Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě dnes taky píchalo v podbřišku, ale jen prava část, nevím co to bylo, ale pak jsem se šla s malou projit a rozchodila jsem to. Hrozne moc chci aby to vyšlo
Ale asi dalsi udelam az pozitri,zitra t
o asi nebude o moc lepsi, nebo myslite ze jo?
Amber píše:
Nym, já mám dojem, že tam ducha vidím! Jsem zvědavá na zítřejší
Fakt? No já právě nevím, u malé jsem si dělala test a byla ta druha krasne videt, ale nebyla planovana,ted kdyz planujeme tak se snad darit nebude nebo co. Ale dekuji snad jsi videla dobre ![]()
Nym, já testovala minulý měsíc každý den a posun tam byl. Jeden den byla taková jakoby „široká šedá“ čárka, spíš stín, a druhý den už byla růžová
Držím palce. Já to vidím, vím, kde to hledat.
Amber píše:
Nym, já testovala minulý měsíc každý den a posun tam byl. Jeden den byla taková jakoby „široká šedá“ čárka, spíš stín, a druhý den už byla růžováDržím palce. Já to vidím, vím, kde to hledat.
Jak jsem předtím psala, beru antibiotika tak jestli to nema na test vliv
Nevís? Tak ja to rano zkusim,tohle bylo delano az odpoledne tak rano to bude treba lepsi ![]()
Nym, taky jsem testovala ráno
Ale pak i odpoledne a byla silnější než ráno
Ale já moc nepiju
Držím palce. Taky jsem v očekávání..
A ATB by neměly mít vliv si myslím..
Amber píše:
Nym, já testovala minulý měsíc každý den a posun tam byl. Jeden den byla taková jakoby „široká šedá“ čárka, spíš stín, a druhý den už byla růžováDržím palce. Já to vidím, vím, kde to hledat.
taky vím kde hledat ale nic nevidím.. možná se pletu..
Tohle je ten testík Nym. Já tam prostě něco vidím, ale dokud to není dálnice, je to nejisté. Ale naděje je.
Amber píše:
Tohle je ten testík Nym. Já tam prostě něco vidím, ale dokud to není dálnice, je to nejisté. Ale naděje je.
Mas pravdu,ted jsem se na nej byla podivat znovu
tak zitra uvidim ![]()
Nym, podobně vypadal můj první testík v listopadu
Pak už jenom sílil ![]()
Holky nemate zkusenosti s testem Woman secret? Me ho dali v lekarne ze je to jako mamatest. A na nej jsem odpoledne mela dusika trosku silnejsiho
Amber píše:
já věřím že bude sílit ale te tam proste nic nevidím.. a pokud jo tak je slabší než ta druhá..
Příspěvek upraven 02.01.12 v 20:57
Luci, jasně, nemusí vidět každý. Moje kamarádka neviděla ani růžový čárky, dokud nebyly stejně silný
Tohle může být, ale i nemusí, ale pokud tam něco je, je naděje ![]()
Amber píše:
Kaato nemám, máš foto?
Nemam me se z toho foceni vybil fotak ![]()
Pockam zitra na rani moc a necham ho nabit pres noc.
Akorat me desne boli bricho jako na ms, tak nevim ![]()
nevím nevidím nic, ale snad zítra, taky budu testovat, tak mě píchá v podbříšku, že nevím jestli to vydržím