Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Katarina20 píše:cvana píše:Tak dnes jsem tam zavolala a zapsala jsem se zitra na UTZ,akorat ta pani mi po telefonu rekla,ze taky neni jistota toho ze na tom UTZ bude neco videt,ze se to proste stava,ze zensky jsou treba tehotny ale i presto neni zatim nic videt na UTZ,ale tak tam zitra pujdu a uvidime. Pokud tam fakt nebude nic videt,tak si budu muset najit gynekologa.Dnes rano jsem si test bohuzel nestihla udelat,ale pro jistotu si ho udelam zitra rano jeste pred UTZ.Luciked píše:ty jdes do gennetu?:)na letnou nebo na archu?kdyz tak písni sz:)
tak jak kataríno, držím palečky
Prikladam fotky mych prvnich testu - RapiClear, GS Mamatest a Best 2. Bohuzel kvalita je spatna a tak nevim jestli tam bude neco videt,v realu jde to videt lepe
Bohužel nic nevidím, ani na jednom, a ani když nakáním monitor, pokud takhle tam nic není na těch testech, tak bud jsi tehu, al imunní na HCG v moči a nebo těhu ani nejsi a podle mě na UTZ nic nebude, pokud není nic na testech, ale držím palce ![]()
Katarina20 píše:cvana píše:Tak dnes jsem tam zavolala a zapsala jsem se zitra na UTZ,akorat ta pani mi po telefonu rekla,ze taky neni jistota toho ze na tom UTZ bude neco videt,ze se to proste stava,ze zensky jsou treba tehotny ale i presto neni zatim nic videt na UTZ,ale tak tam zitra pujdu a uvidime. Pokud tam fakt nebude nic videt,tak si budu muset najit gynekologa.Dnes rano jsem si test bohuzel nestihla udelat,ale pro jistotu si ho udelam zitra rano jeste pred UTZ.Luciked píše:ty jdes do gennetu?:)na letnou nebo na archu?kdyz tak písni sz:)
Prikladam fotky mych prvnich testu - RapiClear, GS Mamatest a Best 2. Bohuzel kvalita je spatna a tak nevim jestli tam bude neco videt,v realu jde to videt lepe
joo tzed jsem to zkoumala a neco tam je, ale na mamatestu nevidím nic ![]()
Luciked píše:No jak jsem psala, spatna kvalita a blby osvetleni…Katarina20 píše:Bohužel nic nevidím, ani na jednom, a ani když nakáním monitor, pokud takhle tam nic není na těch testech, tak bud jsi tehu, al imunní na HCG v moči a nebo těhu ani nejsi a podle mě na UTZ nic nebude, pokud není nic na testech, ale držím palcecvana píše:Tak dnes jsem tam zavolala a zapsala jsem se zitra na UTZ,akorat ta pani mi po telefonu rekla,ze taky neni jistota toho ze na tom UTZ bude neco videt,ze se to proste stava,ze zensky jsou treba tehotny ale i presto neni zatim nic videt na UTZ,ale tak tam zitra pujdu a uvidime. Pokud tam fakt nebude nic videt,tak si budu muset najit gynekologa.Dnes rano jsem si test bohuzel nestihla udelat,ale pro jistotu si ho udelam zitra rano jeste pred UTZ.Luciked píše:ty jdes do gennetu?:)na letnou nebo na archu?kdyz tak písni sz:)
kattkka píše:doufam ze zitra to bude videt jeste lepe,ale nevim u jaky znacky mam zustat u Best-2 nebo Mamatestu…
Ja je vidim.
Luciked píše:No na Mamatestu je fakt hur videt toho ducha nez na testech Best 2…tak nevimKatarina20 píše:joo tzed jsem to zkoumala a neco tam je, ale na mamatestu nevidím niccvana píše:Tak dnes jsem tam zavolala a zapsala jsem se zitra na UTZ,akorat ta pani mi po telefonu rekla,ze taky neni jistota toho ze na tom UTZ bude neco videt,ze se to proste stava,ze zensky jsou treba tehotny ale i presto neni zatim nic videt na UTZ,ale tak tam zitra pujdu a uvidime. Pokud tam fakt nebude nic videt,tak si budu muset najit gynekologa.Dnes rano jsem si test bohuzel nestihla udelat,ale pro jistotu si ho udelam zitra rano jeste pred UTZ.Luciked píše:ty jdes do gennetu?:)na letnou nebo na archu?kdyz tak písni sz:)
Luciked píše:Muze bejt zenska imunni na hormon hCG v moci i kdyz je tehotna?Katarina20 píše:Bohužel nic nevidím, ani na jednom, a ani když nakáním monitor, pokud takhle tam nic není na těch testech, tak bud jsi tehu, al imunní na HCG v moči a nebo těhu ani nejsi a podle mě na UTZ nic nebude, pokud není nic na testech, ale držím palcecvana píše:Tak dnes jsem tam zavolala a zapsala jsem se zitra na UTZ,akorat ta pani mi po telefonu rekla,ze taky neni jistota toho ze na tom UTZ bude neco videt,ze se to proste stava,ze zensky jsou treba tehotny ale i presto neni zatim nic videt na UTZ,ale tak tam zitra pujdu a uvidime. Pokud tam fakt nebude nic videt,tak si budu muset najit gynekologa.Dnes rano jsem si test bohuzel nestihla udelat,ale pro jistotu si ho udelam zitra rano jeste pred UTZ.Luciked píše:ty jdes do gennetu?:)na letnou nebo na archu?kdyz tak písni sz:)
Bestu nevěřím, tam jsem měla duchy vždy a dost krááásný..
mamatest je spolehlivý, ale myslím, že by mělo být něco vidět i dneska, jelikož už máš velíké spoždění ![]()
Katarina20 píše:Luciked píše:Muze bejt zenska imunni na hormon hCG v moci i kdyz je tehotna?Katarina20 píše:Bohužel nic nevidím, ani na jednom, a ani když nakáním monitor, pokud takhle tam nic není na těch testech, tak bud jsi tehu, al imunní na HCG v moči a nebo těhu ani nejsi a podle mě na UTZ nic nebude, pokud není nic na testech, ale držím palcecvana píše:Tak dnes jsem tam zavolala a zapsala jsem se zitra na UTZ,akorat ta pani mi po telefonu rekla,ze taky neni jistota toho ze na tom UTZ bude neco videt,ze se to proste stava,ze zensky jsou treba tehotny ale i presto neni zatim nic videt na UTZ,ale tak tam zitra pujdu a uvidime. Pokud tam fakt nebude nic videt,tak si budu muset najit gynekologa.Dnes rano jsem si test bohuzel nestihla udelat,ale pro jistotu si ho udelam zitra rano jeste pred UTZ.Luciked píše:ty jdes do gennetu?:)na letnou nebo na archu?kdyz tak písni sz:)
prý se to stát může ale je to malá pravděpodobnost.. každopádně si gyndaře najdi, na to že jsem tady 3 roky tak ještě nikam nechodíš? ![]()
Kataríno, jak jsem ti psala už první den. Bud patříš k těm, kterým testy z moči nic moc neukazují- nebo jsi oěhotněla daaaaaaleko později než by se zdálo podle tvé menstruace. Protože pokud máš už 14 dní zpoždění, měla bys být tedy na konci 6. nebo na začátku 7 týdne těhotenství a to běžně test ukáže tlustou čáru téměř okamžitě po namočení . věřím ti, že něco na testech vidíš (přefoceníma mým monitorem nevidím ani ty duchy), přesto bych raději konzultovala s odborníkem.
pa
har.
na UTZ skutečně nic vidět být nemusí. gynekologa určitě hledej, bud máš problem a nebo jsi těhotná - v obou případech se ti gynekolog bude hodit.
Luciked píše:Tak si ho zitra udelam rano po praci
mamatest je spolehlivý, ale myslím, že by mělo být něco vidět i dneska, jelikož už máš velíké spoždění
Luciked píše:Vzdycky zajdu k gynekologovi kdyz jsme doma v Rusku na navsteve,ale mas pravdu mam si sehnat gynekologa i tady,kdyz uz tady bydlimKatarina20 píše:prý se to stát může ale je to malá pravděpodobnost.. každopádně si gyndaře najdi, na to že jsem tady 3 roky tak ještě nikam nechodíš?Luciked píše:Muze bejt zenska imunni na hormon hCG v moci i kdyz je tehotna?Katarina20 píše:Bohužel nic nevidím, ani na jednom, a ani když nakáním monitor, pokud takhle tam nic není na těch testech, tak bud jsi tehu, al imunní na HCG v moči a nebo těhu ani nejsi a podle mě na UTZ nic nebude, pokud není nic na testech, ale držím palcecvana píše:Tak dnes jsem tam zavolala a zapsala jsem se zitra na UTZ,akorat ta pani mi po telefonu rekla,ze taky neni jistota toho ze na tom UTZ bude neco videt,ze se to proste stava,ze zensky jsou treba tehotny ale i presto neni zatim nic videt na UTZ,ale tak tam zitra pujdu a uvidime. Pokud tam fakt nebude nic videt,tak si budu muset najit gynekologa.Dnes rano jsem si test bohuzel nestihla udelat,ale pro jistotu si ho udelam zitra rano jeste pred UTZ.Luciked píše:ty jdes do gennetu?:)na letnou nebo na archu?kdyz tak písni sz:)
harpyje píše:Dekuju za radu, a jak rikas v kazdym pripade si musim sehnat gynekologa. Uz se modlim aby zitra aspon neco bylo jasne…tohle nepreji nikomu co zazivam ja, i kdyz si myslim ze nejsem jedinecny pripad,ale stejne…je to fakt na palici…
Kataríno, jak jsem ti psala už první den. Bud patříš k těm, kterým testy z moči nic moc neukazují- nebo jsi oěhotněla daaaaaaleko později než by se zdálo podle tvé menstruace. Protože pokud máš už 14 dní zpoždění, měla bys být tedy na konci 6. nebo na začátku 7 týdne těhotenství a to běžně test ukáže tlustou čáru téměř okamžitě po namočení . věřím ti, že něco na testech vidíš (přefoceníma mým monitorem nevidím ani ty duchy), přesto bych raději konzultovala s odborníkem.
pa
har.
na UTZ skutečně nic vidět být nemusí. gynekologa určitě hledej, bud máš problem a nebo jsi těhotná - v obou případech se ti gynekolog bude hodit.
Katarina20 píše:Luciked píše:Tak si ho zitra udelam rano po praci
mamatest je spolehlivý, ale myslím, že by mělo být něco vidět i dneska, jelikož už máš velíké spoždění
ty máš noční nebo proč po prýci? já jen pokud máš noční tak to nemůžeš brát jako ranní moč ![]()
Luciked píše:No mam nocni…a kdy bych teda mela testovat?Katarina20 píše:ty máš noční nebo proč po prýci? já jen pokud máš noční tak to nemůžeš brát jako ranní močLuciked píše:Tak si ho zitra udelam rano po praci