Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim holky,jsem na tyhle strance novacek,ale potrebovala bych poradit od zkusenejsich.Mela jsem dostat MS nejpozdejc 05.01.12,takze momentalne mam zpozdeni 11 dnu.V nedeli 15.01.12 jsem si udelala prvni test (Best-2) s citlivosti 20mlU/ml a byl tam duch,sice sotva videt ale je tam.Nevim jestli je trochu brzo na test nebo ne,koupila jsem si dalsi 2,citlivejsi,GS Mamatest 10 a RapiClear s citlivosti 10mlU/ml.Trochu mi popichava v podbrisku,spinim,mam zvetsene prsa a tmavejsi bradavky.Poradte mi prosim,jestli je na test brzo a mam li si ho delat zitra rano,jaky zkusenosti mate vy s testama.Predem dekuji
Příspěvek upraven 17.01.12 v 16:46
není brzo udělej si ještě jeden ale pokud tam byl duch tak myslím že by to mohlo klapnout
Ovlivnuje sex vysledek testu? Cetla jsem na strankach ze se pry test nesmi delat po nekolika dnech soulozi…tak nevim jestli je to pravda nebo ne
Udelej si znovu.Best 2 haze falesne duchy. A udelej si ten mamatest je z nich nejlepsi nevim jak ten rapi.
Ten test nemusíš dělat až ráno.Už jsi dlouho po očekávané MS,tak to poznáš. ![]()
Sex by výsledek testu ovlivnit neměl. Při zpoždění 5 dnů by výsledek už měl být platný. Pokud je tam duch, měl by v průběhu dalších dnů sílit, je velmi pravděpodobné, že jsi těhotná. Udělej si test z ranní moči a pokud bude pozitivní, vydej se k gynekologovi.
Nikde jsem se na testu nedočetla, že by se mohl dělat pouze po nějaké sexuální abstinenci
Já si dělala test asi 10 dní po tom, co nepřišla MS a byly tam dvě čárky, takže brzo určitě není. Dělala jsem si test Intimed hCG Quick Test DipStick a pak o pár dní později Comfort. Oba zatím vždy spolehlivě ukázali, zda ano či ne.
Ahoj, mně říkali v lékárně, že nejjistější výsledky jsou z ranní moče… Jinak mamatest je nejlepší podlé mého… takže šup do lékárny pro mamatest a ráno honem načůůůrat…
Ale myslím, že už to máš jasné!!
Podle příznaků… Měla jsem to stejny a teď máme doma krásnou holčičku…
Držím palce!! ![]()
S testem neporadím, ale ty příznaky jsou dost jasné. Měla jsem to stejné a doma máme taky jednu krásnou cácorku ![]()
Mockrat dekuju za odpovedi. Celkove se citim nejak divne, ale spatne mi skoro vubec neni, jen trochu rano. A jeste v prosinci jsem si jen rekla, ze tu MS nedostanu, a jako kdybych to vedela. Je to sice prekvapeni i pro me i pro pritele, nejsme jeste svoje, ale samozrejme ze radost z toho budeme mit i kdyz je mi jeste 20 let.
nehaneha píše:
Ahoj, mně říkali v lékárně, že nejjistější výsledky jsou z ranní moče… Jinak mamatest je nejlepší podlé mého… takže šup do lékárny pro mamatest a ráno honem načůůůrat…Ale myslím, že už to máš jasné!!
Držím palce!!
Tak ja jsem si Mamatest koupila jeste dnes v pul osmy rano hnedka po praci nocni recepcni, a zitra rano jak pisete pujdu honem curat ![]()
To budeš mladá maminka…
Teda ne, že já bych byla nějak stará…
Je mi 26… Jinak to, že s přítelem nejste ještě svoji, to si myslím nehraje roli. Hlavně, abyste to maly měli rádi…
Blahopřeju…
Jinak zítra hned načůrat a myslím, že to bude tam!!
I když jak říká mnoho maminek tady, příznaky jsou jasny…
Tak hodně štěstí… ![]()
Katarina20 píše:nehaneha píše:Tak ja jsem si Mamatest koupila jeste dnes v pul osmy rano hnedka po praci nocni recepcni, a zitra rano jak pisete pujdu honem curat
Ahoj, mně říkali v lékárně, že nejjistější výsledky jsou z ranní moče… Jinak mamatest je nejlepší podlé mého… takže šup do lékárny pro mamatest a ráno honem načůůůrat…Ale myslím, že už to máš jasné!!
Držím palce!!
Jestli budeš po noční tak ta ranni moč nemá moc smysl, udává se to proto, že je koncentrovanejsí protože v noci nepiješ. Ale už jsi dlouho po očekávané MS takže by to mělo jasně ukázat.
nehaneha píše:Dekuji
To budeš mladá maminka…Teda ne, že já bych byla nějak stará…
Je mi 26… Jinak to, že s přítelem nejste ještě svoji, to si myslím nehraje roli. Hlavně, abyste to maly měli rádi…
Blahopřeju…
Jinak zítra hned načůrat a myslím, že to bude tam!!
I když jak říká mnoho maminek tady, příznaky jsou jasny…
Tak hodně štěstí…
vevci píše:No ted mam kratky tyden a od pondeli rano odpocivam, do prace jdu az zitra vecer, takze test si udelam zitra ranoKatarina20 píše:Jestli budeš po noční tak ta ranni moč nemá moc smysl, udává se to proto, že je koncentrovanejsí protože v noci nepiješ. Ale už jsi dlouho po očekávané MS takže by to mělo jasně ukázat.nehaneha píše:Tak ja jsem si Mamatest koupila jeste dnes v pul osmy rano hnedka po praci nocni recepcni, a zitra rano jak pisete pujdu honem curat
Držím palce!!