Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky ženy, mam takový problém tak doufam že mi poradíte.
Začina to dnem 25.12 kdy jsem nedostala menstruaci s pritelem mam nechraneni sex uz 4 rok ani antikoncepci neberu.A uz 11 den jsem nedostala menstruaci.A od toho 26.12 mam nafoukle brisko,dneska mi bylo vecer na zvraceni,motala se mi hlava bylo mi spatne,zimnice,a zacpa.A jeste k tomu s pritelem jsme meli sex oo vikendu a 3× ve me zustal:-)Miminko hrozne chcem ale jeste ani nemame poradne zazemi.
Jeste dodam tehotensky test jsem si delala a vysel negativni.
Na test je možná brzo. A k tomu zázemí? Třeba to bude impuls k tomu ho začít budovat, kor když miminko chcete
Negativní TT nic neznamená,pokud sis dělala jen jeden! Zajdi si na gyndu,ať máš úplnou jistotu ![]()
ještě počkej mě test vyšel až za tři týdny a to už jsem byla v 6tt
Je možné, že na tebe jen něco leze, vůbec se nemusí jednat o těhu, píšš, že test je negativní. Zkusila bych ho udělat další týden pokud se nedostaví menzes, ale přikláním se k tý nemoci. ![]()
děkuji moc za reakce v pondeli jdu na gyndu pac mam jeste tenhle tyden pracovni,tak sa majte a dekuji
Čauky Holky, obnovuji diskuzi. Mám prosbu. Dnes mám cca 13 dní zpožděnou MS a na testu je viditelný duch. Je možné, že se mi posunula ovulace. Cykly mám 35 dní. Máte někdo zkušenost s tím, že se Vám objevil duch až v tak velkém zpoždění? Všude píšou, že měly už krásný pozitivní test pár dni po zpoždění. Moc děkuji ![]()
@Aknelka27 pokud mas ducha tak je mozne, ze se ovulace zpozdila, hlavne pokud ji nemeris.
Za dva dny bych zkusila test znovu at vidis jesti carka sili
@Nickmenenapadl moc Dekuji. Uvidime.
nebudu to hrozit, ať pak nejsem zklamaná, ale hodně mě to dnešní překvapilo teda ![]()