Testujeme 1.1.2012

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
2.1.12 11:13
Pavčí píše:
Pavčí tak to je skvělé :dance: Pak dej určitě vědět. Ja abych toho nemela malo tak jsme vecer jeli na pohotovost protoze me chytl mocak, ale strasnym zpusobem a dostala jsem antibiotika :( Ach jo :(
Teda tak to ti nezávidím, močák dokáže pěkně pozlobit. Tak ať se z toho brzy dostaneš :hug: m kazan
Děkuji. Dostala jsem kázání že s antibiotiky není vhodné snažení se tak jsem trošku zoufalá :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 11:20

Jj dekuju snad nam to vyjde vsem. Zajdu si jeste do lekarny pro testy, nejhorsi je ze nevydrzim cekat. Po tom minulym mesici kdy jsem mela biochemicky tehu jsem uplne vysinuta. Ale teplotu mam uz asi 6 dni 36,9, nevim jestli to neni malo. Mam husty bily vytok a cipek je docela mekky. Uvidime, stejnak nezbyva nic jineho nez cekat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.1.12 11:25

Kaato, já mám dojem, že tam něco vidím. Zítra by mělo být vidět víc. Držím moc palce. Jsem zvědavá, co vyleze ze mě, teploty nic moc, ani nevím, kdy byla ovu (a jestli byla), výtok žádný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.1.12 11:34

Holky vy co jste měly biochem. těhu, měly jste stejný další cyklus, stejně ovulaci, nebo to bylo rozházený? Já se v sobě absolutně nevyznám :( Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 11:47

No ja ti asi moc neporadim, ja totiz beru Duphaston a nevim jak moc ma na to vliv. Brala jsem ho minuly mesic poprvy a hned to biochemicky a ted je to druhy mesic. Ja totiz nemela ms bez vyvolavacky, desne dlouhy cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
2.1.12 11:49

ahojky,jsem na tu nová a tak jsem si řekla,že se podělím…
snažíme se už rok,nejde to… teď s pomocí pana doktora…jsem ale trochu zmatená…měla jsem stimulku clostíkem, potom mi před 15-ti dny píchli pregnyl a bylo snažení… nevydržela jsem se netestovat a 7 a 9 tý den byly dvě čárky…což byly pregnylovské,tak jsem nejásala..... 11-tý den bylo bílo a 14 den a dneska před chvilkou zase duch…tak nevím mám nepravidelnou MS,takže nevím,kdy přesně má přijít,ale odhadem do ní zbývá tak asi 4 – 5 dní.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 11:52

No tak od ovulky bys to mela dostat zhruba za 14 dni. To vypada nadejne. Zalezi jeste jestli testujes porad stejnym typem testu. Je mozny ze na 25 jednotkovym ti pregnyl vyprchal ale na 10 tkovym ho muzes jeste mit. I kdyz mozna ze uz je to spis novy mimisek. Uvidis zkus testit zitra jestli carka bude silit je to jasny! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.1.12 11:52

Sweetdummy, když víš, kdy byla ovu, tak 14DPO by to mohlo být OK :)

Kaato, aha.. No já jsem fakt zmatená, vždy cyklus 34 dnů a ovulka kolem 20DC, ale tentokrát je to takové divné :( Hlen a příšerný bolesti jako na MS jsem měla 25.12., pak na silvestra bolesti na MS, že jsem myslela, že dorazila, a zase nic :( Dneska mě píchá v podbřišku a na vaječníkách, jako fakt nevím, co se děje :( Už si snad i přeju, aby došla MS a mohla jsem se snažit dál, abych měla zase svůj cyklus srovnaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 11:56

Hele a ovulku teda vis zhruba kdy byla? Me totiz moc pri ovulce nepicha v podbrisku, jen poznam hlen. Ale musim rict ze ted od ovulky me taky porad boli chvilkama jako na MS takovy krece. Taky nevim co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
2.1.12 11:57

nooo,mám pořád mama test 10 jednotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.1.12 11:58

Kaato, normálně jo. Ale teď jsem měla hlen až toho 25.12. Minulý měsíc byl ukázkový, těhu test byl 21.11. a 1.12. jsem dostala MS a hcg bylo už jen 10. Takže na prd :( No a teď si tělo dělá tak nějak asi co chce :(

Příspěvek upraven 02.01.12 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 11:58

Tak to vypada velice nadejne. Hod sem fotecky na porovnani. Jestli mas schovany test s pregnylem a ted ten novy. My ti to zkoukneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
2.1.12 12:02

jééé,to bych ráda,ale nemám to teď jak vyfotit.....protože jsem v práci a foťák v mobilu mám docela na prd :think:

a nejsem si teď jistá,jestli jsem předchozí testíky už nevyhodila…mám u sebe teď jen ten dnešní…a ani nebyl z ranní moči…bylo to tak před 2 hoďkama a stejně duch vylezl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 12:05
Amber píše:
Kaato, normálně jo. Ale teď jsem měla hlen až toho 25.12. Minulý měsíc byl ukázkový, těhu test byl 21.11. a 1.12. jsem dostala MS a hcg bylo už jen 10. Takže na prd :( No a teď si tělo dělá tak nějak asi co chce :(Příspěvek upraven 02.01.12 v 11:58

Tak to spis vypada ze ovulka probehla az nekdy ted kolem toho 25. Takze ted by bylo jeste brzo testovat. Ale uvidis. My to prave zkouseli rok a nic tak jsem dostala ten duphaston a hned se povedlo i kdyz jen biochemicky. A zkousis merit BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 12:06
sweetdummy píše:
jééé,to bych ráda,ale nemám to teď jak vyfotit.....protože jsem v práci a foťák v mobilu mám docela na prd :think:a nejsem si teď jistá,jestli jsem předchozí testíky už nevyhodila…mám u sebe teď jen ten dnešní…a ani nebyl z ranní moči…bylo to tak před 2 hoďkama a stejně duch vylezl

Tak to vypada spis na tehu kdyz vylezl ne z rani moci. Uvidis zkus rano novy a porovnej jestli carky sili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí