Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a dá se nějak poznat cysta? bolí něco já si to už moc nepamatuji
holky, tak vás tu sleduju a sama jsem zvědavá jak to dopadne, už je to pár let, ale taky jsme se dlouho snažili a já co měsíc testovala a čekala, takže vás chápu a moc vám držím pěstičky. pak napište jak vše dopadlo
těhlikováVenyx píše:
Tak já nevím co tady pišou už měli tt test i 13 den pozitivní..
já mám kamarádku která měla negativní v 5 tt ![]()
tak já budu dělat jeden test dneska kolem 2 až přijede tatka z hokeje, jsem ho vyslala do lékárny a zítra ráno další a v uterý budu mít jasno, nebo ještě dřív když to dostanu
Taky si se mnou tělo hraje…
jsem 46 den cyklu.....ale já netestuju…ale MS bych potřebovala,abych mohla začát stimulovat na KET.....a zrovna ne a ne přijít…
Jinak mám cylky cca 37 dní.....
netestuješ? to bych se zbláznila atak to zkus třeba se stal zázrak ![]()
HOlky, tak vás tady sleduji a jsem taky pořádně zvědavá, jak na tom budete.
My se snažíme o miminko už hodně dlouho a pořád nic, byli jsme i na umělé oplodnění, KET a nic. Teď jsem začala brát kapky Femigard, cykly mám hrozné, skoro žádné, tím pádem i ovulace u mně nikde. Ale teď mě pobolívá břicho jako na ms už 3. den a ms bych měla snad dostat kolem pondělka, tak jsem zvědavá, jak to se mnou dopadne. Kéééééééž by nepřišla víc jak 9 měsíců.
![]()
holky je to nefér co? kolik my ženský musíme zkusot už jen s nervy před ms a testováním, někdy si říkám že za to všechno bychom měli dostat medaily i když můj manžel, sice to nedá najevo ale taky se nervuje… když jsem před 9 měsíci měla biochemické těhu, vzalo ho to víc než mě a skoro týden nemluvil, ne jen na mě ale na nikoho
Zanetko…netestuju,navíc jsme byla minulý týden na UTZ před KETEM…
Babulko,taky mám femigard.....ale ted jsme nějak pozapomínala brát
Tak to já beru poctivě
, tak uvidíme. Potřebuji dát dohromady cyklus, ale kdyby otěhotněla, tak by to byl teda extra zázrak u nás.
![]()
Babulko…mě cyklus srovnal…ale to bylo kdysi před 1.IVF.....
no u nás teda taky…
No, možná by to vyšlo, protože ten problém je jenom u mně, že neovuluju, tím pádem, kdyby se mi srovnal cyklus, začla bych ovulovat a šlo by to snad.
Jééééžííííííš, já se snad zblázním. Jestli to zítra nedostanu, tak chytám v úterý test a testnu.
Ale vidím to tak 90% ku 10% ![]()
Taky neovuluju,mám PCO a tím pádem i tak strašně dlouhé cykly…
A manžel měl špatné spermio
U nás je manžel v pořádku, takže moje vina.
Navíc jsem obézní, takže možná i tam je problém, i když nám to nikdy dr. v CARu neřekl. ![]()