Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mně vyšel pozitivní test až po 46 dnech od poslední MS
Měla jsem posunutou ovulaci a otěhotněla jsem před přicházející MS. Ještě počkej ![]()
Ahoj,ano muze.Naposledy jsem otehotnela presne 5 dni pred ms,predtim je to nemozne,manzel nebyl doma.Ms nedorazila a test jsem mela slabe pozitivni az za 9dni po terminu ms.
ahoj, otehotniet sa da len cez ovulaciu, ktora byva tych 12-18 dni pred ms. ak su testy negativne, tak je velmi pravdepodobne, ze ovulacia este nebola, alebo bola neskor.
Gabulle píše:
A ja jsem zrovna otehotnela asi 3 dny pred menstruaci
no, asi skor pred ocakavanou ms, keby si neotehotnela, tak by Ti ms urcite o tie 3 dni neprisla, prisla by o niekolko dni neskor a riesila by si podobny problem ako teraz zakladatelka ![]()
Zdravím, jsem dnes 37 od posl. menstr. a testy pořád ukazují jen 1 čárku, menst. mám pravidelnou po cca 29-31 dnech.. Zatím nic nenasvědčuje, že bych to měla dostat.. Testovala jsem už 3× a vždy negativní.. Psychikou to být zpožděné nemůže, těhu by nebylo plánované ale pokud by přišlo tak vítané, jedno dítko 7leté už máme… Máte také s tímto zkušenosti, mohla jsem otěhotnět koncem cyklu a těhu nejde ještě detekovat? Jak dlouho mám čekat, než absenci menstruace řešit u gynekologa? Díky