Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kaato, měřím, ale je divoká.. Uvidíme dál.. My se snažíme od loňského února. První dítko bylo do 4 měsíců, další těhu bylo za 10 měsíců a skončilo špatně
A teď se uvidí.. Ach jo..
Sweet, já mívala z odpolední výraznější čárky než z ranní
Držím palce!
zkusím to ještě ráno a uvidím…kdyžtak mě čeká příští týden doktor na kontrolu a případné píchnutí Agolutinu
Hele holky myslite ze BT v tehotenstvi musi byt vzdy pres 37? Ja ji mam porad 36,9, tak nevim jestli to neni malo, kdyby to bylo tehu
Já si dnes chtěla zajít pro testík, ale mám šílené píchání v podbřišku
Měsíčky jsem měla dostat nejspiš 1. co jsem vysadila antikoncepci tak to je trosku nepresne. A tak nevim, ted jsem dost nervozni ![]()
Amber píše:
Kaato, podívej se na můj graf na WZ z minulého měsíce..
Muzes mi poslat odkaz?
KaataH píše:Amber píše:Muzes mi poslat odkaz?
Kaato, podívej se na můj graf na WZ z minulého měsíce..
má ho v podpisu, tento měsíc má dost rozházený..
Teda ted koukam na ten tvuj graf, ten minuly si mela taky teploty púodobny jako mam ted ja, ale co mas z tohohle mesice, to je teda divocina. Jestli si to teda ty ![]()
Kaato, jojo, divočina jako blázen ![]()
Co to je??? Se mi tam přidala jakási fotka, ale moje není a já jí nedávala ![]()
Příspěvek upraven 02.01.12 v 12:28
Kaato, ale není můj!!! To je nějaké „Muffi“ a vůbec nevím, proč se mi přidal??? To je nějaký eror ![]()
Amber píše:
Kaato, ale není můj!!! To je nějaké „Muffi“ a vůbec nevím, proč se mi přidal??? To je nějaký eror
Tak to je divný
Opravdu error
Dnes by měl být den a d a nic,tak jsem testikovala,ale teda moc me to nepotesilo. Nevim co vy, ale nic moc jsem tam nevidela ![]()
nymphy píše:
Dnes by měl být den a d a nic,tak jsem testikovala,ale teda moc me to nepotesilo. Nevim co vy, ale nic moc jsem tam nevidela
nevidim tam vůbec nic, asi jako na dnešním mém, ale já jsem teprve 10dpo
Nym, já mám dojem, že tam ducha vidím! Jsem zvědavá na zítřejší ![]()