Testujeme 1.1.2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
4.1.12 09:56

Jujda,ti chlapi jsou ale darebaci.Urcite zkus ten mamatest.Me nezklamal ani u jednoho ditka.A kolikaty jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.1.12 09:59

Dneska asi tak nejak 13. DPO. Ja presne nevim jen odhaduju podle hlenu. No uvidime, ale mamatest to jisti. Koukala jsem na recenze toho woman secret a holky si ho moc nechvalily,tak uvidime. Ale pomalu se zacinam bat ze je to stejny jako minuly mesic kdy se z toho vyklubalo biochemicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.1.12 10:12

To snad ne.To by nemelo byt 2 mesice po sobe.Dej pak hlavne vedet,co ukazal mamatest.Ja na nej nedam dopustit.Drzim pesticky.A dal ti doktor neco po tom biochemickem tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.1.12 10:28

včera jsem sháněla mamatest a u nás ho snad nikde nemají, prošla jsem 6 lékáren :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.1.12 10:28

ale mám výbornou zkušenost s testem DR. Max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
4.1.12 10:40

a dobrej je i Gravitest 10 - je to stejný jako mamatest ;-)
jsou tam tři a stojí cca 50 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.1.12 12:25

Jo jo,gravitest je ok.Ja uz jsem objednana k mudr.Jdu tam pristi ctvrtek a uz by melo byt videt srdicko :) A piste holky,jsem hrozne zvedava.Vsem drzim pesticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
4.1.12 12:28

mno…my jsme v začátku…zítra dochtor a uvidíme jestli bude něco vidět…snad to je tam,kde má a bude vše v pohodě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
4.1.12 12:32

ahoj holky, tak já měla dostat MS 1/1 2012 a zatím nic 1/1 bylo slabo a trošku bolelo břicho, 2/1 hnědé špinění,, 3/1 nic a dnes dost bolí břicho, ale zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
4.1.12 14:39

Ahojte holky. Taky jsem ocekavala ms 1.1.a zatim nic,jen poboliva v podbrisku tak nevim,test semtam ukazal 2,1 ducha,ale pockam a udelam si dalsi az zitra nebo to nevydrzim a dnes vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.1.12 21:18

Ahoj holky tak uz mam zasobu mamatestu a hned rano se testnu. Dam vam pak vedet co a jak. Jinak myslim ze to neklaplo, dneska mi je uplne suprove, ani prsa me neboli, tak nevim co se deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.1.12 21:26

..

Ahoj všichni, přidávám se do diskuze, právě se mi objevily dvě čárky na těhotenském testu. O dítě jsme se nijak nesnažili, dokonce jsme se i chránili, ale asi špatně :-) Jsem z toho ještě v šoku, bylo to moje první testování v životě a rovnou pozitivní…

• Citovat
  • Upravit
4704
4.1.12 21:28
ncc1701 píše:
Ahoj všichni, přidávám se do diskuze, právě se mi objevily dvě čárky na těhotenském testu. O dítě jsme se nijak nesnažili, dokonce jsme se i chránili, ale asi špatně :-) Jsem z toho ještě v šoku, bylo to moje první testování v životě a rovnou pozitivní…

Gratulace :kytka:
To máš uplně stejně jako já s první cácorkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
4.1.12 21:29
KaataH píše:
Ahoj holky tak uz mam zasobu mamatestu a hned rano se testnu. Dam vam pak vedet co a jak. Jinak myslim ze to neklaplo, dneska mi je uplne suprove, ani prsa me neboli, tak nevim co se deje

Tak uvidis,dej hned veddet netrpeliva jsem za tebe i za sebe :) Ale vyjde to,urcite,verim tomu,já dnes porad nic,ale test jsem si nedelala,zitra skocim koupit pak dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.1.12 21:30

Takže nic neobvyklého? :-) Díky za gratulace, ještě nemám potvrzeno nic od doktorky, jdu tam až zítra, jen jsem „doufala,“ že zpoždění je důsledkem něčeho jiného… :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex