Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?
Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...a chci se zeptat je mozne ze uz 16 den po oplodneni jsem mela krasne vyrazne dve carky na testu?dekuji
Anonymní píše:
a chci se zeptat je mozne ze uz 16 den po oplodneni jsem mela krasne vyrazne dve carky na testu?dekuji
16 den po oplodnění je uplně v pohodě.
Já měla na testu // 10 dpo
Test jsem pouzila 3× ve svem zivote a pokazde mi ukazal spravne. Na 4. pouziti se chystam pristi tyden.
Taktéž přesně. Dokonce,když těhotenství přestalo prosperovat,vrátil se o týdny zpět,jak hcg klesalo.
Mě ukázal 3+ a byla jsem v 6tt,takže myslím,že je spolehlivý ![]()
Mne ukazal jinak jen, kdyz jsem cekala dvojcatka, jelikoz HCG bylo o hodne vyssi. Jinak jakz takz to vychazelo u predchoziho tehu
podle me to ukazuje podle hladiny hcg,takze mozna kdyz bys cekala dvojcata a v moci by hladina hcg byla vyssi,psalo by to napr.2-3 tt ale ty bys byla teoreticky 1-2t.takze uplna spolehlivost dle tydnu to nebude.nejspolehlivejsi je potom samozrejme UTZ.
Ovu byla 2.8. a test jsem dělala o asi 3 týdny později, ukázal 3+, takže asi funguje ![]()
Valli píše:
podle me to ukazuje podle hladiny hcg,takze mozna kdyz bys cekala dvojcata a v moci by hladina hcg byla vyssi,psalo by to napr.2-3 tt ale ty bys byla teoreticky 1-2t.takze uplna spolehlivost dle tydnu to nebude.nejspolehlivejsi je potom samozrejme UTZ.
Ono na výši hladiny HCG jsou všechny testy, pokud je jí málo, tak ukáží slabou čárku a pokud je ho víc, tak už silnou a teď si nejsem jistá jestli to na něm je napsaný, ale myslím že jsem tam něco takovýho četla.
Anonymní píše:
a chci se zeptat je mozne ze uz 16 den po oplodneni jsem mela krasne vyrazne dve carky na testu?dekuji
Já tento test použila a jsem spokojená. Jasně ti ukáže + nebo - na displeji a jak dlouho jsi těhotná od početí. Ne jako na klasických proužkách, kde se může stát, že na místo pozitivného testíku je „těhotenská“ čárečka pouze rozpitou barvičkou. Hodně štěstíčka ![]()
OPRAVA: citace:
ahojte holky:)mate nekdo zkusenosti s testem clear blue s indikatorem poceti?zajimalo by me jestli ukazuje spravne dobu od poceti?tedy jestli kdyz vam ukazal napriklad 1–2t nebo 2–3t tak jestlůi ste byla teda tak dlouho tehotna?dekuji za vase zkusenosti
ODPOVĚĎ: Já tento test použila a jsem spokojená. Jasně ti ukáže + nebo – na displeji a jak dlouho jsi těhotná od početí. Ne jako na klasických proužkách, kde se může stát, že na místo pozitivného testíku je „těhotenská“ čárečka pouze rozpitou barvičkou. Hodně štěstíčka
Ahoj a můžu se optat…kolik ti to ukázalo u dvojčat. Dnes jsem 32 den po ovulaci a doktorka mi řekla, že čekám asi dvojčata…jsem na mrtvici…zkusím ještě tento test…díky za ochotu Renata
ahojte holky:)mate nekdo zkusenosti s testem clear blue s indikatorem poceti?zajimalo by me jestli ukazuje spravne dobu od poceti?tedy jestli kdyz vam ukazal napriklad 1-2t nebo 2-3t tak jestlůi ste byla teda tak dlouho tehotna?dekuji za vase zkusenosti