Testujeme 1.1.2012

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
490
1.1.12 11:24

No to jo hele… A ty testujes kazdy den, nebo to vyrzis obden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
1.1.12 11:42

Vcera se mi stala jeste takova divna vec, vecer nez sme sli slavit, tak jsem si delala jeste jeden test a tam mi ta carka slabounka vysla ale ne v tom miste kde ma byt. Myslite ze ten test je spatny? Nebo se muze stat ze to testovaci pole je posunute? Posilam fotku, neni to moc dobre videt, musi se trosku naklopit monitor. Ta carka mi prijde hodne dole. No nevim no. Ale z rani moci mi vcera ten dusik vysel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
1.1.12 12:27
KaataH píše:
No to jo hele… A ty testujes kazdy den, nebo to vyrzis obden?
já testovala ten 10dpo,pak včera 12dpo.Já mám ty čárky hodně viditelný,ne duchy tak zkusím už jen pro sichr tak za tři dny a pak už testovat nebudu
  • Citovat
  • Upravit
kika 2
1.1.12 12:29
KaataH píše:
Vcera se mi stala jeste takova divna vec, vecer nez sme sli slavit, tak jsem si delala jeste jeden test a tam mi ta carka slabounka vysla ale ne v tom miste kde ma byt. Myslite ze ten test je spatny? Nebo se muze stat ze to testovaci pole je posunute? Posilam fotku, neni to moc dobre videt, musi se trosku naklopit monitor. Ta carka mi prijde hodne dole. No nevim no. Ale z rani moci mi vcera ten dusik vysel
já nevím,moc toho nevidím.Kašli na to a vzdrž do zítra ráno,a na noci nepij.
  • Citovat
  • Upravit
490
1.1.12 12:49

jj zkusim to zitra a uvidim. To cekani je na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.1.12 14:29

Ahoj holky,taky se pridavam.Snazime se o mimi par mesicu a mela jsem rozhazeny cyklus,tak mi ted pichli 23 DC agolutin.Zitra ma prijit MS,ale 3 dny mam // a porad sili.Dnes uplna dalnice :o) Moje 5leta dcera prosila jeziska,at prinese mamince do briska miminko a jak to tak vypada,splnilo se to.Takze neveste hlavinky.Preju vsem krasny Novy rok a na testiku brzy ty vytouzene //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
1.1.12 14:52
Elis82 píše:
Ahoj holky,taky se pridavam.Snazime se o mimi par mesicu a mela jsem rozhazeny cyklus,tak mi ted pichli 23 DC agolutin.Zitra ma prijit MS,ale 3 dny mam // a porad sili.Dnes uplna dalnice :o) Moje 5leta dcera prosila jeziska,at prinese mamince do briska miminko a jak to tak vypada,splnilo se to.Takze neveste hlavinky.Preju vsem krasny Novy rok a na testiku brzy ty vytouzene //.
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
3167
1.1.12 21:41

Ahoj holky, můžu se taky přidat?
S manželem se snažíme půl roku a den před silvestrem jsem našla prvního ducha. Včera byla čárka silnější, ale dnes ráno mi přijde, že je zase světlejší. Myslíte, že by to mohlo být tím, že jsem na sivestra pila hodně vody a džusů vlastně až do nějakých tří hodin ráno? Jsem 32.DC a 15.DPO. Přikládám foto testů. Co mysíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
1.1.12 21:48
Pavčí píše:
S manželem se snažíme půl roku a den před silvestrem jsem našla prvního ducha. Včera byla čárka silnější, ale dnes ráno mi přijde, že je zase světlejší. Myslíte, že by to mohlo být tím, že jsem na sivestra pila hodně vody a džusů vlastně až do nějakých tří hodin ráno? Jsem 32.DC a 15.DPO. Přikládám foto testů. Co mysíte?

Myslí, že to bude množstvím vody co jsi měla. U malé jsem měla to samé. Doma jsem si udělala dva testy večer jsem pak moc pila a druhy den rano jsem šla k dr a tam mu test neukazal vubec nic, ale teh jsem byla :dance: Ted se snažíme o sourozence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
1.1.12 21:54
nymphy píše:
Pavčí píše:
Myslí, že to bude množstvím vody co jsi měla. U malé jsem měla to samé. Doma jsem si udělala dva testy večer jsem pak moc pila a druhy den rano jsem šla k dr a tam mu test neukazal vubec nic, ale teh jsem byla :dance: Ted se snažíme o sourozence :)

Jé tak to jsem si oddychla, že to nemám jen já :D Na zítřek test nemám, tak to zkusím až pozítří ráno, tak doufám, že už bude druhá čárka o hodně silnější.
A jak na tom jste s tím sourozencem? Taky budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
1.1.12 22:06

všem mocičko držím pěstičky… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
1.1.12 22:08
Olčík píše:
všem mocičko držím pěstičky… :palec: :palec: :palec:
:kytka: Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
1.1.12 22:13
Jé tak to jsem si oddychla, že to nemám jen já :D Na zítřek test nemám, tak to zkusím až pozítří ráno, tak doufám, že už bude druhá čárka o hodně silnější.

Na to asi nikdy nezapomenu. Když jsem k němu šla s tím že je to tutovka a on řekl, že nejspíš planý poplach ať dojdu za dva týdny. To se pak divil kolik se toho stalo :)
Tak antikoncepci jsem vysadila pred dvema mesíci a zacali jsme se snažit.Dnes jsem si dělala testík sice jsem mohla ještě tak dva dny počkat,zatím nic. Tak snad ted nebo pak asi dame chvilku pauzu at nemame dalsi rijnatko :) Ale uz se tesim az mu to budu moct rict, pritel se snad tesi vic nez ja :lol:
Tobe preji at to vyjde. Pak dej urcite vedet jak vypadal dalsi testik :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.1.12 23:24

Jee,tak to jsou jasne tehu carky.Urco je to tim pitim a pokud jsi byla vzhuru tak dlouho,je to jako bys to ani nedelala z ranni moci.Pozitri zkus klidne i mensi citlivost a uvidis,ze to tam bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
2.1.12 07:34
nymphy píše:
Na to asi nikdy nezapomenu. Když jsem k němu šla s tím že je to tutovka a on řekl, že nejspíš planý poplach ať dojdu za dva týdny. To se pak divil kolik se toho stalo :)
Tak antikoncepci jsem vysadila pred dvema mesíci a zacali jsme se snažit.Dnes jsem si dělala testík sice jsem mohla ještě tak dva dny počkat,zatím nic. Tak snad ted nebo pak asi dame chvilku pauzu at nemame dalsi rijnatko :) Ale uz se tesim az mu to budu moct rict, pritel se snad tesi vic nez ja :lol:
Tobe preji at to vyjde. Pak dej urcite vedet jak vypadal dalsi testik :dance:

Tak to můj manžel je taky celej natěšenej, pořád se mě ptá kdy si budu dělat další testy a kdy půjdu k doktorovi - no horší než ženská :lol:
Ráno jsem to nevydržela a běžela jsem do lékárny a koupila si další testy. Teď už jsou ty čárky skoro podobné :dance: Fotku dám odpoledne, nemám u sebe foťák. Tobě držím palce, aby to vyšlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí