Testujeme 1.1.2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
5.1.12 21:12

Ahojte. Tak s tím vůbec zkušenost nemám :( Ale aspon vyzkousis :) Jinak ja porad nic ale jelikoz ani test nic neukazuje tak to vzdavam a budeme se snazit asi dal,teda pokud bude ted ocekavane ms :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
5.1.12 21:58

poprvé jsem zkoušela předevčírem, dneska byla druhá / silnější…ale mám před měsíčkama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
5.1.12 21:59
Amber píše:
Adri a kolik jsi dní po nalezení //?

poprvé jsem zkoušela předevčírem, dneska byla druhá / silnější…ale mám před měsíčkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
6.1.12 07:00

A to jsi už byla u doktora???? Aby něco viděl, je potřeba jít až tak za 2 týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.1.12 07:33

Dobrý ránko, ženy, která z Vás je tak nedočkavá jako já a testuje se dva dny před termínem? Samozřejmě nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
146
6.1.12 07:47

Já jsem se testovala v tomto těhotenství 3 dny před :D byla jsem 12 dpo a už jsem měla docela //:) ale teď jsem tě asi vyděsila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.1.12 08:35

Ahojky,ja testovala 5 dni pred a byl tam viditelny duch a za dva dny uz dalnice,ale byla jsem 10 DPO a vedela presne,kdy byla ovu.Tys ji mohla mit pozdeji a taky s hladinou hcg to mame kazda jinak,tak neves hlavu :) Drzim moc moc pesticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
6.1.12 08:40

Ahojte holky. Ja bych mela mit 18DPO a test nic :,(
Tak ostatnim preji nat to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.1.12 08:53

no jeje :mrgreen: já mám tu ovu takovou divnou - někdy to na sobě poznám hned, někdy jako by ani nebyla.. testy si dělám, ale ty jsou vždy takový pofidérní.. uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
4704
6.1.12 08:55

No vcera jsem mela dost silný hustý bílí výtok tak vubec nevim co to ma byt. Me telo je asi nejake zmatene asi tejne jako ja ze vseho uz :think: Kdyby do toho aspon ten test vysel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
6.1.12 09:38
Amber píše:
A to jsi už byla u doktora???? Aby něco viděl, je potřeba jít až tak za 2 týdny..

ano byla jsem u doktora, zatím nic neviděl, ale vzal mi krev, v po jdu zase, bojí se bojí, aby to nebylo zase mimoděložní..ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
6.1.12 09:58

Adri, ale to nemůže tak brzy poznat.. Je fakt, že mi říkali, že u hcg 1000 by mělo být něco vidět, no tak alespoň ta krev.. Ale strašit s mimoděložním tak brzy je blbost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
6.1.12 10:09
Amber píše:
Adri, ale to nemůže tak brzy poznat.. Je fakt, že mi říkali, že u hcg 1000 by mělo být něco vidět, no tak alespoň ta krev.. Ale strašit s mimoděložním tak brzy je blbost :(

jelikož jsem jedno mimoděložní prodělala, tak se holt bojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
6.1.12 12:54

Adri, to samozřejmě chápu, ale nemusí Tě tím strašit hned, že nic nevidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
6.1.12 17:01

Ahoj holky, tak prichazim s novinkami u me. No vlastne se o zadny novinky nejedna. Test negativni, rano teplota klesla, ale MS zatim nikde. Jeste me napadlo ze jsem mohla mit tu ovulku fakt posunutou a poles teploty treba naznacuje uhnizdovani,ale to jsou asi plany nadeje. Nejspis to zitra dostanu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí