Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kaato, to může bolet i jak se roztahuje děloha.. Příznaky jsou na nic.. ![]()
Amber píše:
Luci, jasně, nemusí vidět každý. Moje kamarádka neviděla ani růžový čárky, dokud nebyly stejně silnýTohle může být, ale i nemusí, ale pokud tam něco je, je naděje
možná jsme už neštastná ze sebe ![]()
Luci nebuď, dočká se každá.. Já konečně před měsícem otěhotněla po 10 měsících a hned jsem za 2 týdny začala krvácet a bylo.. A zase bude, tomu věřím
Musíme být silné a nenechat se zlomit.. Někdy je to boj, ale bude to! ![]()
Amber píše:
Kaato, to může bolet i jak se roztahuje děloha.. Příznaky jsou na nic..
Ja prave porad chodim na zachod ze uz jsem to urcite dostala a porad nic. T
ak nevim, ale bolest je to jak pri ms. Uvidime do rana co se stane jestli BT neco ukaze
Kaato, to jsem měla 25.12. a na silvestra, furt jsem chodila, že už bude a nic.. Nechme se překvapit ![]()
JJ nechame a myslis ze uz by se roztahovala deloha takhle brzo??
Kaato maličko určitě
Něco se tam děje, možná jsou to jenom hormony, ale bolet to může. Já si před 3 lety myslela, že dorazí potvora a nic, byla jsem těhotná ![]()
Zdravím vás snažilky..já měla OVU asi 24.12. podle všeho tt je asi brzo ale nevím už abych mohla zkusit a vidět.Mám trochu bolesti v podbřišku,bolí mě prsa a furt chodím na záchod ale to je brzo tak sem z toho snažení už asi zmatená co myslíte snažíme se dva roky skoro
Holky nebojte že vás bolí břicho nemusí vubec nic znamenat já u obouch těhu když šlo jako by k datumu MS myslela,že to natuty dostanu a nic a pak mě břicho pobolívalo ještě tak 4měsíce hlavně při prvním těhu…
Aha ja vim ze to holky taky nekde psaly, ze meli pocity jako pri ms, ale rikala jsem si ze to musi byt jina bolest a prd, je to stejny(jestli jsem teda tehu)
Takze ty uz jedno ditko mas jo? Jak se jmenuje?
Amber píše:
Kaato, jojo, mámRadim
Jeee hezke jmeno. Tak uvidime. Ja jdu zitra zase do prace po Vanocich a uz mam z toho depky ted. Ale aspon nebudu mit cas se porad takhle pozorovat ![]()
Kaatah to bylo na mě
?Já mám už dvě holky jedna je Vaneska 4,5roku a druhá Sofinka měla ted 2roky
.a u obouch sem fakt myslela,že ms dojde každým dnem…
Držím vám všem pěstičky!!!!!!!
A holky chytly někoho z vás záda?Já sem unavená jak pes a do toho mě chytly mezi lopatkama
Olčík píše:
Kaatah to bylo na mě?Já mám už dvě holky jedna je Vaneska 4,5roku a druhá Sofinka měla ted 2roky
.a u obouch sem fakt myslela,že ms dojde každým dnem…
Držím vám všem pěstičky!!!!!!!
No to bylo tak na vsechny
A vy se snazite o 3., nebo chodis jen podporovat snazilky?