Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosím o radu… Skončila mi MS 14.1., 4 dny po MS jsme se s manželem pokusili o miminko… Ovulace byla 7 den po MS…Jsem 12DPO a na TT Intimed z Dmka vidím duchy…Včera slabší,dnes silnější… Je spolehlivý nebo fakt ukazuje klamné duchy?
Díky moc všem, přidávám fotky ![]()
Máte zkušenost s Intimed hCG Quick Test?
Přidejte zkušenost s Intimed hCG Quick...Já vidím dušíka na prvním a na prvním v řadě jak je jich víc
Děkuji ale četla jsem právě recenze že to testy Intimed dělají ![]()
Mamina1235 píše:Tak kup 10 mamatest a zítra zopakuj
Děkuji ale četla jsem právě recenze že to testy Intimed dělají
Ten jsem dělala včera a právě nic neukázal, ale dělala jsem ho večer :-/ Tyhle ráno a dopoledne..... Přece by 3 stejné testy neukázali falešné poz. výsledky ?? ![]()
Mamina1235 píše:Ty jsi psala,že to tyhle testy dělají..tak nevím co poradit
Ten jsem dělala včera a právě nic neukázal, ale dělala jsem ho večer :-/ Tyhle ráno a dopoledne..... Přece by 3 stejné testy neukázali falešné poz. výsledky ??
Nevadí i tak děkuji
Asi tomu prostě musím nechat pár dní
Dobrou noc
Z mé zkušenosti mi Intimed vždycky (dvakrát:-) vyšel dřív pozitivní, než ten mamatest 10. Nikdy nelhal- a to jsem se natestovala;-)) Snad můžu potichu gratulovat…:-)
Jé děkuji Ti moc za trochu naděje.....
Jsi zlatíčko…Uvidíme jak dopadne další testík
Je mi divný že by falešně pozitivní vyšel 3×
A že mi je už druhý den na
Děkuji, dám vědět jak to dopadlo ![]()
tka já bohužel ani na jendom nic nevidím
možná na tom nahoře při troše fantazie ale jinak nic
Nevadí děkuji Ti…
I tak jsi mi trošku potvrdila že se čárka zesílila na poslední testíku
![]()
Mamina1235 píše:uz jsem to psala do druhe diskuze-takoveho ducha sedeho jsem mela taky nic z toho nebylo. musi to byt fialovy duch…
Ahoj holky prosím o radu… Skončila mi MS 14.1., 4 dny po MS jsme se s manželem pokusili o miminko… Ovulace byla 7 den po MS…Jsem 12DPO a na TT Intimed z Dmka vidím duchy…Včera slabší,dnes silnější… Je spolehlivý nebo fakt ukazuje klamné duchy?Díky moc všem, přidávám fotky
asi to tehu nebude,nebo jo??