Testujeme 1.1.2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1728
7.1.12 09:24
Lizzi píše:
Děkuji :) pochopila jsem to dobře z diskuze, že taky čekáš na výsledek?

Jj,zítra má přijít MS,mám nalitá a bolavá prsa už asi týden,včera jsem si dělala test a je negativní :,( ,takže ted čekám,zda MS dorazí nebo ne.
Ty už máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.12 09:30

Podle výpočtu jsem si měla dělat test až zítra (31.DC) ale když jsem nedostala MS už 28. den tak jsem si říkala, že se asi něco děje :think: V podstatě mám zpoždění jen asi den nebo dva. Právě minulý měsíc jsem měla všechny příznaky a nic (sugesce :D ) tento měsíc mi ani test neukázal ovu, ale na Štědrý den to teda asi vyšlo (že by kouzlo Vánoc?) :)
dělala jsem si test i včera a nic mi neukázal, ale dělala jsem si jiný, dneska to byla klasická mama 10

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
7.1.12 09:32

sice je v tesu napsáno, že by se měl opakovat až za 48 hodin, ale myslím si, že rozhoduje každý den. zkoušej to!! :) držím palce!!

• Citovat
  • Upravit
1728
7.1.12 09:41
Lizzi píše:
Podle výpočtu jsem si měla dělat test až zítra (31.DC) ale když jsem nedostala MS už 28. den tak jsem si říkala, že se asi něco děje :think: V podstatě mám zpoždění jen asi den nebo dva. Právě minulý měsíc jsem měla všechny příznaky a nic (sugesce :D ) tento měsíc mi ani test neukázal ovu, ale na Štědrý den to teda asi vyšlo (že by kouzlo Vánoc?) :)
dělala jsem si test i včera a nic mi neukázal, ale dělala jsem si jiný, dneska to byla klasická mama píše: Více

Já mám kratší cykly,MS chodí 26DC,minule přišla už i 25DC.Tento cyklus se snažíme poprvé(no už od ledna jsme se snažili a na poprvé to vyšlo a odešlo s prasklou cystou,poté mi prasklaly cysty a pak mi mudr nasadil na 3měsíce antiko,aby cysty vymizely a ted se snažíme opět).Snažím se na to moc nemyslet a to se mi dost dařilo před vánoci a přes vánoce,pak jsem byla tak nějak pořád vytížená a myslela na jiné věci a to že se mi nalily prsa o číslo a strašně mě bolela,tak jsem si říkala,co to,že by??Prsa už nemám tak napnutá,ale nalitá jsou pořád a bolavá.Tak doufám,že to nemám vsugerovaný :nevim: ,tak uvidíme co bude ,ale jsem strašně nedočkavá :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.12 09:50

a dělala sis test dnes, nebo to necháš až na zítra?

• Citovat
  • Upravit
1728
7.1.12 11:40
Lizzi píše:
a dělala sis test dnes, nebo to necháš až na zítra?

Nechám to raději na zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
7.1.12 12:34

Ahoj holky tak pridavam novinky u me, uz spinim, a boli me dost bricho takze MS se rozjizdi. Alespon muzeme zacit nanovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.1.12 13:08
KaataH píše:
Ahoj holky tak pridavam novinky u me, uz spinim, a boli me dost bricho takze MS se rozjizdi. Alespon muzeme zacit nanovo

Tak to je mi líto, držela jsem palečky, tak příští měsíc se ozvi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.12 13:09

KaataH to je skoda.. přeji ať to příště vyjde!

• Citovat
  • Upravit
1728
7.1.12 13:50
nikollita píše:
KaataH píše:
Ahoj holky tak pridavam novinky u me, uz spinim, a boli me dost bricho takze MS se rozjizdi. Alespon muzeme zacit nanovo
Tak to je mi líto, držela jsem palečky, tak příští měsíc se ozvi ;-)

To je mi moc líto,držím palečky,aby to příště vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
7.1.12 14:28

Ahoj holky,

potřebovala bych poradit. Dnes jsem 4DPO a začala jsem mít docela silný bílý hustý výtok. Tulení bylo 2 dny před ovu, tak nevím, zda je to, jako že se zadařilo. Už jsem jednou těhu byla, ale nevyělo to a to jsem měla taky takový výtok, ale vůbec nevím, kdy jsem ho zaregistrovala… Nemůže to být na to ještě brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.12 14:43
Pavlínka1988 píše:
Ahoj holky,potřebovala bych poradit. Dnes jsem 4DPO a začala jsem mít docela silný bílý hustý výtok. Tulení bylo 2 dny před ovu, tak nevím, zda je to, jako že se zadařilo. Už jsem jednou těhu byla, ale nevyělo to a to jsem měla taky takový výtok, ale vůbec nevím, kdy jsem ho zaregistrovala… Nemůže to být na to ještě brzy?

oplodněné vajíčko se uhnizďuje až týden po oplodnění, takže nějaké projevy těhu můžou být min. 10 dní po oplodnění. Nemůže to být ještě příznak ovu?

• Citovat
  • Upravit
680
7.1.12 14:46

To si nemyslím, ta byla 3.1. a navíc jsem vždy po ovu měla tam dole „sucho“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.12 14:50
Pavlínka1988 píše:
To si nemyslím, ta byla 3.1. a navíc jsem vždy po ovu měla tam dole „sucho“…

Tak to bohužel nevím, já jsem žádný výtok neměla. Ale myslím, že na příznaky je skutečně brzy. Tak za týden možná

• Citovat
  • Upravit
2797
7.1.12 15:36

ja jsem dnes 28.den cyklu a zatim nic, tak ted budu mit radost z kazdeho takoveho dne, jinak nic nepozoruju, jen me boli trochu bricho a hlavne silene zada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí