Testujeme 1.1.2012

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
490
3.1.12 19:29

No me prijde ze tam taky neco je, kort na zivo to vidim, ale nevim jestli uz z tech carek neblaznim. Pritel uz taky blbne, vola mi porad z prace at udelam dalsi a dalsi testy, je z toho taky pekne na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.1.12 19:32

No každopádně, něco se „tam“ děje, ale to asi ukážou další dny. Kolik ti chybí do (ne)očekávané menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
3.1.12 19:34

Ja si prave myslim tak 2 dny i kdyz uz jde to 3. den po dobrani duphastonu ale podle ovulky, byla asi o 2-3 dny pozdejs tak asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
3.1.12 19:36

Ale musim teda rict ze me desne bolej prsa a bradavky. Nemuzu si dat ani ruce podel tela jak me to boli ze stran tech prsou. I kdyz ja to mivam pred MS,ale asi ne az tak moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.1.12 19:39

Asi jsi měla ovulaci pozdějš, to se ukáže, neboj :D Ale jsou to nervy, to já znám. Testíky mi sice sílí, ale i tak mám každé ráno nervy, když si měřím BT, že dojde ke spadnutí, protože mírně špiním. Testuju každý den, a děsím se, že bude sněhobílý, jak jsem už možná psala, důvěrně znám biochemické těhotenství, takže se bojím. Nejhorší je období menstruace, což je právě teď, dny se mi táhnou, to je hrůza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.1.12 19:40

Prsa a bradavky mám stejně, je to dobré znamení. Bolí mě hlavně ze strany a zespodu a bradavky jakoby „zevnitř“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
3.1.12 19:43

Jj tak prsa citim uplne stejne. Vcera me desne bolelo bricho jako pri MS, ale dnes uz je to dobry. Ja prave z minulyho mesice kdyz sme meli biochemicky taky, tak jsem takova vyplasena. Doufam ze carky budou silit a my budem obe v klidu tehulkovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
3.1.12 19:57

ahoj, ja budu take testovat, snazime se od srpna 2010, tak snad se konecne zadari :) kdy mate prvni den cyklu, ja 11.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
3.1.12 19:58

Ja mela posledni cyklus 7.12. ale podlu ovu byla pozdeji tak budu mit i cyklus zhruba o 3 dny prodlouzeny. Tak uvidime. My se snazime prave rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
3.1.12 20:03

my rok a pul, resis to uz u doktoru? ja uz rok, mam anovulaci a beru leky, tak snad konecne zaberou, jinak me ceka ivf nebo iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
3.1.12 20:09

jj resim, ja mam zase desne dlouhe cykly. Tak beru duphaston ted druhy mesic. Minuly mesic se hned zadarilo, ale bylo to bohuzel biochemicke tehu tak ted jsem zvedava co se bude dit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
3.1.12 20:11

ja mam diky te anovulaci take dlouhe cykly i 40 dni a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
3.1.12 20:12

No tak to ja to nemela treba 3 mesice 8o Ale ted uz je to dobry i si podle hlenu snad dokazu odhadnout kdy by mela byt ovulka. Kdy ty zacnes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
3.1.12 20:17

ja nezacnu do konce ledna asi, nevim, uz tolikrat jsem za ten rok a pul testovala, ze uz tomu neverim, asi fakt ten 40 den, coz je kolem 20. ledna a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.1.12 20:19

Tak mě poslední cyklus začal 3.12., mám pravidelnou MS, a co se týče snažení, tak patřím mezi ty šťastné, je to náš druhý měsíc snažení a zřejmě se zadařilo. Minulý měsíc byla anovulace (měřím bazální teplotu).
Držím vám palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital