Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, jdu si postěžovat ![]()
mám cykly tak 30 dc, teplotu si neměřím.
dnes jsem 40 dc, ms nikde ani žádný příznaky že by mohla přijít. testy negativní, třetí den mě bolí, svědí a pálí prsa, nevím možná i tlačí je to takový zajímavý,nevím jak to popsat. podbřišek mě chvílema zabolí jako na ms ale jen na chvilku a je klid
snažíme se dva roky…
a ted si říkám jestli mě to moje tělo nezkouší, co vydržím… kdyby aspon ms přišla abych věděla na čem sem. v úterý jedu na gyndu ale to jsou ještě dva dny a já se asi zblázním do té doby…
Jejda tak já mám tři dny spoždění a jen palí a svědí prsa a zvetšila se test dělaní v den vynechaní nega.
já si nyposledy dělala test v pátek a nic, pořád mě teda strašili dušíci ale byly šedý jinak nic
já si počkám jinak břicho nebolí jen pícha v boku a bolí v kříži,ale to i při ms
ale styk byl krátce po ms tak tomu vubec nedávam,já neměla ani dušíka.
je to děsný to čekání vid? mě dneska manžel koupí ještě jeden test tak uvidím ale zase to bude i cysta jinak už nevím
Tak kéžby aspon u tebe to byl mimísek u mně tomu ani malinko neveřím,to čekání je fakt děsný!
já už tomu taky nevěřím, přece 10 dní zpoždění už to musí být vidět
zanetko, to může být psychikou, mozek si to vsugeruje a hned máš těhotenské příznaky. U mě opravdu pomohlo na to nemyslet a nechat tomu volný průběh.
Já si taky říkám většina píše jak test byl už tak brzo pozitivní,a po vynechaní už jasný tak to už byl asi ukazalo i mně..
možná ne ja jsem si z ničeho nic všimla v obchodě že mě bolí prsa a pícha v boku to asi být vsuge nemusí,ale také je to možný ![]()
nevím jestli si to vsugerovávám popravdě ted by se mi to moc nehodilo
ale samo že bych byla moc ráda, už 14 dní nocím v kabelce tampony pro případ že bych to dostala, už mi fakt z toho hrabe
nezbude mi nic jiného než čekat a čekat
Hlavně ten test už nedělej dneska, vydrž to do rána, beztak by tam byl jen duch. Držím palce
.