Testujeme 1.1.2012

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3167
2.1.12 07:38
Elis82 píše:
Jee,tak to jsou jasne tehu carky.Urco je to tim pitim a pokud jsi byla vzhuru tak dlouho,je to jako bys to ani nedelala z ranni moci.Pozitri zkus klidne i mensi citlivost a uvidis,ze to tam bude :)

Děkuji za povzbuzení. A ty jsi ty dálnice měla jaký den po ovulaci? Promiň že se tak vyptávám, ale jsem v tom nováček, tak mám pořád z něčeho strach. Teď asi nejvíc, že čárky nebudou sílet a že se něco pokazí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.1.12 07:47

Ahojky,ja zacala 10DPO a byla tam slaba a za dva dny uz dalnice,ale kazda to mame s hladinou hcg jinak,tak nezoufej.Duch je spis jen nitka a jeste seda,ale tohle jsou krasne carky.Nesmis se bat.Mysli pozitivne,at mas veseleho mimiska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
2.1.12 08:15

Budu se o to snažit.
Pořád si nějak nemůžu zvyknout, že bysme za pár měsíců mohli být doma tři. Je to hrozný nezvyk. Už abych měla za sebou kontrolu u doktora, abych věděla, že je to trochu reálnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
2.1.12 08:59

Pavčí tak to je skvělé :dance: Pak dej určitě vědět. Ja abych toho nemela malo tak jsme vecer jeli na pohotovost protoze me chytl mocak, ale strasnym zpusobem a dostala jsem antibiotika :( Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 10:01

Ahoj holky, tak jsem dnes rano zase testila. Na testu snehobilo, ale kdyz jsem se na nej podival ted po 2 hodinach tak se tam objevil dusik. Vypada to jako ohranicena tlusta carka,ale hoooodne slaboucka. kdyz se z dalky na ten test podivam tak spis to misto vypada tmavsi ale pri podrobnem zkoumani tam ta carka hooodne slaboucka je. Tak nevim. Zase blaznim! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
2.1.12 10:45
nymphy píše:
Pavčí tak to je skvělé :dance: Pak dej určitě vědět. Ja abych toho nemela malo tak jsme vecer jeli na pohotovost protoze me chytl mocak, ale strasnym zpusobem a dostala jsem antibiotika :( Ach jo :(

Teda tak to ti nezávidím, močák dokáže pěkně pozlobit. Tak ať se z toho brzy dostaneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
2.1.12 10:47

Ahoj Kaato. Můžeš nám sem dát fotku? Třeba společnýma silama něco vykoukáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 10:53

No to muzu ale ani ja na te fotce nic nevidim, no zkusim to sem hodit a treba neco vykoukate. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
2.1.12 10:57
KaataH píše:
No to muzu ale ani ja na te fotce nic nevidim, no zkusim to sem hodit a treba neco vykoukate. :lol:

Mrknem a uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 10:58

Tak tady je ta fotecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 11:02

Tak co holky, vykoukali ste neco? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
2.1.12 11:05

No mě přijde že tam ducha vidím. Kolikátý jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 11:09

No mela jsem ovulacni hlen zhruba od 21.12. takze ovulace mohla probehnout klidne az za 2 dny, takze pocitam kolem 10.-11. dne, ale je to tak orientacni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
2.1.12 11:12

Noooo tak nevím teda. Opravdu je to z fotky nic moc. Ale držím palečky aby to vyšlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
2.1.12 11:13
KaataH píše:
No mela jsem ovulacni hlen zhruba od 21.12. takze ovulace mohla probehnout klidne az za 2 dny, takze pocitam kolem 10.-11. dne, ale je to tak orientacni

Tak to je ještě čas, aby to mohlo ztmavnout. Já jsem měla 10.DPO na testu úplně sněhobílo. Tak držím palce, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí