Podivná chřipka nebo těhotenství?

205
4.1.12 14:42

Podivná chřipka nebo těhotenství?

Ahoj, snažíme se s manželem teprve 3. měsíc o mimčo, ale tento měsíc mi v rámci preventivní prohlídky lékař poprvé přesně potvrdil, že ovulace proběhla (20 DC)a sex byl dva dny před ovu a den před ovu. Myslím, že se nějak extra nesleduji, ale před třemi dny jsem začala špatně spát a od včerejška mám pocit, že na mě leze chřipka nebo nachlazení, zůstala jsem i doma, protože mám zvýšenou teplotu, udělaly se mi opary, jsem unavená a bolí mě hlava. Přijde mi ale divný, že nemám žádné bolení v krku, kašel, rýmu, prostě nic, na co jsem v nachlazení zvyklá. Dnes jsem 7 DPO, takže na test je brzy, ale zajímá mě, jestli jste některá neprožívala v začátku těhu podobné příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
4.1.12 14:45

a mas teplotu, ta ze zacatku byva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
4.1.12 14:48

ahojky, je to možný příznak těhu, mě teď skolilo podobné nachlazení, ale teda až v 5tt, ale mám asi silnější imunitu. POčkej ještě 3-4 dny a udělej si test a uvidíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
4.1.12 14:49

Já ti neporadím,spíše budu také čekat na radu :oops: ;)
Mě se stalo něco podobného,pusa se mi osypala 5 opary-vždy mám max jeden.Toto vše se vytratilo a ted mám 3dny nalitá a citlivá prsa.Zvětšily se mi o jedno číslo 8o Jsem dnes 22DC,MS bych měla dostat 26DC,tak uvidíme jak to dopadne.Miminko si moc přejeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
4.1.12 14:51

Já to měla při obou těhu,nějaká viroza,měla jsem i teplotu.A měla jsem to ještě před testováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.1.12 14:52

teplotu mám hlavně večer, ráno je to lepší (včera jsem neměla teploměr, ale tu horkost jsem cítila a udělal se mi právě velký opar, který se mi dělá, když mám teplotu…může na mě i něco lézt, ale zaráží mě, že mě nebolí v krku a tak.....občas mě bolí břicho, ale to taky může od čehokoliv..taky mě pálí oči, ale to může být od PC:-) Byla bych moc šťastná, kdyby to těhu bylo, mi jsme se dlouho tak nějak snažili/nesnažili…nebrala jsem prášky, takže jsme to hlídali, a po svatbě míň a míň hlídali hlavbně v plodných dnech a tento měsíc byl sex v tu nejplodnější dobu, takže možné, by to bylo:-) A ty mimčo máš, nebo se o něj snažíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stara baba
4.1.12 14:53

Ja som tiez tehotenstvo liecila svarakom a paralenom :oops: Ale akosi nezabralo :andel:
Ale tiez som mala pocit ze sa mi hlasi menzes tyzden skor ako mal … spolu s tou chripkou .. ale nakoniec nedorazil dalsich 9 mesiacov …

• Citovat
  • Upravit
205
4.1.12 15:00

Děkuju moc za reakce!No bylo by to skvělé, jen doufám, že by mi takto nebylo až do porodu, ležet doma by mě neba:-)
To ppusina: tak to jsme na tom podobně, mě prsa občas píchnou, ale velká bolest to není..já doufám, že se mi moc v těhu nezvětší, už takhle mám 75E při výšce 159 cm, ale tomu se asi nevyhnu:-)Já mám dlouhé cykly, po vysazení před rokem až 42 dní, postupně se to srovnalo a teď 3 cykly 32 dní…dnes jsem 27DC (7DPO), takže test bych chtěla zkusit za 4,5 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
4.1.12 15:07
prazacka píše:
Děkuju moc za reakce!No bylo by to skvělé, jen doufám, že by mi takto nebylo až do porodu, ležet doma by mě neba:-)
To ppusina: tak to jsme na tom podobně, mě prsa občas píchnou, ale velká bolest to není..já doufám, že se mi moc v těhu nezvětší, už takhle mám 75E při výšce 159 cm, ale tomu se asi nevyhnu:-)Já mám dlouhé cykly, po vysazení před rokem až 42 dní, postupně se to srovnalo a teď 3 cykly 32 dní…dnes jsem 27DC (7DPO), takže test bych chtěla zkusit za 4,5 dní…

Mě prsa dost bolí a odpo už si musím sundat podprdu,protože mi je to dost nepříjemné,bradavky mám dost citlivé.Já mám velikost 75D a ted mi z podprdy lezou ven :oops: :mrgreen:
Mě chodí MS poslední dobou pravidelně 26DC.Tento cyklus jsem ani ovulku nehlídala,tak nevím přesně kdy proběhla.Já zkusím vydržet do MS,zda dorazí či ne.
Držím palečky,aby jsme našli // :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.1.12 15:09

Jéé, tak přesně jak popisuješ, tak tak mi začalo těhotenství :pankac: :pankac: :pankac: Myslela jsem, že je to chřipka..pak jsem si udělala test (předtím jsem dva dny ležela jak lemra a pila litry čaje a tak) a tak byly // :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
4.1.12 15:09
ppusina píše:
prazacka píše:
Mě prsa dost bolí a odpo už si musím sundat podprdu,protože mi je to dost nepříjemné,bradavky mám dost citlivé.Já mám velikost 75D a ted mi z podprdy lezou ven :oops: :mrgreen:
Mě chodí MS poslední dobou pravidelně 26DC.Tento cyklus jsem ani ovulku nehlídala,tak nevím přesně kdy proběhla.Já zkusím vydržet do MS,zda dorazí či ne.
Držím palečky,aby jsme našli // :hug: :hug: :hug:

to mě zase bolí prsa, když si podprdu sundám, protože v ní jsou pěkně zpevněná, to je zajímavé jak to má každá jinak :palec: . Držím palce holky, ať najdete // :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.1.12 15:15

Tak to jsi mě potěšila, napadlo mě to totiž až dneska…v pondělí jsem v práci usínala a říkala si, co je to se mnou po dovolené přes Vánoce, že bych měla naopak mít víc energie a v noci jsem se pak potila jak prase, ráno opar a takový ten pocit, že mě někdo praštil palicí, tak jsem zůstala doma, vařím zázvorový čaj, jím česnek a čekám, co z toho bude. Nebývám moc nemocní, ale když už jsem, tak to začíná bolestí v krku, nemůžu polikat, rýma a pak taky ta malátnost, ale teď kromě teploty zvýšené a bolesti hlavy nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.1.12 15:17

Uvidíš, kdy budeš dělat testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.1.12 15:19

No nejradši bych hned, ale MS bych měla dostat tak za 5 dní, takže rozumné by bylo asi počkat:-)Ty sis dělala test jaký den a kolik dní před MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.1.12 15:23
prazacka píše:
No nejradši bych hned, ale MS bych měla dostat tak za 5 dní, takže rozumné by bylo asi počkat:-)Ty sis dělala test jaký den a kolik dní před MS??

Já jsem vysadila HA a otěhotněla hned v druhém cyklu, takže jsem neměla vůbec ustálené to, kdy čekat MS, takže ti nepovím.. :nevim: Já si ten test udělala spíš z hecu přítele, prý to věděl :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí