Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo tak to nevím, to Ti neporadím,ale mám pocit, že v nějaké diskuzi to někdo řešil, že měl ducha a pak nakonec zánět, ale mohla to být náhoda… a je to brzy ikdyž mám 24DC??
Ona to má bohužel každá jinak… třeba už tam bude alespoň náznak
Jééé to bych měla radost za tebe… Já měla TT jen s / a to bylo 26DC..zítra nebo pozítří testnu znovu.. Každopádně mě to bude štvát,když to tak zůstane…
tak já blbka si dělala test včera večer 9DPO no nic, kdo se nepoučí
samozřejmě tam nebylo nic, testovat budu dnes večer kvůli silvestru a pak třeba 3/1 dám vědět, každopádně vše nej nej do nového roku a ať je konečně ten nový lepší než tento a konečně se dočkáme mimča
![]()
Tobě přeju to samé. Brzké // . Já mám dnes mít MS,místo toho průhledný,lehce doběla výtok,MS se pořád nehlásí. Ale zase mám zánět močáku,tak snad to není tím. Holky ,snad se nám to mimčo příští rok povede
a z nás se stanou šťastné maminky
Hodně štěstí ![]()
ahoj holky, můžu mezi vás? já budu asi testovat v pondělí, tj. 2.1 ![]()
ahojky vladdko
no jasně pojď mezi nás
tak to budu držet palečky já dnes večer a pak taky toho 2/1 nebo 3/1
jak dlouho se snažíte?? a kolik Ti je??
Denise píše:
ahojky vladdkono jasně pojď mezi nás
tak to budu držet palečky já dnes večer a pak taky toho 2/1 nebo 3/1
![]()
jak dlouho se snažíte?? a kolik Ti je??
Děkuji moc za přivítání ![]()
je mi 25 a snažíme se 4 měsíce.
podle BT - si myslim , že snad to tento měsíc vyšlo.. ale raději budu testovat až v pondělí ![]()
a co ty?
my se s manželem snažíme od dubna tohoto roku, je mi 27 a tenhle měsíc jsem měla poprvé clostík, kvůli anovulačním cyklům, tak jsem zvědavá, prý pokud není problém jinde, tak to vychází napoprvé, možná napodruhé
tak uvidíme, nic nepociťuju, jen 6 den po OVU jsem cítila nejspíše zahnízďování, ale jestli se to povedlo, to se dozvím buď dnes večer, nebo pak asi toho 2/1 nebo 3/1 a jsem z Prahy, co se týče bazální teploty, tak podle toho já se řídit nemůžu, mě klesne až když to dostanu, ten den ![]()
ale raději tomu moc nevěřím, že to vyšlo, abych pak nebyla zklamaná ![]()
měla bych být 10DPO, ale je to hrozně těžké určit, který přesně den to byl, kdy se to chytlo a jestli
ovulka měla být ve středu 21/12 podle doktora, snažili jsme se každý den (kromě té středy, manžel nebyl doma), ale prý tam spermijky přežívají min.48h tak doktor říkal, že ´by to nemělo vadit
![]()
to je dobře, že to takhle bereš, já to teda říkám taky, že s tím raději nepočítám,ale pak jsem stejně zklamaná ![]()
Denise píše:
to je dobře, že to takhle bereš, já to teda říkám taky, že s tím raději nepočítám,ale pak jsem stejně zklamaná
ja jsem taky pak zklamaná..ale tento měsíc to nějak neberu vážně.. protože už ty 3 měsíce předtím, to nevyšlo, tak nevim zda to vyšlo ted..
tak raději tak.
a máš nějaké příznaky?
no nemám zatím žádné, dneska v noci jsem jen cítila občasné píchání v bříšku, ale jinak je mi dobře a příznaky žádné a ty??