Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky zase mě bere testovací manie,ráno jsem testla a nejsem si jistá ,můžu poprosit o názor?zdá se mi ,že tam něco vidím,ale docela dost mě bolí břicho tak nevím jestli mám čekat na ms,nebo můžu potichu doufat.děkuju
Ať se snažím, jak se snažím, tak nic nevidím
Ale kvalita fotky nic moc, takže s emohu mýlit
vydrž pár dní. Držím palce ![]()
Já tam nic nevidím, promiň. Ale jak už bylo řečeno - může to být kvalitou těch fotek!
jo blbě mi fotí mobil…já mám cyklus 28 - 34 dní tak pravě ani nevím.takže na ní čekám od včerejška..děkuju za názory nezbyde mi než čekat…a to nemám ráda to čekání
![]()
šájo není to na těch fotkách vidět, chtělo by to lepší kvalitu… nezkusíš vyfotit ještě jednou?
Já tam teda ducha vidím, ale nevím, jestli to spíš není tak, že vím, kde ho mám vidět.
Davdan píše: šájo není to na těch fotkách vidět, chtělo by to lepší kvalitu… nezkusíš vyfotit ještě jednou?
Davdan píše: šájo není to na těch fotkách vidět, chtělo by to lepší kvalitu… nezkusíš vyfotit ještě jednou?
jo to bych ráda,ale mobil je na prd..a nemužu najít kartu do fotáku ![]()
šáia píše:a pres webku??Davdan píše: šájo není to na těch fotkách vidět, chtělo by to lepší kvalitu… nezkusíš vyfotit ještě jednou?jo to bych ráda,ale mobil je na prd..a nemužu najít kartu do fotáku
holky a ten test když uschnul tak je ta čárka taková nepatrná..já nevím ,fakt asi budu muset počkat,mě prdne.
Já vidím na jedné i druhé fotce druhou čárečku. Koukla jsem i přes mobil a tam je vidím ještě lépe. Já taky vkládala fotečky testíku a někdo neviděl vůbec nic a já dobře. Záleží na obrazovce, já mám asi takovou, že vidím všechno
ale zkus určitě testovat dále, přeji ať sílí