Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak me dnes mrcha dorazila
takze v unoru nas ceka nase prvni iui ![]()
no ja myslim, ze se to povede az po ivf, ale tak iui je zacatek
je tam............je tam.............................je tam!!!!!!!!!!!!
byla jsem od pondělí v nemocnici na pozorování…bo se báli druhého mimoděložního…a dneska se beruška objevila…prostě je tam
jupíííí
díky, jsme si s manželem dělali srandu…že je to holka a že se stydí a schovává, tak uvidíme co to pak nakonec bude ![]()
Tak co naše testováníčko
Já zítra mažu k dr už 12den a MS nikde a test jsem uz ani nezkousela. Tak uvidim co semnou je
nymphy píše:
Tak co naše testováníčkoJá zítra mažu k dr už 12den a MS nikde a test jsem uz ani nezkousela. Tak uvidim co semnou je
držím pěsti ![]()
tak holky nam to vislo.na testikun vcera carka slabucka,ale dnes uz je silnejsi.v patek du na gindu,tak sem zvedava.
![]()
bunny26 píše:
tak holky nam to vislo.na testikun vcera carka slabucka,ale dnes uz je silnejsi.v patek du na gindu,tak sem zvedava.![]()
gratulace
ahoj holky,
obrázek nemám, dneska dochtor v nemocnici napsal, že to má 17 mm, ale marně přemýšlím, v kolikátém tak mohu být týdnu ufffff uffff uffff a prý to je málo vidět, takže si mám vzít ultrazvuk až tak za týden u svého gynekologa… takže vobrázek bude za tejden ![]()
ale řekla bych, že celej váček má 17 mm
nebo? já fakt nevím ach jo
ahojky snazilky.tak vcera sem byla u doktora.je tam,ale je to zatim jenom to jeste moc malinke.sem asi tak kolem 2-3 tejdne.jdu jeste na ultrazvuk 3.2.2012 takze pak sem dam i fotecku,pokud vse dobre dopadne.a drzim vsem palecky,nech vam to taky vijde ![]()
já dnes byla v nem…bo jsem od pátku špinila…dali mi nějaký prášky - vitamín C a nějaký aby mi nepraskaly cévky nebo co…a mám ležet, mimi je na svém místě…a doufám, že zůstane ![]()