Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky… dnes jsem 37 den ode dne poslední menstruace a testy mám negativní… chtěla jsem se zeptat, jestli jste to takto už měly někdo? Třeba, že jste byly těhotné a test negativní? Kdy jste na to přišly atd atd? O mimi se snažím už delší dobu a před půl rokem jsem byla na revizy, vyvíjelo se jen plodové vejce..
já měla bohužel test negativní i 46.DC, jenže já těhu nebyla, byl to jen dlouhý cyklus…
záleží na tom jestli máš MS pravidelně…pokud třeba 28.den tak už by se určitě mělo na testu něco objevit ![]()
Záleží kdy byla ovulace a ta může někdy pěkně haprovat. Já ji kdysi kolikrát měla až kolem 30dne cyklu, takže MS přišla až 43den a kdybych v tom cyklu otěhotněla, tak 37DC by byl test bílý taky. Musíš ještě počkat, asi je to delší cyklus.
Jinak aspoň duch nebo slabá čárka bývá zhruba 12-14 dní po ovulaci.
no jednou se mi to už stalo dostala jsem to 38.mý den.. jinak mám ms 28-31 dnů. Teď jsem 20 den špinila jeden den a to se mi nestalo nikdy..
já jsem si dělal test 37-40 dní po MS (cyklus 31) a byl negativní, 40 den u mudry potvrzené těhu, ještě 41 dní po jsem měla test negativní
pep píše:
já jsem si dělal test 37-40 dní po MS (cyklus 31) a byl negativní, 40 den u mudry potvrzené těhu, ještě 41 dní po jsem měla test negativní
Tak mám ještě naději:) děkuju
i když s tím moc nepočítám, tak bych si to vážně přála. No je pravda, že i před tím mi trvalo nějakou dobu než se mi test ukázal pozitivní, ale touto dobou jsem už měla duchy..
jo a můj zatím poslední cyklus byla ovulace až 26.den, kdybych neotěhotněla tak ms přijde až 41.den
takže třeba máš ještě naději ![]()
to mě mrzí…a co ovu testy zkoušela jsi? nám se to s nima povedlo po dvou letech hned napoprvé ![]()
Ahoj, před 5 ti dny jsem si dělala poprvé ovu test a hned byl pozitivní, druhý den znovu a čárka byla slabší, nevíš co to znamená?.. spali jsme spolu den před, ten den i den po… Jinak já se po sexu vždycky chodila hned sprchovat, možná to je i tím, že jsem si to třeba hned umyla? Ted jsem ležela v posteli s nohama na hoře… tak uvidíme..
Eleanora1988 píše:
Ahoj, před 5 ti dny jsem si dělala poprvé ovu test a hned byl pozitivní, druhý den znovu a čárka byla slabší, nevíš co to znamená?.. spali jsme spolu den před, ten den i den po… Jinak já se po sexu vždycky chodila hned sprchovat, možná to je i tím, že jsem si to třeba hned umyla? Ted jsem ležela v posteli s nohama na hoře… tak uvidíme..
Ahoj, ovu testík umí prý ukázat těhotenství ještě dřív než tehotenský testík. Ale podmínkou je, že musí sílit. Já mám silnou čárku na ovu testíku včera a dnes o něco více a duchy na testíku. Ale vzhledem k tomu, že špiním, tak si od toho nic neslibuji, prostě už jen čekám až mrcha dorazí.
No, to že špiníš ještě nemusí nic znamenat, ale z vlastní zkušenosti už vím, že je lepší počítat s tou horší variantou… Hold pesimista je optimista s bohatými životními zkušenostmi:(
Eleanora1988 píše:
No, to že špiníš ještě nemusí nic znamenat, ale z vlastní zkušenosti už vím, že je lepší počítat s tou horší variantou… Hold pesimista je optimista s bohatými životními zkušenostmi:(
Ja sice bohate zkusenosti nemam,ale jsem pesimista a tak pocitam s tim,ze prijde. Pokud zase dnes ne,tak me ceka zitra dalsi testik a pristi tyden kontrola. Tak zatim hodne stesticka v dalsim snazenicku.
Langosinka píše:Eleanora1988 píše:Ja sice bohate zkusenosti nemam,ale jsem pesimista a tak pocitam s tim,ze prijde. Pokud zase dnes ne,tak me ceka zitra dalsi testik a pristi tyden kontrola. Tak zatim hodne stesticka v dalsim snazenicku.
Držím ti moc palečky.. já se snažím s roční pauzou už 5 let:( asi půjdu na umělé oplodnění, 22.2 jdu k dr na kontrolu, tak ji to řeknu…
Eleanora1988 píše:Langosinka píše:Držím ti moc palečky.. já se snažím s roční pauzou už 5 let:( asi půjdu na umělé oplodnění, 22.2 jdu k dr na kontrolu, tak ji to řeknu…Eleanora1988 píše:Ja sice bohate zkusenosti nemam,ale jsem pesimista a tak pocitam s tim,ze prijde. Pokud zase dnes ne,tak me ceka zitra dalsi testik a pristi tyden kontrola. Tak zatim hodne stesticka v dalsim snazenicku.
Teda ty jsi statečná. My první měli na druhý pokus a teď je to první měsíc snažení o druhé, možná spíš nesnažení, protože nebyl moc čas a chuť.