Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všechny nedočkavé snažilky. Chci se zeptat, jak často testujete? Já bych klidně čůrala na papírek každý den, ale snažím se vždycky vydržet aspoň týden. Co vy? Jsem tak „praštěná“ jen já?
Já tenkrát testovala každý den, pak jsem se na to 2 dny vykašlala a co myslíte? byla tam ![]()
já se na tom stávám závislá. Včera jsem celej den zvracela a bylo mi hrozně zle, tak jsem hned dneska mazala čůrat a byla jsem zklamaná ![]()
U mě frekvence testování klesala s délkou snažení. První dva měsíce jsem testovala už týden po každém sexu. Potom jsem testovala jen při nedostavené MS(po 1-2dnech nedostavení) a po roce snažení jsem //našla až když jsem si vzpomněla, že jsem MS nedostala 10dní ![]()
já chtěla testovat dnes ale stejně si nedávam šanci :-// tak počkam do ms asi.
dája-těhlová píše:
Já mám dostat ms za dva dny, tak jsem si říkala, den sem den tam…NAvíc se mi v noci zdálo, že tam byly dvě čárky a celou noc jsem plakal štěstím. Můj chlap mě ráno vzbudil se strachem, co se mi stalo že brečím ![]()
Já jsem na tom taky závislá
. A nejen těhu testy, ale skutečně testuji cely měsíc . Nejdřív ovu testy a pak těhu testy ![]()
mě se zdálo že mám v ruce 2 tt s //,a pak že mám bříško tak jsem zvedavá kdy se to splní.
dája-těhlová píše:
mě se zdálo že mám v ruce 2 tt s //,a pak že mám bříško tak jsem zvedavá kdy se to splní.
Doufám, že brzo. Tobě i nám všem ostatním ![]()
dája-těhlová píše:
Ale jestli budeš testovat, tak napiš, jak jsi dopadla ![]()
smiley1 píše:
Já jsem na tom taky závislá. A nejen těhu testy, ale skutečně testuji cely měsíc . Nejdřív ovu testy a pak těhu testy
Jaké používáš ovu testy? Já jsem přemýšlela, že bych to zkusila, ale nemám s tím zkušenost. Koukala jsem na internet, že jsou docela drahé. To testuješ každý den, nebo jak?
Vetsinou testy Rapiclear, těch je tam 5 asi za 120 Kč a testuje se podle délky cyklu, takže já mám cyklus 31 dni, takže začínám testovat 15. Dc ( je to v návodu).
já ze začátku taky pořád..pak sem na to tolik přestala myslet a testovala jen když mi ms nedorazila..a po dvou letech…se mi v práci motala hlava.nejelo mi pívo a cíga a test pozitivní:-)