Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
martiska píše:
Bohunnka,je jasné,že ještě doktor nic nepozná ani kdyby tě prohlédl,něco uvidí až budeš mít dálnici,tak mimimálně ještě za týden a to ještě není jisté,takže ještě počkej.
Bohunnka píše:
martiska píše:
Bohunnka,je jasné,že ještě doktor nic nepozná ani kdyby tě prohlédl,něco uvidí až budeš mít dálnici,tak mimimálně ještě za týden a to ještě není jisté,takže ještě počkej.dáváš mi naději tak uvidím co ten mamatest pořád chodím čůrat to je snad taky možné znamení když ty čárky tam jsou
no ale uvidíme necham se překvapit
jj přesně dr..nic neuvidí ještě…
S tím čůráním jsem to měla taky,držím Vám všem pěsti at to vyjde.
Já testovala den po vynechání menzes a ruhá čárka viditelná,ale dost slabá a už mš zpoždění?
martiska píše:
S tím čůráním jsem to měla taky,držím Vám všem pěsti at to vyjde.Já testovala den po vynechání menzes a ruhá čárka viditelná,ale dost slabá a už mš zpoždění?
taky jsi chodila často aniž bys věděla že jsi v tom ?? taky si říkám,či to čurání není tím chladným počasím ![]()
Bohunnka píše:martiska píše:taky jsi chodila často aniž bys věděla že jsi v tom ?? taky si říkám,či to čurání není tím chladným počasím
S tím čůráním jsem to měla taky,držím Vám všem pěsti at to vyjde.Já testovala den po vynechání menzes a ruhá čárka viditelná,ale dost slabá a už mš zpoždění?
muže to být,já chodila taky často,ale není to nic proti tomu co je tět..to se mužu rovnou otočit s jít znovu..
testuju často, když netestuju těhu, testuju ovulku, a když netestuju ovu, testuju těhu
![]()
Luciked píše:
testuju často, když netestuju těhu, testuju ovulku, a když netestuju ovu, testuju těhu![]()
Ano když jsem to ještě nevěděla a mamatest za sebe doporučuju ![]()
to mě mrzí Bohunnko, ale neházej ještě flintu do žita, možná to bude opravdu tak jak holky říkají a je ještě brzy
přeji ať druhá čárka sílí a sílí a nám co se ještě mrška neukázala ať se v dalším testování ukáže ![]()
luskabay píše:
to mě mrzí Bohunnko, ale neházej ještě flintu do žita, možná to bude opravdu tak jak holky říkají a je ještě brzypřeji ať druhá čárka sílí a sílí a nám co se ještě mrška neukázala ať se v dalším testování ukáže
Přesně. Vím, že to je strašný to čekání, ale uvidíš, že tam bude!!!! Ty máš Bohunnko ještě naději, my musíme čekat minimálně další měsíc ![]()
Ahoj děvčata
Tak jsem sehnala mamtest tak jsem si jich koupila zrovna víc prej jdou na odbit
no ale neodolal jsem a udělal si ho odpoledne je tam skoro neviditelný duch
Tak jsem ukázala manželovi všechny testy co jsem dělala a říká,že je tam vidí ty čárky a že on ví že těhu jsem i když doktor tvrdí,že ne
no tak uvidím počkám 2 dny ale jak se znám rno budu testovat zas
Ale proč mě doktor tak odbil a ještě se mě ptal,či plánujem třetí ![]()
pořád chodím čurat a teď je mě na zvracení tak divně no jako po 2 porodech bych to měla znat co
Bohunnka píše:tak zkus poslat fotku
Ahoj děvčataTak jsem sehnala mamtest tak jsem si jich koupila zrovna víc prej jdou na odbit
Tak jsem ukázala manželovi všechny testy co jsem dělala a říká,že je tam vidí ty čárky a že on ví že těhu jsem i když doktor tvrdí,že ne
Ale proč mě doktor tak odbil a ještě se mě ptal,či plánujem třetí
![]()
pořád chodím čurat a teď je mě na zvracení tak divně no jako po 2 porodech bych to měla znat co
sunnyho.motylek píše:Bohunnka píše:tak zkus poslat fotku
Ahoj děvčataTak jsem sehnala mamtest tak jsem si jich koupila zrovna víc prej jdou na odbit
Ale proč mě doktor tak odbil a ještě se mě ptal,či plánujem třetí
![]()
Jojo, můžeš to zkusit. Víc očí, víc vidí. Ale když to vidí i manža, tak není co řešit. Jen tomu musíš dát ještě pár dní, aby byly čárky krásný a ty si test mohla schovat na památku ![]()
Nevím jak to tady připíchnout tu fotku
ráno si udělám druhý mamatest a ten mysí byt víc vidět jak dne odpoledne
Myslíte,že časté čurání,pobolívání břicha a chutě jsou těhu příznaky ??
pokud jsem pár dní tak to nepozn dr.pohmatem prot,že když jsem čekala Michálka tak jsem byla 5-6 týden a moc toho neviděl a pohmatem jen řekl,že děloha je oteklá
Bohunnka píše:opravdu nemusejí i mužou..oni s ekrásně dají vsugerovat
Nevím jak to tady připíchnout tu fotkuráno si udělám druhý mamatest a ten mysí byt víc vidět jak dne odpoledne
Myslíte,že časté čurání,pobolívání břicha a chutě jsou těhu příznaky ??
pokud jsem pár dní tak to nepozn dr.pohmatem prot,že když jsem čekala Michálka tak jsem byla 5-6 týden a moc toho neviděl a pohmatem jen řekl,že děloha je oteklá