Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky mám dotaz, už 5 dní mám zpoždění, ale těhotenský test mám negativní, nevím co si o tom mám myslet nemůže bejt brzy na to aby mi test ukázal těhotenství??? nebo moje zpoždění má jiný důvod??? třeba stres, nechlazení nebo tak něco???
může to být cokoli z toho co píšeš. i to, že jste se rozhodli pro miminko právě ted, to pak bývá rozhozený cyklus hned:) a nebo ti hůř reagují testy, to není moc obyklé, ale stát se může.
ještě mne napadá - doted jste se chránili jak? hormální antikoncepcí? v takovém případě bych s největší pravděpodobností hádala, že je to ten důvod -mnoha ženám trvá docela dlouho než se menstruace zpravidelní po braní hormonů.
pa
har.
doteď jsme se nechránily nijak já jsem prášky nebrala jelikož mi nedělali dobře…takže jen přerušovaná soulož.
taky mě ještě napadá… sem tam mě tak nějak píchá v pod-bříšku je to velmi nepříjemné a bolí to… ![]()
Ahoj,Ja mela zpoždění 14 dnů a těhotná nejsem. U mě to zavinil na 100 procent stres. Pokud ti nedorazi,navstiv lékaře a ten vyvrati,nebo naopak potvrdí tehu ![]()
Tak ještě počkej. Třeba týden a zkus znovu test. Pokud tenhdy bude negativní, tak za to muže asi něco jiného- nachlazení, posunutý cyklus a pod. ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych se poradit,jestli se vám to taky někomu třeba nestalo.Takže: antikoncepci neberu více než rok,ze začatku vysazení jsem MS měla trochu nepravidelně ,ale pak se to celkem srovnalo a měla jsem ji celkem srovnanou,jenže jsem jí měla dostat minulý týden ve čtvrtek až v sobotu a do dnešního dne nepřišla,což je více než týden.Tento pátek jsem si dělala test a byl negativní a v pátek jsem také byla na gynde na pravidelné kontrole,a doktor nic neříkal,jen mi předepsal nějaké vitamíny ,ale o těhotenství nebo proč MS nepřišla neřekl nic…Krev mi nebral,jen vyšetření a ultrazvuk.Furt běhám na záchod ,protože se mi zdá že MS už dorazila,mám typické křeče ale ona pořád nikde,tak nevím jestli to může mít jiný důvod,ale například stresu si nejsem vědoma ,ale ani nemocná jsem nebyla,tak nevím ,nikdy se mi to právě nestalo,že by tak dlouho meškala
…Nemáte někdo zkušenosti s tím co by to mohlo být? Děkuji ![]()
babajaa píše:
ahoj holky mám dotaz, už 5 dní mám zpoždění, ale těhotenský test mám negativní, nevím co si o tom mám myslet nemůže bejt brzy na to aby mi test ukázal těhotenství??? nebo moje zpoždění má jiný důvod??? třeba stres, nechlazení nebo tak něco???
může to být brzy. ale MŮŽE znamená taky, že nemusí…jeden příklad za to může:
MS mi nepřišla, když jsem se rozváděla, v době stání u soudu, přičítala jsem to spíš stresu. 1. a 7.den zpoždění test negativní. po týdnu jsem našla ještě zbylý testík z balení, měl trvanlivost jen asi dalšího půl roku noa my se snažit chtěli až za dva, tak než jsem ho vyhodila, prostě jsem ho použila…noa ten šok, když byly až 15ctý den zpoždění // byl hodně drsnej
podotýkám, že přes prášky, které 8 let fungovaly jako hodinky.
takže podle MS bych měla mít termín 24.7. a místo toho mám v průkazce utz termín 11.8. a to mi dr.tvrdila, že to není možný, že to musí být cysta(ještě nebylo vidět nic víc než obal). no, nebyla
prostě jen výrazně mladší těhu ![]()
Ahoj
potřebuji poradit… Beru antikoncepční prášky. Poslední beru vždycky ve čtvrtek a v pondělí začínám menstruovat… Když si v ten čtvrtek vezmu poslední prášek, tak můžu mít pak v pátek, sobotu nebo neděli sex?
Jsem ještě pořád chráněná?
Dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně a poctivě, jste chtáněná i po celou dobu probíhajíví menstruaci, i když zrovna neberete pilulky. Takže sex můžete mít kdykoliv.
Dobrý den děvčata.Potřebovala bych opět radu.Dnes jsem 36DC,menstruace mela přijít někdy 24. ale pořád nic.19.5. jsem špinila tak tři dny,myslela sem, že se mi to rozjede a ono nic..Od té doby jen bílý výtok a šíleně citlivá prsa.Testy jsem zkoušela,nepoznám jestli je tam duch nebo není ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, beru antikoncepční prášky Daylatte, dnes byl poslední den, kdy jsem měla menstruovat, ale nic se nestalo, zítra mam zase začít brát prášky, tak nevím, jestli je mám začít brát nebo jak.. Poradíte mi?
A udělalas chybu v užívání?
zkusila bych těhotenský test. Prášky bych brala, kdyby vyšel pozitivně test, tak už ne. Pokud by vyšel negativně, zavolala bych k dr
Ne neuděla, teda aspoň myslím, možná posledný týden sem ty prášky brala dýl, ale bylo to vždy do 12 hod..
Tak ber dál, pro jistotu udělej test a dyžtak to zkonzultuj s doktorem. Nejsi marod, nebo neprožíváš nějaký stres? To může také ovlivnit