Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Elis82 píše:
Jee,tak to jsou jasne tehu carky.Urco je to tim pitim a pokud jsi byla vzhuru tak dlouho,je to jako bys to ani nedelala z ranni moci.Pozitri zkus klidne i mensi citlivost a uvidis,ze to tam bude
Děkuji za povzbuzení. A ty jsi ty dálnice měla jaký den po ovulaci? Promiň že se tak vyptávám, ale jsem v tom nováček, tak mám pořád z něčeho strach. Teď asi nejvíc, že čárky nebudou sílet a že se něco pokazí… ![]()
Ahojky,ja zacala 10DPO a byla tam slaba a za dva dny uz dalnice,ale kazda to mame s hladinou hcg jinak,tak nezoufej.Duch je spis jen nitka a jeste seda,ale tohle jsou krasne carky.Nesmis se bat.Mysli pozitivne,at mas veseleho mimiska ![]()
Budu se o to snažit.
Pořád si nějak nemůžu zvyknout, že bysme za pár měsíců mohli být doma tři. Je to hrozný nezvyk. Už abych měla za sebou kontrolu u doktora, abych věděla, že je to trochu reálnější
Pavčí tak to je skvělé
Pak dej určitě vědět. Ja abych toho nemela malo tak jsme vecer jeli na pohotovost protoze me chytl mocak, ale strasnym zpusobem a dostala jsem antibiotika
Ach jo ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes rano zase testila. Na testu snehobilo, ale kdyz jsem se na nej podival ted po 2 hodinach tak se tam objevil dusik. Vypada to jako ohranicena tlusta carka,ale hoooodne slaboucka. kdyz se z dalky na ten test podivam tak spis to misto vypada tmavsi ale pri podrobnem zkoumani tam ta carka hooodne slaboucka je. Tak nevim. Zase blaznim! ![]()
nymphy píše:
Pavčí tak to je skvěléPak dej určitě vědět. Ja abych toho nemela malo tak jsme vecer jeli na pohotovost protoze me chytl mocak, ale strasnym zpusobem a dostala jsem antibiotika
Ach jo
Teda tak to ti nezávidím, močák dokáže pěkně pozlobit. Tak ať se z toho brzy dostaneš ![]()
Ahoj Kaato. Můžeš nám sem dát fotku? Třeba společnýma silama něco vykoukáme ![]()
No to muzu ale ani ja na te fotce nic nevidim, no zkusim to sem hodit a treba neco vykoukate. ![]()
KaataH píše:
No to muzu ale ani ja na te fotce nic nevidim, no zkusim to sem hodit a treba neco vykoukate.
Mrknem a uvidime ![]()
No mela jsem ovulacni hlen zhruba od 21.12. takze ovulace mohla probehnout klidne az za 2 dny, takze pocitam kolem 10.-11. dne, ale je to tak orientacni
Noooo tak nevím teda. Opravdu je to z fotky nic moc. Ale držím palečky aby to vyšlo ![]()
KaataH píše:
No mela jsem ovulacni hlen zhruba od 21.12. takze ovulace mohla probehnout klidne az za 2 dny, takze pocitam kolem 10.-11. dne, ale je to tak orientacni
Tak to je ještě čas, aby to mohlo ztmavnout. Já jsem měla 10.DPO na testu úplně sněhobílo. Tak držím palce, aby to vyšlo.