Moje tělo si se mnou hraje?

8283
29.1.12 09:27

moje tělo si se mnou hraje?

ahoj holky, jdu si postěžovat :)
mám cykly tak 30 dc, teplotu si neměřím.
dnes jsem 40 dc, ms nikde ani žádný příznaky že by mohla přijít. testy negativní, třetí den mě bolí, svědí a pálí prsa, nevím možná i tlačí je to takový zajímavý,nevím jak to popsat. podbřišek mě chvílema zabolí jako na ms ale jen na chvilku a je klid
snažíme se dva roky…
a ted si říkám jestli mě to moje tělo nezkouší, co vydržím… kdyby aspon ms přišla abych věděla na čem sem. v úterý jedu na gyndu ale to jsou ještě dva dny a já se asi zblázním do té doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.1.12 09:29

Jejda tak já mám tři dny spoždění a jen palí a svědí prsa a zvetšila se test dělaní v den vynechaní nega.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.1.12 09:31

já si nyposledy dělala test v pátek a nic, pořád mě teda strašili dušíci ale byly šedý jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 09:33

já si počkám jinak břicho nebolí jen pícha v boku a bolí v kříži,ale to i při ms
ale styk byl krátce po ms tak tomu vubec nedávam,já neměla ani dušíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.1.12 09:37

je to děsný to čekání vid? mě dneska manžel koupí ještě jeden test tak uvidím ale zase to bude i cysta jinak už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 09:38

Tak kéžby aspon u tebe to byl mimísek u mně tomu ani malinko neveřím,to čekání je fakt děsný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.1.12 09:39

já už tomu taky nevěřím, přece 10 dní zpoždění už to musí být vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
29.1.12 09:41

zanetko, to může být psychikou, mozek si to vsugeruje a hned máš těhotenské příznaky. U mě opravdu pomohlo na to nemyslet a nechat tomu volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 09:41

Já si taky říkám většina píše jak test byl už tak brzo pozitivní,a po vynechaní už jasný tak to už byl asi ukazalo i mně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 09:44

možná ne ja jsem si z ničeho nic všimla v obchodě že mě bolí prsa a pícha v boku to asi být vsuge nemusí,ale také je to možný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.1.12 09:44

nevím jestli si to vsugerovávám popravdě ted by se mi to moc nehodilo :mrgreen: ale samo že bych byla moc ráda, už 14 dní nocím v kabelce tampony pro případ že bych to dostala, už mi fakt z toho hrabe :mrgreen: nezbude mi nic jiného než čekat a čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
29.1.12 09:54

Hlavně ten test už nedělej dneska, vydrž to do rána, beztak by tam byl jen duch. Držím palce :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.1.12 10:00

tak on mi doveze dva tak uvidím jestli to vydržím nebo ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 10:12

já citím že dostanu ms tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.1.12 10:15

hele pokud jsme jí ještě nedostali tak tu šance je, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí