Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny
Zakládám tuto diskuzi pro snažilky, co budou testovat na přelomu roku 2011/2012 a začátkem roku 2012, aby jsme se podělily a zpříjemnily si čekání, popř. si daly rady, kdy nejdříve testovat, budu ráda, když snažilky, nebo spíše už těhulky nám napíši informace, kdy poprvé na testíku viděly // kolikátý DPO
aby jsme nezoufaly, když to napoprvé nevyjde
. Já bych měla dostat MS 1/1/2012, ale testovat budu nejspíše už 31/12/2011, asi to nevydržím a zkusím, zítra ráno by to měl být 10DC, tak uvidíme ![]()
Ahojky, hlásím se!!
já už mám 3 dny zpoždění, na testu téměř neviditelnej dušík, jsem 35 DC, mám cykly rozházené a ovu měla být kolem patnáctého. tak uvidíme, snad je tam všechny najdeme!!!
![]()
Ahojky Šalvějko
vítám Tě tu, tak u Tebe je to opravdu nadějné, to já jsem ještě v začátcích, já to mám dostat až 1/1, a jak dlouho se snažíte?? a odkudpak jsi?? a kolik Ti je?? to je otázek , co??
držím palečky
a jestli i dušík, tak to je úplně supér, to bys to pak na mě mohla „fouknout“ přes internet, abych byla také ![]()
Ahoj holky… já (ne)čekám zítra MS,tak jsem zvědavá.. Jestli nebude,tak v neděli na synovo 3.narozeniny testuju… Noo ale musím se přiznat,že jsem už TT před pár dny dělala a sněhobílo… No nechám se překvapit. A vám kolegyně snažilky přeju hodně štěstí a // ! ![]()
Ahojky Gabčulindo
vítám Tě tu a držím palečky, aby to vyšlo a na testíku byly // a jak jsi to měla při prvním těhu?? kdy jsi to viděla na testíku a jak dlouho se snažíte?
No já si přesně nepamatuju,kdy jsem to zjistila,ale myslím,že tak týden po vynechané MS. A povedlo se nám to hned první cyklus. Teď s novým partnerem se snažíme od 12.prosince… No a jak dlouho se snažíte vy? ![]()
od 12.prosince tohoto roku?? tak to je čerstvé opravdu, moc držím palce, my se snažíme od dubna 2011, takže taky to není taková dráma, ale už mě to unavuje, tak to jsem zvědavá jestli to bude také napoprvé, moc bych Ti to přála, já jsem měla první měsíc clostík, kvůli anovulačním cyklům, prý pokud je problém jen v tom, tak to vyjde 1měsíc a přesné statistiky neznám
a kolik Ti je?? jestli to není tajné
![]()
Denise píše:
Ahojky Šalvějkovítám Tě tu, tak u Tebe je to opravdu nadějné, to já jsem ještě v začátcích, já to mám dostat až 1/1, a jak dlouho se snažíte?? a odkudpak jsi?? a kolik Ti je?? to je otázek , co??
![]()
![]()
držím palečky
Ahojky
neznáme se asoň malinko z prosincovýho snažení?
no já doufám, že to ještě chvíli nadějný vydrží, včera duch na testu, dneska taky a stejně silnej a test je od jiné značky, jen mi kurňa nejni jasný, kdy vlastně porběhla ta ovu, nějak mi utekla její přítomnost, ale tulení probíhalo každý den, někdy obden
snažíme se první měsíc, ms měla přijít 26.12 nebo 27. jsem 35 DC, ale stále nikde. je mi 24, jsem z menšího městečka u Trutnova. a teď se táži já tebe na to samé
jinak moc děkuju za všechny palečky, tobě je držím taky aby mrcha nepřišla a 1.1. se tu uvidíme, a netestuj dřív, já to udělala taky a pak mělůa stresy že test byl sněhobílej, a ty výčitky, zbytečně vyhozenej test.
a hlavně 10 dpo je podle mě brzo, vím že jsou lidičky, kterým se ukázal i 9 dpo, ale to jsou spíš výjimky, které potvrzují pravidlo ![]()
Šalvějka píše:pokud ty moji duchové jsou opravdový, tak se ukázali 3 dny po zpoždění.Denise píše:Ahojky
Ahojky Šalvějkovítám Tě tu, tak u Tebe je to opravdu nadějné, to já jsem ještě v začátcích, já to mám dostat až 1/1, a jak dlouho se snažíte?? a odkudpak jsi?? a kolik Ti je?? to je otázek , co??
![]()
![]()
držím palečky
neznáme se asoň malinko z prosincovýho snažení?
no já doufám, že to ještě chvíli nadějný vydrží, včera duch na testu, dneska taky a stejně silnej a test je od jiné značky, jen mi kurňa nejni jasný, kdy vlastně porběhla ta ovu, nějak mi utekla její přítomnost, ale tulení probíhalo každý den, někdy obden
snažíme se první měsíc, ms měla přijít 26.12 nebo 27. jsem 35 DC, ale stále nikde. je mi 24, jsem z menšího městečka u Trutnova. a teď se táži já tebe na to samé
jinak moc děkuju za všechny palečky, tobě je držím taky aby mrcha nepřišla a 1.1. se tu uvidíme, a netestuj dřív, já to udělala taky a pak mělůa stresy že test byl sněhobílej, a ty výčitky, zbytečně vyhozenej test.
a hlavně 10 dpo je podle mě brzo, vím že jsou lidičky, kterým se ukázal i 9 dpo, ale to jsou spíš výjimky, které potvrzují pravidlo
Denise píše:
od 12.prosince tohoto roku?? tak to je čerstvé opravdu, moc držím palce, my se snažíme od dubna 2011, takže taky to není taková dráma, ale už mě to unavuje, tak to jsem zvědavá jestli to bude také napoprvé, moc bych Ti to přála, já jsem měla první měsíc clostík, kvůli anovulačním cyklům, prý pokud je problém jen v tom, tak to vyjde 1měsíc a přesné statistiky neznáma kolik Ti je?? jestli to není tajné
![]()
![]()
Ne é,tajné to není. Je mi 23,partnerovi 24. Ten děti ještě nemá.. Snad nám to půjde bez léků,přirozeně.
hlavně, že tam dušíci jsou, to je hlavní, ať sílí
Já jsem z Prahy, je mi 27 a snažíme se od dubna 2011, zítra asi testnu s tím, že budu počítat, že tam nic být nemusí, bude to 10DC. ![]()
z prosincového snažení? to mi nic neříká, ale možná jsem tam zabrousila nachvilinku, ale nevybavuju si to
![]()
Denise píše:
hlavně, že tam dušíci jsou, to je hlavní, ať sílíJá jsem z Prahy, je mi 27 a snažíme se od dubna 2011, zítra asi testnu s tím, že budu počítat, že tam nic být nemusí, bude to 10DC.
To je nejspíš dost brzy,ale třeba tam na tebe vykoukne překvápko.
Nevíš jestli mi může zkreslit výsledek na TT zánět močáku? Dnes jsem zjistila,že ho mám… ![]()