Testujeme 1.1.2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
4.1.12 21:32
ncc1701 píše:
Takže nic neobvyklého? :-) Díky za gratulace, ještě nemám potvrzeno nic od doktorky, jdu tam až zítra, jen jsem „doufala,“ že zpoždění je důsledkem něčeho jiného… :-)

No já ani nevím jak moc velká pravděpodobnost to je,ale u nás to bylo dosti zajímave :) Ale brala bych to znovu,proste neplanovane,necekane a hned jsem se radovala, ne jako ted cekat mesic,dva,tri… nemluvim o tech co se snasi ne mesice ale roky :( Maji muj obdiv, ja bych zesilela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.1.12 21:36

To je pravda, setkala jsem se s párem, co se jim nedařilo otěhotnět. Nátlak jeden na druhého, rodině nic neřekli, takže to slízli i od vnoučatchtivých rodičů… Nakonec se po deseti letech rozhodli, že zůstanou sami. Za dva roky se narodila Hanička a před měsícem Janička.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
4.1.12 21:40

Pevně tedy věřím, že se všechno povede, držím Ti palce!

• Citovat
  • Upravit
4704
4.1.12 21:55

Ale aspon, ze to má krásný konec. Nebo spis zacatek neceho noveho. Je dost paru co jim to rozbije vztah bych rekla :(
A dekuji :) Doufam ze jo tak snad jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
5.1.12 09:50

ahoj holky, tak MS přišla včera bolesti, ale MS jen náznak a v noci se to rozjelo :,( a já už myslela, že to vyšlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
5.1.12 12:08

Ahoj. To me mrzi Denis. Priste to vyjde :) Ja ji cekala 1.1 a nic,ale ted jsem si delala test a porad nic neukazal. Nevim cim to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
5.1.12 12:17

já ji taky čekala 1/1, 3dny zpoždění a pak to přišlo, no nic další měsíc snaženíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
5.1.12 12:18

Tobě držím palce ať nepřijde :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
5.1.12 12:23

Dekuji,ale mam strach ze ne kdyz test nic neukazuje :( hold aspon ze je to snazeni se o to je zalezitosti prijemnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.1.12 14:45

Ahojky a co ta doktorka?Byla jsi tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.1.12 14:54

Tak jak jsi dopadla u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.1.12 16:33

Ahoj holky, tak dnes mamatest ngativni ale v noci me 2× vzbudila zizen, takze jsem dost pila i v noci. Ale myslim ze uz by to bylo videt. Jinak MS porad nikde, ale mam husty bily vytok a svedi me prsa. No muze to byt jak PMS tak neco jineho. Uvidime, uz moc ale nedoufam ze to vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.1.12 16:34

Ahojky :) my s manželem se též snažíme. minulý měsíc to vypadalo velice nadějně - všechny příznaky, ale nakonec nic. Teď jsem již v 28 dni cyklu ale test bych si měla dělat až 8.1. pravděpodobně to ale nevydržím a udělám si jej dřív :D

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
5.1.12 16:59

KaataH: myslíš, že i pití v noci má vliv na test? já se totiž probouzím, abych se napila, docela často. Nenapadlo mě, že to může až tak ovlivnit výsledek testu 8o

• Citovat
  • Upravit
973
5.1.12 17:02

lizzi určitě na to má vliv, proto se má dělat test z ranní moči, tedy neředěné, o to jde, jinak by to bylo přeci jedno, jestli ráno, odpo, nebo večer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí