Test Clear Blue

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.1.12 12:26

test clear blue

ahojte holky:)mate nekdo zkusenosti s testem clear blue s indikatorem poceti?zajimalo by me jestli ukazuje spravne dobu od poceti?tedy jestli kdyz vam ukazal napriklad 1-2t nebo 2-3t tak jestlůi ste byla teda tak dlouho tehotna?dekuji za vase zkusenosti :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy

Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?

Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.1.12 12:29

a chci se zeptat je mozne ze uz 16 den po oplodneni jsem mela krasne vyrazne dve carky na testu?dekuji

• Citovat
  • Upravit
kofola3
19.1.12 12:30
Anonymní píše:
a chci se zeptat je mozne ze uz 16 den po oplodneni jsem mela krasne vyrazne dve carky na testu?dekuji

16 den po oplodnění je uplně v pohodě.
Já měla na testu // 10 dpo

• Citovat
  • Upravit
2672
19.1.12 12:31

když je den od ovulace tak to muže i ukázat i dříve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
19.1.12 12:32

Test jsem pouzila 3× ve svem zivote a pokazde mi ukazal spravne. Na 4. pouziti se chystam pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
19.1.12 12:33

Me ukazal presne…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
19.1.12 12:37

Taktéž přesně. Dokonce,když těhotenství přestalo prosperovat,vrátil se o týdny zpět,jak hcg klesalo.

• Citovat
  • Upravit
447
19.1.12 12:38

Mě ukázal 3+ a byla jsem v 6tt,takže myslím,že je spolehlivý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.1.12 12:43

Mne ukazal jinak jen, kdyz jsem cekala dvojcatka, jelikoz HCG bylo o hodne vyssi. Jinak jakz takz to vychazelo u predchoziho tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
19.1.12 12:44

podle me to ukazuje podle hladiny hcg,takze mozna kdyz bys cekala dvojcata a v moci by hladina hcg byla vyssi,psalo by to napr.2-3 tt ale ty bys byla teoreticky 1-2t.takze uplna spolehlivost dle tydnu to nebude.nejspolehlivejsi je potom samozrejme UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.1.12 12:45

Ovu byla 2.8. a test jsem dělala o asi 3 týdny později, ukázal 3+, takže asi funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.1.12 12:47
Valli píše:
podle me to ukazuje podle hladiny hcg,takze mozna kdyz bys cekala dvojcata a v moci by hladina hcg byla vyssi,psalo by to napr.2-3 tt ale ty bys byla teoreticky 1-2t.takze uplna spolehlivost dle tydnu to nebude.nejspolehlivejsi je potom samozrejme UTZ.

Ono na výši hladiny HCG jsou všechny testy, pokud je jí málo, tak ukáží slabou čárku a pokud je ho víc, tak už silnou a teď si nejsem jistá jestli to na něm je napsaný, ale myslím že jsem tam něco takovýho četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruška 88
13.3.12 13:09

Test Clearblue

Anonymní píše:

Já tento test použila a jsem spokojená. Jasně ti ukáže + nebo - na displeji a jak dlouho jsi těhotná od početí. Ne jako na klasických proužkách, kde se může stát, že na místo pozitivného testíku je „těhotenská“ čárečka pouze rozpitou barvičkou. Hodně štěstíčka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Veruška 88
13.3.12 13:11

OPRAVA: citace:
ahojte holky:)mate nekdo zkusenosti s testem clear blue s indikatorem poceti?zajimalo by me jestli ukazuje spravne dobu od poceti?tedy jestli kdyz vam ukazal napriklad 1–2t nebo 2–3t tak jestlůi ste byla teda tak dlouho tehotna?dekuji za vase zkusenosti

ODPOVĚĎ: Já tento test použila a jsem spokojená. Jasně ti ukáže + nebo – na displeji a jak dlouho jsi těhotná od početí. Ne jako na klasických proužkách, kde se může stát, že na místo pozitivného testíku je „těhotenská“ čárečka pouze rozpitou barvičkou. Hodně štěstíčka

:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
The Pupino
1.11.13 18:24

Dvojčata

Ahoj a můžu se optat…kolik ti to ukázalo u dvojčat. Dnes jsem 32 den po ovulaci a doktorka mi řekla, že čekám asi dvojčata…jsem na mrtvici…zkusím ještě tento test…díky za ochotu Renata

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex