Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak ja uz testovala a dost neprukazny testy asi se neco deje ale je to asi v zacatku. Pockam na testz rani moce. Mam tam i fotky z dneska asi 3 tak se jukni
ok juknu se
ja na sobe nic nepozoruju, takze zas nic
jako obvykle, az se to jednou povede, budu skakat dva metry do stropu a asi řvát jak želva ![]()
Tak pak dej vedet jestli neco vidis. ja snad ani nedospim na to rano. Proste tohle jo a ne nesnasim proste at uz je to jasny co a jak
Na testíku taky něco vidím
![]()
Já dělala test opet dnes ráno a nic nového. Mám 3dny zpoždění,ale nevím břško malinko během dnes pobolívá, ale to už delší dobu.
KaataH píše:
Ted uz jen cekat na rano co se bude dit dal
Držím palečky at to výjde ![]()
Kaato, já vidím čárku na obou fotkách, je to jasný! Jen aby sílila jak má
Držím palce ![]()
Nym, takže dneska nic????????
Holky dekuju moc za podporu ale opravdu se radeji jeste radovat nebudu. Az to budu mit potvrzene od DR i se srdickem tak tomu uverim, zatim je opravdu hodne brzo a vime co se muze vsechno stat! I kdyz musime myslet pozitivne a negativa si vubec nepripoustet ![]()
Vyfotím a pošlu. Ale já tam nic nevidím
Nebo prsote už ani nevim kde bych to mela videt. Ja se nikdy s duchem nesetkala,u male jsem mela hned dve carky.Navic jsem v prosinci prestala brat anikoncepci a hned v lednu jsem otehotnela,ted ji neberu teprve od listopadu tak nevim nooo
Ahoj holky,tak jak jste na tom?Ja jdu volat na gyndu a objednat se.Testit uz nebudu.Vcera jsem prubla citlivost 25 a bylo to i tam,takze neni pochyb.Navic MS nedorazila a to jsem mela 23 DC agolutin,tak je to pekne podporene.Jsem tak stastna ![]()
Ahoj holky za to ja jsem dneska teda pekne rozcilena. Moje draha polivicka sla s kamosem na pivo a prisel az v pul 5 rano
Takze ja jsem od pul 3 byla vzhuru a nespala. Zkousela jsem testik v tech pul 3, tam je zase slaba carecka, ale nejde mi vyfotit. Pak jsem test zkousela v pul 9,ale usnula jsem az nekdy v 6 rano, a tak je slabsi nez na tom nocnim. Navic se mi zda ze ta carka je spis do seda, je to ten woman secret. Dneska si hned pomazu pro mamatest tam aspon clovek vi na cem je. A to jsem ho ponorila jen na 3 sekundy jako mamatest a pisou ze se ma nechat 10. Tak rozpity to byt nemuze
ahoj děvčata…
snažili jsme se na vánoce…pak jsem odjela…na Moravě jsem si dělala test a nic
no a včera jsem si jen tak koupila test a
ejhle všechny tři co jsem vyzkoušela jsou pozitivní
, trochu mě bolí podbřišek…(chodila jsem totiž plavat) a mám navíc před menses, tak se tochu bojím, aby nepřišly (předtím jsem měla mimoděložní) takže jsem dnes měla jít k dochtorovi, ale mužíček mi odvezl klíče od auta, takže tam musím zítra…
Příspěvek upraven 04.01.12 v 10:05