Jak často testujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
17.1.12 14:16
:D
martiska píše:
Bohunnka,je jasné,že ještě doktor nic nepozná ani kdyby tě prohlédl,něco uvidí až budeš mít dálnici,tak mimimálně ještě za týden a to ještě není jisté,takže ještě počkej.
:-) dáváš mi naději tak uvidím co ten mamatest pořád chodím čůrat to je snad taky možné znamení když ty čárky tam jsou :think: no ale uvidíme necham se překvapit :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 14:17
Bohunnka píše: :D
martiska píše:
Bohunnka,je jasné,že ještě doktor nic nepozná ani kdyby tě prohlédl,něco uvidí až budeš mít dálnici,tak mimimálně ještě za týden a to ještě není jisté,takže ještě počkej.
:-) dáváš mi naději tak uvidím co ten mamatest pořád chodím čůrat to je snad taky možné znamení když ty čárky tam jsou :think: no ale uvidíme necham se překvapit :-)

jj přesně dr..nic neuvidí ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
17.1.12 14:20

S tím čůráním jsem to měla taky,držím Vám všem pěsti at to vyjde. :D Já testovala den po vynechání menzes a ruhá čárka viditelná,ale dost slabá a už mš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.1.12 14:36
martiska píše:
S tím čůráním jsem to měla taky,držím Vám všem pěsti at to vyjde. :D Já testovala den po vynechání menzes a ruhá čárka viditelná,ale dost slabá a už mš zpoždění?

taky jsi chodila často aniž bys věděla že jsi v tom ?? taky si říkám,či to čurání není tím chladným počasím :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 14:43
Bohunnka píše:
martiska píše:
taky jsi chodila často aniž bys věděla že jsi v tom ?? taky si říkám,či to čurání není tím chladným počasím :?:

muže to být,já chodila taky často,ale není to nic proti tomu co je tět..to se mužu rovnou otočit s jít znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
17.1.12 14:45

testuju často, když netestuju těhu, testuju ovulku, a když netestuju ovu, testuju těhu :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
17.1.12 14:47
Luciked píše:
testuju často, když netestuju těhu, testuju ovulku, a když netestuju ovu, testuju těhu :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
17.1.12 14:47

Ano když jsem to ještě nevěděla a mamatest za sebe doporučuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
17.1.12 15:10

to mě mrzí Bohunnko, ale neházej ještě flintu do žita, možná to bude opravdu tak jak holky říkají a je ještě brzy :-) přeji ať druhá čárka sílí a sílí a nám co se ještě mrška neukázala ať se v dalším testování ukáže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
17.1.12 15:14
luskabay píše:
to mě mrzí Bohunnko, ale neházej ještě flintu do žita, možná to bude opravdu tak jak holky říkají a je ještě brzy :-) přeji ať druhá čárka sílí a sílí a nám co se ještě mrška neukázala ať se v dalším testování ukáže :hug:

Přesně. Vím, že to je strašný to čekání, ale uvidíš, že tam bude!!!! Ty máš Bohunnko ještě naději, my musíme čekat minimálně další měsíc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.1.12 18:50

Ahoj děvčata :mrgreen: Tak jsem sehnala mamtest tak jsem si jich koupila zrovna víc prej jdou na odbit :-) no ale neodolal jsem a udělal si ho odpoledne je tam skoro neviditelný duch :nevim: Tak jsem ukázala manželovi všechny testy co jsem dělala a říká,že je tam vidí ty čárky a že on ví že těhu jsem i když doktor tvrdí,že ne :mrgreen: no tak uvidím počkám 2 dny ale jak se znám rno budu testovat zas :mrgreen: Ale proč mě doktor tak odbil a ještě se mě ptal,či plánujem třetí :!
:?: pořád chodím čurat a teď je mě na zvracení tak divně no jako po 2 porodech bych to měla znat co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 18:52
Bohunnka píše:
Ahoj děvčata :mrgreen: Tak jsem sehnala mamtest tak jsem si jich koupila zrovna víc prej jdou na odbit :-) no ale neodolal jsem a udělal si ho odpoledne je tam skoro neviditelný duch :nevim: Tak jsem ukázala manželovi všechny testy co jsem dělala a říká,že je tam vidí ty čárky a že on ví že těhu jsem i když doktor tvrdí,že ne :mrgreen: no tak uvidím počkám 2 dny ale jak se znám rno budu testovat zas :mrgreen: Ale proč mě doktor tak odbil a ještě se mě ptal,či plánujem třetí :! :?: pořád chodím čurat a teď je mě na zvracení tak divně no jako po 2 porodech bych to měla znat co
tak zkus poslat fotku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
17.1.12 18:54
sunnyho.motylek píše:
Bohunnka píše:
Ahoj děvčata :mrgreen: Tak jsem sehnala mamtest tak jsem si jich koupila zrovna víc prej jdou na odbit :-) no ale neodolal jsem a udělal si ho odpoledne je tam skoro neviditelný duch :nevim: Tak jsem ukázala manželovi všechny testy co jsem dělala a říká,že je tam vidí ty čárky a že on ví že těhu jsem i když doktor tvrdí,že ne :mrgreen: no tak uvidím počkám 2 dny ale jak se znám rno budu testovat zas :mrgreen: Ale proč mě doktor tak odbil a ještě se mě ptal,či plánujem třetí :! :?: pořád chodím čurat a teď je mě na zvracení tak divně no jako po 2 porodech bych to měla znat co
tak zkus poslat fotku

Jojo, můžeš to zkusit. Víc očí, víc vidí. Ale když to vidí i manža, tak není co řešit. Jen tomu musíš dát ještě pár dní, aby byly čárky krásný a ty si test mohla schovat na památku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.1.12 20:45

Nevím jak to tady připíchnout tu fotku :think: ráno si udělám druhý mamatest a ten mysí byt víc vidět jak dne odpoledne :! Myslíte,že časté čurání,pobolívání břicha a chutě jsou těhu příznaky ??
pokud jsem pár dní tak to nepozn dr.pohmatem prot,že když jsem čekala Michálka tak jsem byla 5-6 týden a moc toho neviděl a pohmatem jen řekl,že děloha je oteklá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 20:49
Bohunnka píše:
Nevím jak to tady připíchnout tu fotku :think: ráno si udělám druhý mamatest a ten mysí byt víc vidět jak dne odpoledne :! Myslíte,že časté čurání,pobolívání břicha a chutě jsou těhu příznaky ??
pokud jsem pár dní tak to nepozn dr.pohmatem prot,že když jsem čekala Michálka tak jsem byla 5-6 týden a moc toho neviděl a pohmatem jen řekl,že děloha je oteklá
opravdu nemusejí i mužou..oni s ekrásně dají vsugerovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital