Mamatest 10 – falešný duch?

Anonymní
1.1.12 19:30

mamatest 10

Ahoj dělala jsem si dnes tento test a asi za 10min se na něm ukázala, velice slaboučká druhá čárka-spíše jen takový slabý duch, ale zdá se mi že je strašně blízko u té druhé čárky než jsem viděla u jiných testů, mám to brát že je to jen falešný duch?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3722
1.1.12 19:41

Hoď foto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
1.1.12 19:44

fotka by nebyla? ;) takhle je to těžké posoudit.. jinak vím tady z diskuzí (zkus se poohlédnout), že i když se duch objeví na mamatestu později, neznamená to, že test není pozitivní.. uvidíš, co napíšou ostatní, ale ta fotka by asi byla nejlepší.. pokud je čárka jinde, než by být měla, může to být špatný test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 19:52

bohužel fotákem to nejde poznat. :( Zkusím se podívat do diskuzí a zítra testnu znovu.

• Citovat
  • Upravit
Izz
1.1.12 19:54

Já jsem dávala svoje fotky do diskuzí…už 4 dny mi sílí 2. čárka na testu. Nejdříve slaboulinký duch, teď už je to středně silná čárka. Ještě čekám, zda dorazí MS nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
31744
1.1.12 20:06

Dělala jsem si 4dny po sobě test mamatest10.První byl slaboulinký duch-sotva viditelný a další tři už byly silnější,ale úplně stejně silné a nesílily.Takže jsem si koupila tyčinku,už citlivost 25 a ukázalo se mě +
Takže mamatest dobrý,ale nemůže se podle něho člověk řídit úplně :think:
Raději fakt investovat a máš jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
1.1.12 22:32

u nás teda mamatest bez problémů potvrdil těhu devět dní po oplodnění,nikdy nebyl falešně pozitivní ani negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.1.12 22:35

Já dosud nenechala na mamatest dopustit,byla jsem těhotná a vždy byl spolehlivý,tohle se mě stalo poprvé,že i když už jsem měla vyšší hcg,tak se mě ukazoval stále jen duch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
1.1.12 22:50

Akorad tedka resim to stejne :mrgreen: jenze ja si ho udelala,dala na pracku a za hodinu jsem si vzpomnela,tak jsem se sla podivat a je tam slaba druha a tam kde ma byt.Ale rikam si ze je to blbost :mrgreen: jelikoz jsem dneska asi 50DC a pred 20dny jsem byla na injekci na vyvolani ms a ms porad nikde :nevim: to uz bych tam mela dalnici a nebo mi prijde malo pravdepodobne ze bych otehotnela az po injekci :nevim: taky testnu zitra :lol: tak pak napis jak jsi dopadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
1.1.12 23:05
Izz píše:
Já jsem dávala svoje fotky do diskuzí…už 4 dny mi sílí 2. čárka na testu. Nejdříve slaboulinký duch, teď už je to středně silná čárka. Ještě čekám, zda dorazí MS nebo ne.

takže to vypadá nadějně jo? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
2.1.12 10:53

Vypadá to takhle. Původně se čárka ukazovala za velmi dlouho, teď už tam byla v limitu.

• Citovat
  • Upravit
6792
2.1.12 11:11

no tak to ti gratuluju :kytka: ja nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
2.1.12 11:53

holky, myslíte že si můžu udělqat test ted? když jsem den či dva před ms a není to h ned ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
2.1.12 11:56

já si test udělala 5 dní před MS kolem 12.hodiny…a byl tam duch

• Citovat
  • Upravit
6792
2.1.12 11:57

ja myslim ze muzes,sice rano to mas lepsi ale muzes :lol:

• načítám...