Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Máte skušenosti s těma testama?? prej děla duchy ale mate nekdo idobre skusenosti. o jakekoliv info budu vděčna
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Unimark Jednorázový těhotenský test?
Přidejte zkušenost s Unimark Jednorázo...Ahoj, četla jsem ted mnoho prispevku na unimark ja si ho vcera koupila, vecer jsem mela carku dobre viditelnou asi do 5 minut, rano jsem to zkusila a byla do minuty, chtela bych se zeptat dela ty falesny hned a nebo az po uschnuti a jak moc slaby je falesny a jaky uz se da pocitat jako tehotensky?
@KLA123 píše:
Ahoj, četla jsem ted mnoho prispevku na unimark ja si ho vcera koupila, vecer jsem mela carku dobre viditelnou asi do 5 minut, rano jsem to zkusila a byla do minuty, chtela bych se zeptat dela ty falesny hned a nebo az po uschnuti a jak moc slaby je falesny a jaky uz se da pocitat jako tehotensky?
ahoj, záleží jaká ta čárka je, hoď sem fotečku, my se podíváme
kdy máš mít ms?
@KLA123 píše:
Foto spodni vcera vecer vrchni dneska rano…
zkua radši mamatestm tenhle test je podivnej ![]()
Jj zkusim ale az ctvrtek nemam ted u sebe, jo a mam to dostat v pa-so
@KLA123 píše:
Jj zkusim ale az ctvrtek nemam ted u sebe, jo a mam to dostat v pa-so
az? takze jdi dneska 4 dny přes ms, to by sedělo, ale já tenhle test neznám, kupuju mamatesty nebo clearblue, jinejm moc nevěřím, držím palečky ![]()
Zdravím holky, přikláním se též k tomu nevěřit těmto testům. Mě 4testy za sebou ukázali úplně slabounkého dušíka a nic… Takže od teď kupuju testy jen v lékarně a to úplně nejlépe MAMATESTY ![]()
Tak jsem z toho blazen:-) delala jsem si v nedeli rano test a dnes test..a mam na obou slabe ruzove carky..jinak menstruaci jsem uz nedostala 9dni.. poboliva me v podbrisku jako kdybych to dostat mela..bradavky me docela boleji a jsou citlive na dotek.. tak nevim co si myslet:-):-)
Také jsem se pěkně napálila s těmahle testama…vyšli mi také tyto testy se slaboulinkatou čárkou..takže opravdu nekupovat ![]()
Tez jsem se navnadila (kdo taky ne, po 10ti letech vyrabeni mimina),mam ctyri duchy a MS
.
Kdyby mi nebylo lito penez, tak koupim dalsi a testnu manzela…verim, ze by mel taky ducha ![]()
Mne tento mesic 2 testy udelali 2 slabou carku, a nejsem tehu, mam anovulacni cyklus,nedoporucuji.jen Mamatest
Už jsem si myslela, že se to povedlo a nakonec nic.:-/ byla jsem zklamaná když přišla MS. takhle by to být nemělo. Takže už také jen mamatest