Test - buď ano nebo ne

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
895
17.1.12 16:41

Buď ano nebo ne

Zdravim holky,jsem na tyhle strance novacek,ale potrebovala bych poradit od zkusenejsich.Mela jsem dostat MS nejpozdejc 05.01.12,takze momentalne mam zpozdeni 11 dnu.V nedeli 15.01.12 jsem si udelala prvni test (Best-2) s citlivosti 20mlU/ml a byl tam duch,sice sotva videt ale je tam.Nevim jestli je trochu brzo na test nebo ne,koupila jsem si dalsi 2,citlivejsi,GS Mamatest 10 a RapiClear s citlivosti 10mlU/ml.Trochu mi popichava v podbrisku,spinim,mam zvetsene prsa a tmavejsi bradavky.Poradte mi prosim,jestli je na test brzo a mam li si ho delat zitra rano,jaky zkusenosti mate vy s testama.Predem dekuji

Příspěvek upraven 17.01.12 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
632
17.1.12 16:43

není brzo udělej si ještě jeden ale pokud tam byl duch tak myslím že by to mohlo klapnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.1.12 16:49

Ovlivnuje sex vysledek testu? Cetla jsem na strankach ze se pry test nesmi delat po nekolika dnech soulozi…tak nevim jestli je to pravda nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.1.12 16:52

Udelej si znovu.Best 2 haze falesne duchy. A udelej si ten mamatest je z nich nejlepsi nevim jak ten rapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
17.1.12 16:53

Ten test nemusíš dělat až ráno.Už jsi dlouho po očekávané MS,tak to poznáš. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2725
17.1.12 16:54

Sex by výsledek testu ovlivnit neměl. Při zpoždění 5 dnů by výsledek už měl být platný. Pokud je tam duch, měl by v průběhu dalších dnů sílit, je velmi pravděpodobné, že jsi těhotná. Udělej si test z ranní moči a pokud bude pozitivní, vydej se k gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
17.1.12 16:58

Nikde jsem se na testu nedočetla, že by se mohl dělat pouze po nějaké sexuální abstinenci 8o Já si dělala test asi 10 dní po tom, co nepřišla MS a byly tam dvě čárky, takže brzo určitě není. Dělala jsem si test Intimed hCG Quick Test DipStick a pak o pár dní později Comfort. Oba zatím vždy spolehlivě ukázali, zda ano či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.1.12 16:58

Ahoj, mně říkali v lékárně, že nejjistější výsledky jsou z ranní moče… Jinak mamatest je nejlepší podlé mého… takže šup do lékárny pro mamatest a ráno honem načůůůrat… :palec: Ale myslím, že už to máš jasné!! :) Podle příznaků… Měla jsem to stejny a teď máme doma krásnou holčičku… :) Držím palce!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
17.1.12 17:00

S testem neporadím, ale ty příznaky jsou dost jasné. Měla jsem to stejné a doma máme taky jednu krásnou cácorku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.1.12 17:02

Mockrat dekuju za odpovedi. Celkove se citim nejak divne, ale spatne mi skoro vubec neni, jen trochu rano. A jeste v prosinci jsem si jen rekla, ze tu MS nedostanu, a jako kdybych to vedela. Je to sice prekvapeni i pro me i pro pritele, nejsme jeste svoje, ale samozrejme ze radost z toho budeme mit i kdyz je mi jeste 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.1.12 17:04
nehaneha píše:
Ahoj, mně říkali v lékárně, že nejjistější výsledky jsou z ranní moče… Jinak mamatest je nejlepší podlé mého… takže šup do lékárny pro mamatest a ráno honem načůůůrat… :palec: Ale myslím, že už to máš jasné!! :) Podle příznaků… Měla jsem to stejny a teď máme doma krásnou holčičku… :) Držím palce!! :)

Tak ja jsem si Mamatest koupila jeste dnes v pul osmy rano hnedka po praci nocni recepcni, a zitra rano jak pisete pujdu honem curat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.1.12 17:09

To budeš mladá maminka… :) Teda ne, že já bych byla nějak stará… :D Je mi 26… Jinak to, že s přítelem nejste ještě svoji, to si myslím nehraje roli. Hlavně, abyste to maly měli rádi… :) Blahopřeju… :) Jinak zítra hned načůrat a myslím, že to bude tam!! :palec: I když jak říká mnoho maminek tady, příznaky jsou jasny… :) Tak hodně štěstí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
17.1.12 17:15
Katarina20 píše:
nehaneha píše:
Ahoj, mně říkali v lékárně, že nejjistější výsledky jsou z ranní moče… Jinak mamatest je nejlepší podlé mého… takže šup do lékárny pro mamatest a ráno honem načůůůrat… :palec: Ale myslím, že už to máš jasné!! :) Podle příznaků… Měla jsem to stejny a teď máme doma krásnou holčičku… :) Držím palce!! :)
Tak ja jsem si Mamatest koupila jeste dnes v pul osmy rano hnedka po praci nocni recepcni, a zitra rano jak pisete pujdu honem curat :D

Jestli budeš po noční tak ta ranni moč nemá moc smysl, udává se to proto, že je koncentrovanejsí protože v noci nepiješ. Ale už jsi dlouho po očekávané MS takže by to mělo jasně ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.1.12 17:17
nehaneha píše:
To budeš mladá maminka… :) Teda ne, že já bych byla nějak stará… :D Je mi 26… Jinak to, že s přítelem nejste ještě svoji, to si myslím nehraje roli. Hlavně, abyste to maly měli rádi… :) Blahopřeju… :) Jinak zítra hned načůrat a myslím, že to bude tam!! :palec: I když jak říká mnoho maminek tady, příznaky jsou jasny… :) Tak hodně štěstí… :)
Dekuji :) Tak moje mama me taky rodila ve 20 letech, a rikala mi pred nedavnem, ze prvnim priznakem tehotenstvi je vynechani ocekavane MS, o tom co ji a tatu ceka reknu az to budu sama vedet na 100%.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.1.12 17:19
vevci píše:
Katarina20 píše:
nehaneha píše:
Tak ja jsem si Mamatest koupila jeste dnes v pul osmy rano hnedka po praci nocni recepcni, a zitra rano jak pisete pujdu honem curat :D
Jestli budeš po noční tak ta ranni moč nemá moc smysl, udává se to proto, že je koncentrovanejsí protože v noci nepiješ. Ale už jsi dlouho po očekávané MS takže by to mělo jasně ukázat.
No ted mam kratky tyden a od pondeli rano odpocivam, do prace jdu az zitra vecer, takze test si udelam zitra rano :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí