jsem objednana pristi tyden. Mam duchy uz asi tyden,ale to mi delalo i minuly cyklus a nic z toho nebylo. Mam jen asi zase dlouhy cyklus. Zkus kdyztak ovulacni test,pry ukazur drive nez tehotensky,jen musi taky silit.
Já jen dodám, že uvnitř je opravdu testovací papírový proužek…
protože baterie nemůže detekovat HCG, je tam kvůli tomu displeji
… já jsem tento test nikdy nezkoušela ale určitě je to vyhození peněz, platíme za kraviny … nejspolehlivější jsou stejně dva papírový proužky a naše oči! Jinak duchy vidím!!!