Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Denise píše:
no nemám zatím žádné, dneska v noci jsem jen cítila občasné píchání v bříšku, ale jinak je mi dobře a příznaky žádné a ty??
no mě už tak 5 dní bolí podbřišek… (prsa neberu - ta mě bolela i minuly měsíc a stejně jsem to dostala)
Ahoj
Tak já bych měla testovat někdy 3.1
Ale taky to nejspš nevydržím
Měli jsme tu na týden kamaradku s měsíční holčičkou a jsme oba natěšení až budeme mít vše povrzené ![]()
Zdravím vás snažilky,já jsem podle MS měla ovu doufám 24.12.2011 tak nějak z kraje taky čekám na testík.Snažíne se už skoro dva roky a pokud do dubna nic tak to půjde přes lékaře ![]()
Dobré ránko holky,tak jaký byla Silvestr? Včera jsem čekala MS-nikde,ale // taky nejsou. Hm,tak nevím nevím,co si o tom myslet
. Každopádně Vám všem přeji do Nového roku štěstí,zdraví,spoustu lásky a co nejdřív //
.
Ahoj holky!! tak zase jen duch, zase slabej, hoodně málo viditelnej, já už nevím, ms nikde, jen 2 dny už mám bílý výtok, ale víc nic.nejradši bych se sebrala a jela na gyndu, aspoň třeba pro vyvolávačku, mě štve, že nevím na čem vlastně jsem..
![]()
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. Moje posledni ms byla 7.12., byla to zaroven MS u ktere bylo ukonceno biochemicke tehotenstvi(zarodek se neudrzel). Tento mesic jsme se snazili, kdyz mame „pohnojeno“ aby se opet zadarilo. MS cekam nekdy 3. 12.. Vcera jsem testovala a mela maleho ducha. Dnes na testu nic, ale je pravda ze jsem vcera vypila 2 l zeleneho caje v prubehu noci. Myslite ze to muze mit vliv? Poradne jsem usnula az v pul 5 rano tak nemelo ani cenu merit BT
Ahoj,to víš že to může bude tím čajem.Jinak nám se asi zadařilo,ťuk,´tuk.Mám pozitivní test od 10dpo,dnes jsem 13dpo a čárka pěkně sílí,tak doufám že to tentokrát vyjde.Taky ti to moc přeju,a věřím že budeme spolu těhulkovat ![]()
Me vcera ten duch vlil nadeji do zil, ale dneska jsem zklamana ze tam nic neni. Ja mela ovulacni hlen 21,ale nevim jestli hned ten den mam primo ovulku nebo spis pozdejs, Tak ja jen muzu odhadovat kolik DPO jsem.
kika 2 píše:
Ahoj,to víš že to může bude tím čajem.Jinak nám se asi zadařilo,ťuk,´tuk.Mám pozitivní test od 10dpo,dnes jsem 13dpo a čárka pěkně sílí,tak doufám že to tentokrát vyjde.Taky ti to moc přeju,a věřím že budeme spolu těhulkovat
gratuluji ![]()
KaataH píše:já myslím že hlen je před ovu.Já byla u doktora před ovu,tak říkal že je tam hlen a kdy začít se snažením.Jinak to před tím dr.taky mluvil o biochemickém.Neboj vypila si toho fakt hodně a jestli byl hlen až 21.tak si hodně na začátku.
Me vcera ten duch vlil nadeji do zil, ale dneska jsem zklamana ze tam nic neni. Ja mela ovulacni hlen 21,ale nevim jestli hned ten den mam primo ovulku nebo spis pozdejs, Tak ja jen muzu odhadovat kolik DPO jsem.
vladdka píše:děkuju moc,snad se podaří,trochu mám strach,protože měsíc před tím jsem měla biochemickékika 2 píše:gratuluji
Ahoj,to víš že to může bude tím čajem.Jinak nám se asi zadařilo,ťuk,´tuk.Mám pozitivní test od 10dpo,dnes jsem 13dpo a čárka pěkně sílí,tak doufám že to tentokrát vyjde.Taky ti to moc přeju,a věřím že budeme spolu těhulkovat
Ja si taky rikam, ze mam jeste cas, ale nedalo mi to. NO uvidime zitra, testy jeste mam tak muzu testovat. Nejhorsi je ze po tom minulym mesici jsem ze vseho takova vyprdnuta. Ja si vcera nedala ani novorocni pripitek abych mu kdyztak neublizila
KaataH píše:já si dala přípitek taky.Maličko bohemky,neboj.Má-li to vyjít tak to vyjde.Neboj dvě biochemické za sebou,si říkám to by byl fakt pech
Ja si taky rikam, ze mam jeste cas, ale nedalo mi to. NO uvidime zitra, testy jeste mam tak muzu testovat. Nejhorsi je ze po tom minulym mesici jsem ze vseho takova vyprdnuta. Ja si vcera nedala ani novorocni pripitek abych mu kdyztak neublizila