Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj vliv to urcite ma. I to treba jak dobre spis, jestli nemuzes spat a couras na zachod tak to taky ma vliv na to kolik HCG se vylucuje. Ja doufam ze uz se to se mnou rozsekne, uz me to unavuje to vecny cekani na // ![]()
tak doktor zatím nic neviděl…bojí se abychom neměli zase mimoděložní, nabral mi krev a uvidíme jak to dopadne…uff
ale čárečka dneska byla dneska silnější
nikollita píše:
KaataH : Jsem napnutá jak struna!Jak to s tebou vypadá ?
No asi te moc nepotesim. Dnes v noci jsem mela porad desny pocit zizne, musela jsem se jit 2× napit, byla jsem jak velboud. Takze rano moc byla uplne zredena a na testu mi vubec nic nevylezlo. Takze si myslim ze asi stejnak nic, to uz by se asi ukazalo. No ale MS jsem zatim nedostala uz budu 7 dni po dobrani duphastonu. Tak vubec nevim co se deje. Ale jelikoz presne nevim kdy byla ovulka jen tak odhadem, tak je treba jeste fakt brzy. No uvidime, ale uz me to depta ![]()
Tak možná jsi měla hodně posunutou ovulaci, protože na testu byla vidět čárečka
Tak to chce asi ještě pár dní uzrát a NEPIJ v noci ![]()
nikollita píše:
Tak možná jsi měla hodně posunutou ovulaci, protože na testu byla vidět čárečkaTak to chce asi ještě pár dní uzrát a NEPIJ v noci
hele to neslo vydrzet, bylo mi uplne na umreni porad jsem si rikala ze musim rano testovat ale nevydrzela jsem to. Myslis ze ducha by mi udelala ovulka?? To by bylo na prd my se pak nesnazili, pritel byl v praci a tak. Bylo to hodne nepravidelny, spis nic nez neco ![]()
Ja taky!!!
Tak uvidime doufam ze dnesni noc bude klidnejsi a ja budu moct rano v klidu testit. A jak to vypada s tebou?
Já jsem si dělala naposledy testík včera na 25tkovém, a zdá se mi, že čárečka sílí, pomalu, ale jistě. Už nešpiním, ale chodím často čůrat, prsa mě bolí stejně (takže dost
, občas bříško, někdy je mi špatně (ale to mám nejspíš vsugerované). Dneska jsem netestovala, protože si připadám jako závislák
posílám včerejší testík.
nikollita píše:
Já jsem si dělala naposledy testík včera na 25tkovém, a zdá se mi, že čárečka sílí, pomalu, ale jistě. Už nešpiním, ale chodím často čůrat, prsa mě bolí stejně (takže dost, občas bříško, někdy je mi špatně (ale to mám nejspíš vsugerované). Dneska jsem netestovala, protože si připadám jako závislák
posílám včerejší testík.
jeeee tak to je krasa! Gratuluju
To vypada moc dobre
Denise: jasně, to je fakt, testuje se ráno. OK zase jsem chytřejší