Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte. Tak s tím vůbec zkušenost nemám
Ale aspon vyzkousis
Jinak ja porad nic ale jelikoz ani test nic neukazuje tak to vzdavam a budeme se snazit asi dal,teda pokud bude ted ocekavane ms ![]()
poprvé jsem zkoušela předevčírem, dneska byla druhá / silnější…ale mám před měsíčkama ![]()
Amber píše:
Adri a kolik jsi dní po nalezení //?
poprvé jsem zkoušela předevčírem, dneska byla druhá / silnější…ale mám před měsíčkama
A to jsi už byla u doktora???? Aby něco viděl, je potřeba jít až tak za 2 týdny..
Dobrý ránko, ženy, která z Vás je tak nedočkavá jako já a testuje se dva dny před termínem? Samozřejmě nic ![]()
Já jsem se testovala v tomto těhotenství 3 dny před
byla jsem 12 dpo a už jsem měla docela //:) ale teď jsem tě asi vyděsila ![]()
Ahojky,ja testovala 5 dni pred a byl tam viditelny duch a za dva dny uz dalnice,ale byla jsem 10 DPO a vedela presne,kdy byla ovu.Tys ji mohla mit pozdeji a taky s hladinou hcg to mame kazda jinak,tak neves hlavu
Drzim moc moc pesticky.
Ahojte holky. Ja bych mela mit 18DPO a test nic ![]()
Tak ostatnim preji nat to vyjde ![]()
no jeje
já mám tu ovu takovou divnou - někdy to na sobě poznám hned, někdy jako by ani nebyla.. testy si dělám, ale ty jsou vždy takový pofidérní.. uvidíme ![]()
No vcera jsem mela dost silný hustý bílí výtok tak vubec nevim co to ma byt. Me telo je asi nejake zmatene asi tejne jako ja ze vseho uz
Kdyby do toho aspon ten test vysel…
Amber píše:
A to jsi už byla u doktora???? Aby něco viděl, je potřeba jít až tak za 2 týdny..
ano byla jsem u doktora, zatím nic neviděl, ale vzal mi krev, v po jdu zase, bojí se bojí, aby to nebylo zase mimoděložní..ach jo…
Adri, ale to nemůže tak brzy poznat.. Je fakt, že mi říkali, že u hcg 1000 by mělo být něco vidět, no tak alespoň ta krev.. Ale strašit s mimoděložním tak brzy je blbost ![]()
Amber píše:
Adri, ale to nemůže tak brzy poznat.. Je fakt, že mi říkali, že u hcg 1000 by mělo být něco vidět, no tak alespoň ta krev.. Ale strašit s mimoděložním tak brzy je blbost
jelikož jsem jedno mimoděložní prodělala, tak se holt bojí
Adri, to samozřejmě chápu, ale nemusí Tě tím strašit hned, že nic nevidí..
Ahoj holky, tak prichazim s novinkami u me. No vlastne se o zadny novinky nejedna. Test negativni, rano teplota klesla, ale MS zatim nikde. Jeste me napadlo ze jsem mohla mit tu ovulku fakt posunutou a poles teploty treba naznacuje uhnizdovani,ale to jsou asi plany nadeje. Nejspis to zitra dostanu ![]()