Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ncc1701 píše:
Takže nic neobvyklého?Díky za gratulace, ještě nemám potvrzeno nic od doktorky, jdu tam až zítra, jen jsem „doufala,“ že zpoždění je důsledkem něčeho jiného…
No já ani nevím jak moc velká pravděpodobnost to je,ale u nás to bylo dosti zajímave
Ale brala bych to znovu,proste neplanovane,necekane a hned jsem se radovala, ne jako ted cekat mesic,dva,tri… nemluvim o tech co se snasi ne mesice ale roky
Maji muj obdiv, ja bych zesilela…
To je pravda, setkala jsem se s párem, co se jim nedařilo otěhotnět. Nátlak jeden na druhého, rodině nic neřekli, takže to slízli i od vnoučatchtivých rodičů… Nakonec se po deseti letech rozhodli, že zůstanou sami. Za dva roky se narodila Hanička a před měsícem Janička.
Ale aspon, ze to má krásný konec. Nebo spis zacatek neceho noveho. Je dost paru co jim to rozbije vztah bych rekla ![]()
A dekuji
Doufam ze jo tak snad jo ![]()
ahoj holky, tak MS přišla včera bolesti, ale MS jen náznak a v noci se to rozjelo
a já už myslela, že to vyšlo ![]()
Ahoj. To me mrzi Denis. Priste to vyjde
Ja ji cekala 1.1 a nic,ale ted jsem si delala test a porad nic neukazal. Nevim cim to je ![]()
já ji taky čekala 1/1, 3dny zpoždění a pak to přišlo, no nic další měsíc snaženíčka ![]()
Dekuji,ale mam strach ze ne kdyz test nic neukazuje
hold aspon ze je to snazeni se o to je zalezitosti prijemnou.
Ahoj holky, tak dnes mamatest ngativni ale v noci me 2× vzbudila zizen, takze jsem dost pila i v noci. Ale myslim ze uz by to bylo videt. Jinak MS porad nikde, ale mam husty bily vytok a svedi me prsa. No muze to byt jak PMS tak neco jineho. Uvidime, uz moc ale nedoufam ze to vyslo
Ahojky
my s manželem se též snažíme. minulý měsíc to vypadalo velice nadějně - všechny příznaky, ale nakonec nic. Teď jsem již v 28 dni cyklu ale test bych si měla dělat až 8.1. pravděpodobně to ale nevydržím a udělám si jej dřív ![]()
KaataH: myslíš, že i pití v noci má vliv na test? já se totiž probouzím, abych se napila, docela často. Nenapadlo mě, že to může až tak ovlivnit výsledek testu ![]()
lizzi určitě na to má vliv, proto se má dělat test z ranní moči, tedy neředěné, o to jde, jinak by to bylo přeci jedno, jestli ráno, odpo, nebo večer ![]()