Testujeme 1.1.2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
490
7.1.12 15:38

Holky vsem vam preju aby to vyslo. I kdyz sme meli „pohnojino“ tak bohuzel, aspon ze to snazeni je tak prijemny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.12 15:47
ppaja píše:
ja jsem dnes 28.den cyklu a zatim nic, tak ted budu mit radost z kazdeho takoveho dne, jinak nic nepozoruju, jen me boli trochu bricho a hlavne silene zada

to máš jako já teď - 28.den nic a 30. už to bylo :) držím palec!

• Citovat
  • Upravit
2797
7.1.12 15:54

me uz to snazeni zas tak krasny neprijde po tech dvou letech :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.1.12 08:28

Dobré ránko, dnes jsem si opět dělala test a čárka je nepatrně silnější :)

• Citovat
  • Upravit
4704
8.1.12 10:02

Lizzi tak tak to gratuluji :palec: U me nic noveho 8den nic boleni bricha zadne jen jsem nejaka precitlivela,a divny pocit v brichu.Asi jeste zkusim jeden test a kdyz nic ve ctvrtek jdu k dr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
8.1.12 11:18

a nymphy kolik dni mas zpozdeni? ja take dnes nic, mrcha zatim nedorazila :dance: ale cekam ji kazdym dnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
8.1.12 11:43

Týden :( čekam co bude,test pred dvouma dnama nic neukazal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
8.1.12 11:46

tak to mas jeste sanci ne? a mivas zpozdeni? ja mam 2 dny zpozdeni, ale mivam i deset dni a pak mrcha stejne dorazi, takze nejasam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.1.12 13:04

holky držte mi pěsti ;-)
bo zítra jdu znovu na krev, ms měly dojít dnes, nedošly, a zítra z krve zjistíme, zda HCG stoupá jak má ;-) fíha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bunny26
8.1.12 13:52

ahojky holky taky se k vam pridavam.snazime se uz od listopadu.mnesicky mam dostat az 15.1.takze sem zvjedava,ci to tentokrat vijde. :roll:

• Citovat
  • Upravit
4704
8.1.12 19:57

Adriapia budu na tebe myslet :palec:
Tak my dojeli z rodinne navstevy,malou jsem na tyden predala tatinkovi a cekla jsem ze se natahnu a budu mit klidecek, ale ouha,to bych nebyla ja kdyby se neco nestalo. Pokazila se prackaa cela nam vytekla :( Do toho je mi na zvraceni :( Koupila jsem si jeste testy a rano to zkusim :think:
Jinak zpoždění jsem nemivala jelikoz jsem bravala antikoncepci,ale od listopadu ji neberu a v prosinci jsem ji mela uplne normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
9.1.12 08:59

Ahojky holky,
tak v sobotu večer jsem se navečeřela a udělalo se mi šouflo a šla jsem :poblion: :poblion: ,pak mi bylo dobře,tak možné mi to nesedlo.
Včera ráno jsem si dělala test a byl negativní :,( ,během dne jsem začala malinko špinit.Dnes opět špiním,ale spíše se mi rozjíždí MS,protože mě pěkně bolí břicho.
Takže nic a budeme se snažit dál..

Lizzi to je super,že čárečka sílí :potlesk: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
9.1.12 11:20

No a já pořad nic 9tý den,ani břicho nebolí jen je mi pořád na zvracení a pořád jen jedna /. Musím si sehnat gynekologa,co jsem tu rok v Praze zatím jsem na nej nemela cas :(
Neznate nekoho kdo by to mel jako ja?Uz mi to prijde jako velke spozdeni bez boleni bricha a opravdu s tim ze mi neni dobre od zaludku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
9.1.12 11:57
nymphy píše:
No a já pořad nic 9tý den,ani břicho nebolí jen je mi pořád na zvracení a pořád jen jedna /. Musím si sehnat gynekologa,co jsem tu rok v Praze zatím jsem na nej nemela cas :(
Neznate nekoho kdo by to mel jako ja?Uz mi to prijde jako velke spozdeni bez boleni bricha a opravdu s tim ze mi neni dobre od zaludku?

V Praze doporučuju pana Mudr.Marka krupšu :palec:

• Citovat
  • Upravit
4704
9.1.12 14:37

Děkuji za doporučení :) Ješte nevim jak udelat jednu vec. Cca nejpozdeji za dva mesice se stehujeme Praha-Hradec. Mám si spíš zajet už tam k někomu nebo ted akutne vletet do Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí