Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sluníčko, to ne, tak mi začíná chřipka
Ale každý to má jinak, někoho nebolí vůbec nic ![]()
SlunickoMamina píše:
A holky chytly někoho z vás záda?Já sem unavená jak pes a do toho mě chytly mezi lopatkama
Tak to me neboli mezi lopatkami, jen trochu jako v bedrech ale spis to bricho
No u mě chřipka začíná jinak ale tohle je divný se cítím jak blázen.Mám dva syny a třetí mimi nejde manžel by si moc přál vlastní ale nedaří se ted mi píchá břicho a jako bych to měla dostat ale to má být za necelý týden ale kontroluju furt ten pocit je divnej
Ahoj holky, tak ja dnes na testu uz viditelneho ducha, akorat se mi rozlila ta barva okolo tak je to takove rozpite ale nazivo je i tak duch viditelny. Tak uvidime co se z toho vyklube, A co vy?
Me akorat bolelo to bricho a desne se mi posledni tyden masti vlasy. Musim si je kazdy den my,tak mi to prislo divne. No uvidime snad to bude silit a snad to neni jen vadny test. Zkusim to vyfotit
Kaato, nebude to vadný test, jestli je tam //
Já doma testy nemám, dneska na to kašlu, ale zítra zajedu koupit.. Ach jo, taky bych brala.. ![]()
Ja se jeste nechci radovat, vim jak to dopadlo minule. Ale jako i muj pritel to videl. On ten test vlastne videl prvni. Delala jsem ho ve 4 a pas sla jeste spat a nechala jsem ho na wc.V 6 me vzbudil pritel ze na tom papirku neco je at se podivam.
Kaato
No já se taky budu bát, až najdu //.. Jak to u Tebe probíhalo, to biochemický?
Je to ale spatne videt neslo mi to vyfotit lip. Nevim jestli tam neco uvidite. Na zivo je to videt lip
Ja to pri tom biochemickym mela porad na testu duchy asi tyden a vubec nesilily tak jsem vedela ze je neco spatne. A ty?